Črna kronika
Oglas

Osvojite MBA-štipendijo!

Ljubljana, 07. 05. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Osvojite eno od 12 štipendij mednarodno akreditiranih MBA-programov COTRUGLI Business School v skupni vrednosti 105.000 evrov.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Slovenski managerji imajo priložnost osvojiti eno od 12 štipendij v skupni vrednosti 105.000 evrov. Razpis za štipendije mednarodno akreditiranih Executive MBA in MBA programov na COTRUGLI Business School so odprti do 6. junija, ko še sprejemamo prijave.

Izobrazba brez alternative

Če želite videti širšo sliko in popolnoma razumeti dogajanje v današnjem poslovnem svetu, potem MBA-programi nimajo alternative. Udeleženci pridobijo znanja, potrebna za vodenje organizacij, in so kot takšni vodilni svetovni standard poslovne izobrazbe,“ pravi dekan COTRUGLI Business School dr. Jyoti Gupta.
Naša poslovna šola ima centra v Zagrebu in Beogradu, pisarni v Ljubljani in Sofiji, tržišča, na katerih deluje, pa so Slovenija, Makedonija, BIH, Srbija, Hrvaška, Bolgarija in Romunija.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Kako se prijavite?
Kandidati se na razpis lahko prijavijo tukaj. Po elektronski prijavi pa bodo dobili razpisno dokumentacijo, ki jo morajo izpolnjeno v angleškem jeziku po elektronski pošti vrniti najkasneje do polnoči 6. junija. Končno testiranje kandidatov bo v soboto in nedeljo, 16. in 17. junija v Ljubljani, ko si bo štipendije priborilo 12 najboljših kandidatov.

Kandidati se lahko prijavijo na dva različna programa:
Executive MBA-program - za middle in top managerje, ki imajo 5 let delovnih, managerskih izkušenj, zaključeno fakultetno izobrazbo in aktivno obvladajo angleški jezik.
MBA-program - za junior managerje, ki imajo vsaj 3 leta delovnih izkušenj, aktivno obvladajo angleški jezik in so zaključili fakulteto.
Kandidati se s prijavo potegujejo za eno polno in pet polovičnih štipendij v vsaki od obeh kategorij. Polna štipendija za Executive MBA program znaša 18.000 evrov, za MBA-program pa je znesek polne štipendije 12.000 evrov. Oba programa sta zelo primerna tudi za vse zaposlene, saj so predavanja odlično usklajena z delovnim časom udeležencev.

Eden lanskih dobitnikov štipendij Matic Vošnjak, direktor head-hunting agencije Competo, letošnjim kandidatom svetuje:

Že sam izbor štipendistov je posebna izkušnja. Udeleženci iz regije in profesorji z vsega sveta, ki so nam na voljo venomer, tudi po zaključenih predavanjih, dajejo programu dodatno težo. Hkrati pa je program zastavljen na način, da ga lahko dokaj enostavno usklajujemo tudi z delovnimi obveznostmi, kar je vsaj zame izjemno pomembno.“

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni