Slovenija
Oglas

Počitnice brez meja

Podčetrtek, Tuhelj, 02. 08. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tudi vi vsako leto nestrpno pričakujete oddih in na enem mestu ne zdržite prav dolgo? Mi imamo rešitev za vas! Rezervirajte 3 noči v Termah Olimia, 2 noči v le 30-kilometrov oddaljenih Termah Tuhelj, biseru hrvaškega Zagorja, pa dobite GRATIS! Vaš oddih v dveh državah se bo začel v Termah Tuhelj, nato pa takoj nadaljeval v Termah Olimia.

Terme Tuhelj - 1
Terme Tuhelj - 1 FOTO: Terme Tuhelj

Počitnice brez meja - 6 dni poletnega oddiha v kar dveh državah že za samo 281 € po osebi. Vse podrobnosti o izjemno ugodni ponudbi najdete na www.terme-olimia.com in www.terme-tuhelj.hr.

Dve destinaciji, dva vodna parka s celodnevno zabavo in animacijo za vse generacije ter brezplačnimi ležalniki in senčniki za vso družino! ;)

Terme Tuhelj - 2
Terme Tuhelj - 2 FOTO: Terme Tuhelj

Aqualuna v Termah Olimia se ponaša s svojimi slavnimi vodnimi atrakcijami, med katerimi zagotovo izstopa kraljica adrenalina – tobogan King Cobra, najbolj adrenalinski tobogan v Sloveniji. Obiskovalci si lahko tam ogledajo številne živali v naravnih velikostih, s katerimi se lahko tudi fotografirajo in si preberejo kakšno zanimivost o njih.

Terme Tuhelj - 3
Terme Tuhelj - 3 FOTO: Terme Tuhelj

Terme Tuhelj so poleg edinstvenih vodnih atrakcij poznane tudi po nepozabnih eventih in pravi party atmosferi na zunanjih bazenih Vodnega planeta. Medtem, ko se odrasli zabavajo ob dobri glasbi v cocktail baru, lahko najmlajši uživajo na vodnem gradu, se družijo z maskoto Tuhijem ali se igrajo z vodnimi živalmi. Za večerno zabavo je tu ob sobotah še Art & Wine fest s koncerti in brezplačno degustacijo vin. Priporočajo tudi obisk barvite okolice  in odličnih zagorskih specialitet v restavraciji Dvorca Mihanović.

Več na www.terme-olimia.com in na www.terme-tuhelj.hr.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3