Slovenija
Oglas

Philipsovi brivniki serije 9000: 60 dni jamstva za vračilo kupnine

Ljubljana, 09. 12. 2014 06.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vsak moški ima drugačne navade in zahteve glede britja, česar se pri Philipsu dobro zavedajo. Brivniki serije 9000 ponujajo najnaprednejšo tehnologijo, ki zazna linije obraza in z glavo, ki se obrača v 8 strani, poskrbi za natančno obrito, gladko kožo, brez rdečice.

V zadovoljstvo uporabnikov in rezultate britja so tako prepričani, da jamčijo vračilo kupnine 60 dni od nakupa (do 31. decembra).

Vrhunski brivniki za najboljše rezultate

Philips
Philips FOTO:

Brivniki serije 9000 s sistemom rezil V-track poskrbijo za nežen privzdig in postavitev dlak v najboljši položaj za rezanje ter posledično popolne rezultate. Glava brivnika pa se zaradi tehnologije ContourDetect z obračanjem v 8 strani povsem prilega linijam našega obraza in tako z enim potegom zajame 20 % več dlak kot dosedanji modeli, zato je britje občutno hitrejše.

Priloženi nastavek za oblikovanje brade je zasnovan s 5 nastavitvami dolžine, ki omogočajo oblikovanje tako dolgih polcentimetrskih, kot najkrajših dlak. Tesnilo AquaTec pa omogoča tako mokro kot suho uporabo. Vzdrževanje brivnika je povsem preprosto, saj sistem SmartClean Pro z enim samim pritiskom na gumb očisti, namaže, posuši in napolni brivnik.

Kako izbrati pravi brivnik zase?

Pred nakupom dobro premislite o namenu njegove uporabe: ga želimo uporabljati za suho ali mokro britje? Če imamo občutljivo kožo moramo posebno pozornost nameniti temu, da najdemo brivnik, ki ne draži kože.

Zavedati se moramo tudi, da je učinkovitost brivnika odvisna od smeri rasti naših dlak. Pri rotacijskih brivnikih je postopek lažji, saj uporabljajo krožne gibe in zajamejo vse dlake, ne glede na smer njihove rasti. Pri brivnikih z negibljivo glavo, ki brijejo zgolj z ravnimi gibi, pa je pomembno poznati smer rasti dlak. To storimo tako, da z roko nežno zdrsimo po obrazu in pogledamo, v kateri smeri se dlake upirajo. Ali bomo izbrali britje v smeri rasti dlak ali proti njej pa je zopet odvisno od tega, kako občutljivo kožo imamo.

Čiščenje brivnika po uporabi je pomembno, saj si tudi z rednim vzdrževanjem zagotovimo njegovo daljše delovanje.

Zapomniti pa si moramo, da koža potrebuje nekaj časa, da se privadi novemu načinu britja. Ko pa najdemo pravi brivnik zase, ostanimo pri njem, saj nam to omogoča učinkovite rezultate britja.

60 dni jamstva za vračilo kupnine

Philipsu nakup brivnikov serije 9000 decembra zagotavlja povsem brez tveganja. Če izdelek ne izpolni pričakovanj uporabnika, mu po 60 dneh preizkušanja jamčimo vračilo kupnine.

Akcija 60-dnevnega preizkušanja velja za Philipsove brivnike serije 9000, kupljene med 1. in 31. 12. 2014.

Optimalni rezultati brivnika so vidni šele po nekaj tednih redne uporabe, zato so vračila zaradi morebitnega nezadovoljstva z aparatom možna šele 20 dni od dneva nakupa.

Več informacij o akciji si preberite na:
http://www.philips.si/e/promo/promotions/personal-care/shaver9000.html.

Več o brivniku pa si oglejte v posnetku http://youtu.be/aeB9Zlz7s4k.


www.philips.si

www.facebook.com/philips.slovenija

O Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je eno izmed vodilnih svetovnih podjetij na področju zdravja in počutja ljudi, ki se pri oblikovanju svojih inovacij osredotoča predvsem na izboljševanje kakovosti življenja znotraj področij, kot so zdravstvo, življenski slog in razsvetljava. Uprava multinacionalke je na Nizozemskem, podjetje pa je v letu 2012 doseglo promet 24,8 miljarde EUR in trenutno zaposljuje okoli 114.000 zaposlenih v več kot 100 državah po svetu. Podjetje je vodilno na področju naprav za nego srca ter naprav za izvajanje akutne zdravstvene nege in zdravstvene nege doma, varčne razsvetljave in inovativnih svetilnih aplikacij, kot tudi na področju moških izdelkov za britje in nego, ter ustne higiene. Aktualne novice Philipsa najdete na www.philips.com/newscenter.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1