Slovenija

Pred nami nekoliko lepši dnevi, a čisto brez ploh ne bo šlo

Ljubljana, 29. 04. 2017 08.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Še najbolj sončna bo nedelja, v ponedeljek bo pretežno jasno, čez dan bodo z zahoda nebo že začeli zagrinjati oblaki. V noči na torek pa bo že deževalo. Tudi v nadaljevanju tedna bo vreme spremenljivo.

Nekatere reke bodo še imele visoke pretoke, a najhuje je mimo.
Nekatere reke bodo še imele visoke pretoke, a najhuje je mimo. FOTO: Bralka Nina

Potem ko smo se prejšnje dni soočili z večjo količino dežja, kar je ponekod pustilo globoke brazde, saj se je zaradi razmočenosti sprožilo več plazov, prav tako so nekatere reke prestopile bregove, bo prihodnje dni vremo prijaznejše.

Danes lahko še pričakujete kakšno krajevno ploho, nedelja pa bo po napovedih Agencije za okolje povečini sončna. Bo pa zjutraj spet precej hladno. Najnižje jutranje temperature bodo namreč od -2 do 3, ob morju okoli 7, najvišje dnevne od 12 do 16, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.

Kaj pa prvomajski prazniki?

V ponedeljek zjutraj bo pretežno jasno, čez dan pa se bo oblačnost od zahoda povečala. V noči na torek bo prehodno deževalo, v torek čez dan pa bo spremenljivo vreme s kakšno ploho.

Vremenska napoved
Vremenska napoved FOTO: POP TV

Od srede dalje bo spremenljivo vreme z občasnimi padavinami. Proti koncu tedna pa bodo padavine manj verjetne. Dnevne temperature bodo od 15 do okoli 20 stopinj, le v sredo in četrtek bo malo hladneje.

PREBERITE ŠE: Ponujamo vam nekaj predlogov, kam se lahko odpravite za praznike. 

Več o vremenu za posamezen kraj ... 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Desnica boli
29. 04. 2017 12.36
+3
Vem, da so pred nami lepši dnevi. To sem poslušal še ko je bil Tito živ.
vezuv_
29. 04. 2017 10.02
+5
o včerajšnjih cestnih zaporah, zalitju Laškega, Radeč pa nič - iz celja je bilo nemogoče priti v Posavje, torej v krško - razen če si šel na Ljubljano. Policisti so ljudi usmerjali na Hrastnik-Zidani most, ceste je bila malo od Hrastnika naprej zaprta - popolna zapore, enako v Radećah. Informacij o tem pa nikjer. Žalostno. Potovanje iz Celja do KK je trejalo reci piši od 19. ure pa do 22.15 ure ob upoštevanju nasvetov policajev in seveda potem znajdi se.