Slovenija
Oglas

VIDEO: Poglejte, kako je ta oseba v manj kot 2 mesecih zaslužila več kot 2000 evrov, s trgovanjem na svetovni borzi od svojega doma

Ljubljana, 24. 06. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tomislav Rogić iz Banja Luke (BiH), je del svojega prostega časa posvetil modernemu načinu služenja denarja, ki mu že dva meseca zagotavlja konstanten dohodek. Na svetovni borzi trguje preko interneta na svojem prenosnem računalniku, ko je na poti pa na svojem mobilnem telefonu.

FXLider
FXLider FOTO: FXLider

"Videl sam en oglas na internetu za FXLider, malo me je zainteresiralo pa sem prebral nekaj o tem in jim poslal elektronsko sporočilo. Zelo hitro so mi odgovorili. Moje prvo vprašanje je bilo, s čim se trguje in kaj je najbolj dobičkonosno, na osnovi česar sem se odločil za nafto," pravi Rogić.

V manj kot 2 mesecih je Tomislav Rogić, na vloženih 5000 evrov, ustvaril profit v višini 2182 evrov, s trgovanjem s ceno nafte na svetovni borzi.

"Vložil sem 5000 evrov in v teh dveh mesecih ustvaril dobiček več kot 2000 evrov. Celoten dobiček, ki sem ga ustvaril do sedaj sem dvignil in ga naložil na svoj račun, moj vloženi denar plus bonus, ki sem ga dobil od FXLider-ja pa imam še vedno na svojem računu za trgovanje," pravi Rogić.

Vsem bralcem 24ur, ki se želijo preizkusiti in izkusiti trgovanje na svetovni borzi, podarja FXLider 50€, namenjenih za trgovanje na edini borzi, na kateri lahko zaslužite tako takrat, ko cene rastejo kot tudi takrat, ko cene padajo.

Prijavite se tukaj in vzemite 50€ za trgovanje

 Opozorilo o tveganju in odklanjanju odgovornosti

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finačnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za Vas. Izgube lahko presežejo vaše depozite in od Vas bi se lahko zahtevalo, da izvršite dodatna vplačila. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. FXLeader ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3