Slovenija

Pahor prepričan v svojo lepoto

Ljubljana, 07. 03. 2008 18.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Suzana Lovec
Komentarji
49

V javnosti sta veliko prahu dvignila nedavna pogovora Boruta Pahorja v dveh revijah. Odzivi politike so ostri.


  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (49)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kolesarka
07. 04. 2008 22.52
Dobro si govorila pajtlerblanka. Lepoto vsem, pamet pa le izbranim...
Buena Vita
12. 03. 2008 17.23
BRAVO GOSO---TO JE TA PRAVO!NOVE OBRAZE,MLADE, NA MLADIH SVET STOJI--ne v sloveniji,v sloveniji bodo vračali samo dolgove,MLADI. MENIM DA JE PRAVILNO ,POŠTENO IN ŠE KAJ ČE PROBAMO POMAGAT MLAJŠIM, PAMETNIM......TEH SKEŽENIH FAC IMAMO DOVOLJ,V POLITIKI SI NE UPAJO KAJ DOSTI-GOSPODARSTVO JE PA ZA NJIH TABU-TEMA-NE POZNAJO--TOREJ NASVIDANJE KDAJ SEM ŽE REKLA DA JE ROP PAMETNEJŠI OD PAHORJA,IN BO IZIGRAN,SEDAJ PA IMA ROP ŠE KUHALNICO-GOLOBIČA,KAJ ,,,PA VRAGA, SAJ JE ŽE DOBO BRCO V RIT,ZVITI SO SE GA REŠILI,NARCISEK BO PA PLAČAL EHE HE.......VSAKA RIT GRE NA SEKRET
blueedin@email.si
10. 03. 2008 12.22
Jaz sem LEPŠI, sma tega ne obešam na velik zvon in se niti ne hvalim. Je pa re, da ima moja lepota izrazit povdarek na notranjo lepoto.
izbruh@gmail.com
10. 03. 2008 08.41
Lahovnikov Matejček je bolj luštkam od Pahorčka, bruhhh oba!!!!
goso
09. 03. 2008 23.25
No, imam tole pripombo. Večina teh politikov, ki nastopajo , je iztrošena. Nimajo več kej novga povedat. Doslej so se itak med sabo dajal. K sreč je gospodarstvo delalo brez njih. Pa bo tud še naprej. Mislm, de moramo nove obraze dobit. Sej so tele tud začel iz mase. Bomo pa nove dobil. Bo še kdo drug zaslužu od državljanov , ne samo oni. Problem je, ker nočjo it z odra. Volivci jih moramo poslat z odra. Se bomo že na nove navadli. Sej nas je 2 mio., prmejduš.
strelka23
09. 03. 2008 21.32
Mich tudi dingove samičke že nekaj časa ni.Prašek tebi pa dam čisto prav nekaj podobnega sem že napisala.To je Pahorjev humor in taktika proti tistim,ki bi te zadeve izkoristili proti njemu.Z tem je povedal,da pričakuje hud boj tudi na osebni ravni.Predvolilni boj bo zelo nizkoten in pokvarjen.
budda
09. 03. 2008 16.37
za moje pojme je lahovnik pameten...
janezgorenc@email.si
09. 03. 2008 16.00
Resnično ne razumem, zakaj bi se sploh kdo moral obregniti ob njegove izjave. Za dotični reviji primerne izjave, pač. Morda pa gre za že dolgo napovedan linč proti njemu, ki bi ga naj orkestriral G.G.? Podobno, kot so Obamo napadli, ker se je pojavil v somalski noši? Poskusi psihoanalize, kot je poskušal Grims, pa so abotni do konca. LP, J
Johny_Makarony
09. 03. 2008 15.55
Drži se Borut! Čeprav je lepota minjliva je bolje ne biti brez nje. Pa naj si bo notranja ali zunanja.
Michonz
09. 03. 2008 13.18
A razne Dokije in butaste politike je pa nekdo na dopust poslal da se nič ne oglašajo?
batobre64@gmail.com
08. 03. 2008 13.32
vsako jutro, ko si umiva zobe in se gleda v ogledalu je GRIMS tisti, ki je v hudi stiski. PRAŠEK_jaz na to nisem pomislil in ti dam vse za prav.
pahor?ek
08. 03. 2008 11.02
Nekje, na nekem drugem mestu, sem zapisal da je Pahor zgolj milni mehurček, ki je sicer lep in raznobarven - tega ne moremo zanikati -, vendar pa je slaba lastnost mehurčka, da se slej ko prej razpoči. Ljudje so očitno ugotovili, da je g. Pahor narcisoidni osebek, ki bo od svoje vase zagledanosti počil že pred uradnim začetkom volilne kampanije. Pa pustimo tega leporečneža brez vsebine - mislim na Pahorja - pri miru. Vse bolj zanimiv postaja boj na levici, kjer sili v ospredje Gregor Golobič, ki ga je neki učeni mož, poimenoval slovenski Stalin. Kaj je s tem mislil, nihče ni prepričan, vendar so v javnosti zaokrožile govorice, da mu je Golobič podoben ravno po totalitarnem vedenju. V to Golobičevo lastnost ne gre dvomiti. Zakaj? V času vladanja vlade pod eldeesom je Golobič bil glavni kadrovalec v stranki, svojo moč je širil tudi na medije, saj naj bi klicaril celo urednike in jim vsiljeval svoj pogled na stvar, ki pa je bil daleč od resnice!!! V svoji slasti po oblasti očitno tudi ne izbira sredstev. Namreč takoj po smrti J. Drnovška je le-tega izrabil za politične točke. Čudno pri vsem tem je, da so tovariši na tem forumu ostali tiho!!! Nenazadnje pa vemo, kdo je bil Stalin in koliko življenj je ugasnilo pod njegovo bestialno pametjo. Upamo lahko samo, da tisti "učeni" mož ni imel v mislih Stalina kot ubijalca, ko je Golobiča primerjal z njim. Komentar verjetno ni potreben...
bnam 2707
08. 03. 2008 10.16
Izgleda,da bo Slovenija imela jeseni lepotno tekmovanje in ne volitve. Sem pa opazil,kako mu oči švigajo proti Katarini....,da se včasih prav naćrto zmede,da bi opazila njegovo zadrego...ob Vprašanje kaj poreče njegova partnerka. Pahor se Hoče pokazati kot slovenski idealen moški.O njegovo lepoti ne morem govoriti,ker ne sodim v roza svet. Vsake oči imajo svojega malarja.Kar se pa politike tiče,bi pa raje razmislil.I"Idealen moški"ali idealen politik?Nobene od teh kvalifikacij nima,razen,da je izjemen narcisoid,ki mu pogled v ogledalo pomeni več,kot odločnost.V politiki pa moraš biti odločen!
albertinum@excite.com
08. 03. 2008 09.40
Pahor je paničen zaradi tega, ker ve, da nima nobene vsebine in da ni sposoben voditi vlade. Njegov strah še povečuje določeno slikovno gradivo, ki zna priti na dan. Tudi kakšen psiholog bi o njegovem ravnanju lahko še marsikaj dodal.
slosap@yahoo.de
08. 03. 2008 09.20
hvala vsem za politkom krmo: beeeee,beee,beee
mega234430
08. 03. 2008 09.14
Meni je bil že prej kakor ena lutka ,sedaj se je samo še potrdil da je res.Saj vse kar dela za dobro zdravja in telesa ni potrebno na veliki zvon obešat,z tem se samo smeši,to ni dobra reklama za zmago na volitvah,govorim za sebe...
_mj_@email.si
08. 03. 2008 09.06
Res ne vem kaj je narobe, če je človek iskren??!! Saj ni samo politik, ampak tudi človek
boschko1@yahoo.com
08. 03. 2008 09.05
Pahor je čisto vredu. Športnik, red bul pač ni nič posebnega in ob vseh skrbeh ni nič čudnega, da težko zaspi in zato si pomaga s kakšno tabletko, tudi sam verjetno tega nebi, če bi šlo drugače. In to, da je čeden, sploh med našimi politiki, je tudi nesporno. Sploh ne vem ob kaj ste se spotaknili???Na očitek, da mlati prazno slamo, pa mi prosim navedite politike, ki to ne počno! Folk ste tok zabiti ej!! Pahor vam ni všeč, ker je čeden, Lahovnik pa ker zgleda bolj brižen. Odločte se že goveda zavistna! Tuki Lahovnik je fejst fant, ekonomist in politik. Če maš pa IQ manjši od 50, pa itak ne razumeš kaj govori....lp
est
08. 03. 2008 08.20
Mati partija je "dala komando", zdaj igramo na lepoto, če že drugega argumenta nimamo.Prepričan sem, da so že opravili raziskavo javnega mnenja z namenom , koliko volilnega telesa "pade na modre učke".Konspirativno ime se mu kar poda.
pravicnez@gmail.com
08. 03. 2008 08.20
Smešno bi bilo potem toliko let gledat našportanega lepotca na poživilih, kako mlahavo blebeta prazno neodločeno slamo v 3 dni. Njegova zaigrana resnost me res ne prepriča.