Slovenija

'Pozabili' na najvažnejše vprašanje

Ljubljana, 22. 08. 2008 18.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Staša Lozar
Komentarji
10

Italijani so Sloveniji poslali novo študijo o vplivu plinskih terminalov v Piranskem zalivu. Načrtujejo, da bosta bližje Piranu.

Italijani so Sloveniji poslali novo študijo o vplivu plinskih terminalov v Piranskem zalivu. Načrtujejo, da bosta bližje Piranu.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Buena Vita
23. 08. 2008 20.54
MIRJANA,CK živela sem v Franciji,povsod-ŠUFAŽ-men je bilo strah,in me je strah tud sedaj,še tako hladno je bilo,si v stanovanju vse radiatorje pogasil,vse ventilatorje zapr,u,pa še vedno mi ni bilo prijetno zame je plin strah -- zato me moti ker je malo komentarjev,tam kjer smo nekako ogroženi,vsi molčijo,,,sej vem,sej vem, ---vse je varno-tako pravijo--sama sem pa stara in nejeverna--kaj si čem večkrat sem že povedala;;;če bi vedela rešitev,bi šla po ulicah in kričala da jo vsi slišijo
mirjana.ck@siol.net
23. 08. 2008 10.37
Spoštovana pajtlerbranka,...se motim ali je govora o terminalih? torej kaj predlagate, kaj nam je storiti, menite da obstaja še možnost zavreti gradnjo terminalov v naši mali morski zaplati.? Če je, morda predlagate kako. hvala.
hinko.murovec@siol.net
23. 08. 2008 09.13
Bo Rupelj protestiral, sicer pa je vse pod nadzorom in ni skrbi. V skrajni sili bo ukrepal " Ivan grozni" po potrebi celo z oklepniki in brigado Grosupeljskih prvoborcev. Dokler je na oblasti JJ ni skrbi. LP
Buena Vita
23. 08. 2008 07.24
Klasik prav bi bilo ,če bi malček,malček zgodovine preveril, in povedal nekaj za SLOVENIJO-slovence,nismo taki buteljni kot nas nekateri želite prikazat.to sodite po sebi,slovenci smo se obdržali na tej ljubi nam zemljici,ravno zato ker nismo bili nasilni,ker smo imeli spoštovanja do drugih-čeprav nam ni bilo povšeči,kaj sosed dela,nismo se mazali z enakim gnojem,to je naša veličina,znamo ostat na rezini,čeprav je ta rezina tenka hja,nekaterim je to deveta vas,mnogi pa to razumemo,in skušamo izvleč kar se da MAR NI SKROMNOST -LEPA ČEDNOST.
Buena Vita
23. 08. 2008 07.16
le zakaj se ne upajo komentirat vrli prvoborci,kamasutra-titivka mogoče vedo kar mi ne bi smeli vedet nekaj hudo smrdi
Uporabnik113189
22. 08. 2008 23.48
Kot sem že večkrat omenil, bo pač potrebno spoznanje in se spoprijeti s kruto resnico. Berlusconi je vodja desnice, v kateri se skrivajo naciji in fašisti. Vedno ko pridejo na oblast najdejo neko svinjarijo, v kateri bi radi utopili predvsem slovence in ozemlje, kjer slovenci živijo že stoletja. Gospodje bodo poželi vellike zaslužke, ki hkrati uničujejo zdravje slovenskega življa..Dve muhi na mah..Preizkušen sistem že stoletje.Le mi se nismo nič naučili. No mogoče smo korak naprej. Vsaj svojo državo imamo. To pa se da v takšnih primerih zelo koristno uporabiti, sploh če imaš prave prijatelje. Na žalost je Janša tudi tukaj "popušil". Berluskoni je pri Putinu kuhan in pečen. Pa še Kosovo smo priznali in zgubili veliko točk pri tistih, ki bi potencialno lahko spako polno lepotnih operacij ustavili. Dovolj ima že to, da Putin bratov po narodnosti ne bo branil, ko nas bo gospod počasi vlekel na natezalnici.. Zelo dobra poteza tile oklepniki..S temi se bomo obranili, hehehehe..Sence v ozadju se že tresejo od strahu..
wyz
22. 08. 2008 23.30
Kje si zdaj, Janša? Slovenija na novi poti hlapčevstva... :(
Buena Vita
22. 08. 2008 21.19
malček poslušte talijanske programe
za_ra
22. 08. 2008 21.15
Zakaj pa ne kar v Piranu?
preprostež
22. 08. 2008 20.03
Še bližje Piranu? Haha!