Slovenija
Oglas

Predplačniška Hypo MasterCard kartica

Ljubljana, 27. 06. 2014 06.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Predplačniška Hypo MasterCard kartica je mednarodna plačilna kartica, na katero imetnik vnaprej naloži sredstva po potrebi. Uporablja se za nakupe storitev ali artiklov na vseh prodajnih mestih z oznako MasterCard.

Pridobi jo lahko vsaka polnoletna oseba. Mladoletna oseba, od 14. leta dalje, pa ob pisnem soglasju starša ali skrbnika. Namenjena je vsem, ki želite preprosto in varno plačevati na prodajnih mestih in preko interneta in ob tem imeti stalen nadzor nad porabo, za izobraževanje mlajših družinskih članov o ravnanju z denarjem, primerna je tudi kot darilo.

Hypo MasterCard
Hypo MasterCard FOTO:

Predplačniška Hypo MasterCard kartica ni vezana na bančni račun Hypo banke in redne prilive, kar velja za vse ostale MasterCard kartice. Za pridobitev kartice tako nista potrebna redna zaposlitev ali redni prihodki. Kartica je brez letne članarine in velja tri leta. Že aktivirano kartico imetniki prejmete ob podpisu vloge. Napolnite jo lahko v zneskih od najmanj 10,00 EUR do največ 5.000,00 EUR, na različne načine: v Hypo poslovalnicah, z nakazilom preko PayLife Bank ali preko posebne spletne aplikacije. Kartico vam lahko napolni tudi kdo drug. Porabo kartice imetnik spremlja preko spleta in SMS sporočil. Za dodatno varnost spletnih nakupov je poskrbljeno z MasterCard® SecureCode™ sistemom.

Nova različica, t.i. nogometna predplačniška kartica, je prva v Sloveniji z brezstično tehnologijo. To pomeni, da na določenih prodajnih mestih kartico zgolj približate sistemu za plačilo in s tem opravite nakup.

V času trajanja svetovnega nogometnega, od 13. junija do 13. julija 2014, smo za vse, ki se boste odločili za predplačniško MasterCard kartico, pripravili posebne ugodnosti. V tem času si kartico pridobite brez stroška izdaje kartice, hkrati pa jo boste lahko polnili brezplačno. Za pridobitev kartice potrebujete veljaven osebni dokument in davčno številko.
Z veseljem vam jo izdamo v vseh Hypo poslovalnicah. Več na www.hypo-alpe-adria.si.
Hypo Alpe Adria - Vaši. Z Vami. Za. Vas.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja