Slovenija
Oglas

Jamieson prehranska dopolnila - ko prevlada kvaliteta

Ljubljana, 15. 12. 2014 07.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Se kdaj vprašate na kaj biti pozoren pri nakupu prehranskih dopolnil? Je pomembno koliko učinkovine vsebuje prehransko dopolnilo, iz kje prihaja učinkovina ali morda kupite kar prehransko dopolnilo, ki nam ga vsiljujejo zavajajoče reklame ali pa je na tržišču že od nekdaj in smo nanj 'navajeni'?

Ko gremo v lekarno in se ustavimo pri policah s prehranskimi dopolnili, se je med mnogo ponudbe težko odločiti katero prehransko dopolnilo izbrati. Razlikujejo se po ceni, embalaži in seveda tudi po kvaliteti. Na tržišču je veliko različnih izdelkov z enakimi učinkovinami, zato se je težko odločiti za nakup pravega, torej tistega, ki nudi največjo vsebnost ugodnih in pomembnih snovi za človeški organizem ter ima zato najboljše učinke.

Seveda je pri nakupu najpomembnejša učinkovina, saj zaradi tega kupujemo prehransko dopolnilo. Iz kje izvira učinkovina, je pomemben podatek za naše zdravje in zdravje naše družine. Verjetno ne želite vnašati v svoje telo sintetične učinkovine iz dvomljivih virov in držav, ki vam lahko naredi več škode, kot dobrega za vaše telo?

JAMIESON - 6
JAMIESON - 6 FOTO:

Potrebno je tudi primerjati koliko učinkovine vsebuje izdelek. Npr. prehranskih dopolnil z Vitaminom C je na tržišču veliko, vendar samo Jamieson Vitamin C z inovativnim podaljšanim sproščanjem delovanja vsebuje 1000mg askorbinske kisline in z podporno mešanico iz rutina, hesperidina, limoninih bioflavonidov, acerole in šipka z samo eno tableto na dan najbolje pomaga zaščititi vaš imunski sistem in zmanjša utrujenost ter izčrpanost.

Osredotočili smo se na naravna prehranska dopolnila Jamieson, ki so na voljo v vseh bolje založenih lekarnah in iz kje izvirajo njihove učinkovine. www.jamieson.si

Kaj naredi prehranska dopolnila JAMIESON prvo izbiro številnih uporabnikov po svetu že več kot 90 let? Jamieson so 100% naravna prehranska dopolnila, ki s številnimi patentiranimi formulami in kontrolami (360°čistost), nudijo najvišji standard varnosti in učinkovitosti za Vas in Vašo družino že več kot 90 let.

JAMIESON - 3
JAMIESON - 3 FOTO:

Podjetje Jamieson Laboratories Ltd., je bilo ustanovljeno leta 1922 in velja za enega izmed vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Vsi izdelki so izdelani po protokolu 360° čistost, ki vključuje najmanj 360 znanstvenih kontrol, usmerjenih biotestov in kliničnih postopkov, ki so del dobre proizvodne prakse (GMP), ki veljajo za standard pri farmacevtskih podjetjih. Kot takšno, se podjetje kot prvo podjetje na področju prehranskih dopolnil, revidira s strani Kanadskega ministrstva za zdravje kot farmacevtsko podjetje. Rezultat tega procesa so analizni certifikati za vsako serijo izdelkov, ki pričajo o dejanski čistosti in varnosti Jamieson izdelkov. Analizne certifikate lahko zahtevate po e-naslovu: info@jamieson.si. Za vsak izdelek se lahko opiše tudi izvor učinkovine od kmetije do končnega izdelka. Kljub superiorni kvaliteti in dokazilom so izdelki Jamieson pogosto cenovno ugodnejša alternativa konkurenci na tržišču. Prepričajte se na naslovu www.jamieson.si.

JAMIESON - 4
JAMIESON - 4 FOTO:

Ekipa v sektorju Razvoj in raziskave ima skupaj več kot 140 let izkušenj. V zadnjih 20 letih so razvili več kot 2000 unikatnih in inovativnih formul, namenjenih za celotno družino. Specializacija ekipe je usmerjena v uporabo čim bolj naravnih in učinkovitih sestavin (učinkovin in dodatkov) iz celotnega sveta - kjer te učinkovine najbolje uspevajo. Posebnost Jamieson je, da so poleg naravne učinkovine tudi vsi dodatki k tabletam, kapsulam in ostalim oblikam popolnoma naravni, brez sintetičnih dodatkov. Narava je namreč neprecenljiva.

In kaj je najpomembnejše? JAMIESON enostavno deluje zaradi svoje 100% naravne sestave, inovativnih, patentiranih formulacij, farmacevtske kakovosti in vsebnosti sestavin.

Nobeno drugo prehransko dopolnilo ne dosega standardov, ki jih zase zahteva Jamieson v zvezi z močjo izdelkov. Vsak izdelek zagotavlja dosleden učinek v skladu s trditvami EFSE (European Food Safety Authority), preizkušeno biološko uporabnost in zajamčeno svežino.

Nakup prehranskih dopolnil z zastarelimi formulacijami in dvomljivim poreklom, ki preplavljajo slovensko tržišče, ni priporočljivo saj so formule zastarane in niso prilagojene današnjemu standardu življenja. Še ne dolgo nazaj je bila zelenjava in sadje bolj naravno pridelana, kot danes v industrijski dobi, ko z industrijsko pridelano hrano ne zaužijemo vseh potrebnih vitaminov in mineralov za naše telo. Zakaj ne bi poskrbeli za naše zdravje in zdravje naše družine s preventivo. Narava nam namreč podarja čudežno moč- prehranska dopolnila JAMIESON. Povprašajte o izdelkih JAMIESOM tudi vašega farmacevta, več o prehranskih dopolnilih JAMIESON in njihov nakup pa lahko izvedete tudi na www.jamieson.si.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1