Slovenija

Poštarji kljub stavki obljubljajo dostavo večine pošiljk

Ljubljana, 08. 11. 2019 21.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Ema Čepon
Komentarji
4

Poštarji bodo v ponedeljek stavkali. Četrtkova celodnevna pogajanja vodstva pošte in zaposlenih namreč niso obrodila sadov. Vsak mesec krepko prekoračimo dovoljeno število nadur, dopustov ne moremo izkoristiti, plača pa je mizerna, so nezadovoljni uslužbenci, ki pa obljubljajo, da bodo kljub stavki dostavili večino pošiljk.

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samanthka
09. 11. 2019 14.35
+1
Nobenih jasnih navodil kaj se bo delalo in kaj ne. Nobenega govora o tem da so delavci na okencih brez malice in pavze. Nic od nic v glavnm
Ramzess
09. 11. 2019 11.30
Večino pošiljk, katere so izvzete oz. dostava prestavljena na kasnejši čas.
Naglič
09. 11. 2019 07.22
+5
Poštarji imate vso mojo podporo! Če vas tako mučijo, bomo še državljani potrpeli vsaj pol leta brez dostave pošiljk in plačila položnic. Ni dolgo tega, ko smo se vozili po slovenskih cestah, kljub temu da so nezamenljivi policisti stavkali približno toliko časa.
Ramzess
09. 11. 2019 11.31
+2
"in plačila položnic" Misliš, bi že, a tisti, ki so jih izstavili ne bodo, šli bodo po zakonu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.