Slovenija
Oglas

Po vsem svetu popularna formula za hujšanje na voljo tudi v Sloveniji

Ljubljana, 27. 02. 2017 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Po vsem svetu popularna formula za hujšanje, za katero so ponorele ameriške zvezde, je od nedavnega na voljo tudi na našem tržišču. Gre za izdelek PGC500 Complex, ki vsebuje skoraj 98 odstotno hidroksi citronsko kislino.

Po vsem svetu popularna formula za hujšanje, za katero so ponorele ameriške zvezde, je od nedavnega na voljo tudi na našem tržišču. Gre za izdelek PGC500 Complex, ki vsebuje skoraj 98 odstotno hidroksi citronsko kislino. Seznam uporabnikov tega izdelka je resnično dolg, na njem pa se nahajajo imena kot so Christian Bale, Brad Pitt, George Clooney, Jason Statham, Demi Moore in Scarlett Johansson ter številni drugi. Vsi ti dolgujejo svoje zavidne postave in mišična telesa izdelku PGC500 Complexu.

Zdaj ekskluzivno tudi preko portala s posebnim popustom

V čem tiči skrivnost PGC500 Complexa?

Recept uspešne izgube kilogramov je pravzaprav zelo enostaven. Odgovor tiči v hidroksi citronski kislini, ki zahvaljujoč svoji kemijski formuli dobesedno topi maščobne celice in prav to je njena največja vrednost. Toda vsi tisti, ki so vsaj enkrat poskusili dieto, vedo, da topljenje kilogramov pogosto ni največji problem, temveč dobivanje novih. Številne rigorozne diete se končajo vedno z istim rezultatom, ti. yo yo efektom. Zato se pogosto zgodi, da se kilogrami vrnejo v zelo kratkem času in sicer z dodatno številko. Torej ni zadosti le izgubiti kilograme, temveč se je za doseganje popolne postave potrebno zadržati na isti številki. Zato je druga največja vrednost izdelka PGC500 Complexa njegova možnost spodbujanja organizma, da porabo maščob pretvori v energijo in na ta način pomaga pri topljenju nakopičenih maščobnih oblog.

Za bralce portala ekskluzivni popust v višini 20.00 EUR ->

Po čem je izdelek PGC500 Complex boljši in učinkovitejši od drugih

Pogosto vprašanje postavljeno znanstvenikom, ki so proizvedli izdelek PGC500 Complexa, je, zakaj se le-ta razlikuje od številnih drugih izdelkov na tržišču. "PGC500 Complex istočasno spaja nekoliko pomembnih faktorjev, ki odločajo, ali bo proces izgube kilogramov uspešen ali ne. Stradanje ni dovolj, nasprotno, stradanje spodbuja organizem na povečano ustvarjanje maščobnih oblog, da bi se telo zaščitilo, kar pripelje do utrujenosti, pada imunitete in ostalih neprijetnih posledic. To je točka, ko ljudje prekinejo z dieto, saj se ne počutijo dobro, kilogrami pa se vse počasneje topijo po prvi fazi izgube vode. Izdelek PGC500 Complex skrbi, da telo prejme dovolj vsega, kar potrebuje za nemoteno delovanje, in ne dopušča nastajanje novih rezerv maščobnih celic. Dodatno zmanjšuje apetit in spodbuja izločanje serotonina. Na ta način hujšanje ni več mučenje," je pojasnil eden izmed znanstvenikov Univerze v Kanadi, ki je sodeloval v proizvodnji kompleksa. Učinke je prav tako potrdila tudi EFSA – Evropska agencija za varnost hrane.
PGC500 Complex je popolnima naraven izdelek, ki razen hidroksi citronske kisline vsebuje kalij, kalciji in rastlinsko celulozo. Izdelek ne vsebuje konzervanse, emulgatorje niti aditive. Proizveden je v skladu z GMP v certificiranem laboratorija FDA in registriran pri Ministrstvu za zdravje.

Izdelek lahko naročite TU ->>

Naročnik oglasa je United Labs Ltd 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1