Tujina
Oglas

Osvojite MBA štipendijo!

Ljubljana, 20. 04. 2013 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Osvojite eno od 12 štipendij mednarodno akreditiranih MBA programov COTRUGLI Business School v skupni vrednosti 105.000 evrov.

Slovenski managerji imajo priložnost osvojiti eno od 12 štipendij v skupni vrednosti 105.000 evrov. Razpis za štipendije mednarodno akreditiranih Executive MBA in MBA programov na COTRUGLI Business School so odprti do 27. maja, ko še sprejemamo prijave.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Izobrazba brez alternative
''Če želite videti širšo sliko in popolnoma razumeti dogajanje v današnjem poslovnem svetu, potem MBA programi nimajo alternative. Udeleženci pridobijo znanja, potrebna za vodenje organizacij in so kot takšni vodilni svetovni standard poslovne izobrazbe,'' pravi dekan COTRUGLI Business School, dr. Jyoti Gupta. COUTRGLI ima centra v Zagrebu in Beogradu, pisarni v Ljubljani in Sofiji, tržišča, na katerih deluje, pa so Slovenija, Makedonija, BIH, Srbija, Hrvaška, Bolgarija in Romunija.

Matej Golob (Foto: arhiv naročnika)
Matej Golob (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Kako se prijavite?
Kandidati se na razpis lahko prijavijo tukaj.
Po elektronski prijavi pa bodo dobili razpisno dokumentacijo, ki jo morajo izpolnjeno v angleškem jeziku po elektronski pošti vrniti najkasneje do polnoči 27. maja. Končno testiranje kandidatov se bo v soboto in nedeljo, 8. junija in 9. junija, v Ljubljani, ko si bo štipendije priborilo 12 najboljših kandidatov.

Kandidati se lahko prijavijo na dva različna programa:

Executive MBA program – za middle in top managerje, ki imajo pet let delovnih, managerskih izkušenj, zaključeno fakultetno izobrazbo in aktivno obvladajo angleški jezik.
MBA program – za junior managerje, ki imajo vsaj tri leta delovnih izkušenj, aktivno obvladajo angleški jezik in so zaključili fakulteto.
Kandidati se s prijavo potegujejo za eno polno in pet polovičnih štipendij v vsaki od obeh kategorij. Polna štipendija za Executive MBA program znaša 18.000 evrov, za MBA program pa je znesek polne štipendije 12.000 evrov. Oba programa sta zelo primerna tudi za vse zaposlene, saj so predavanja odlično usklajena z delovnim časom udeležencev.

»COTRUGLI Executive MBA mi je dal veliko bolj izostreno sliko na podjetniške in tržne zakonitosti. V kombinaciji z izkušnjami iz multinacionalke (IBM) in Lean Startup pristopom je odlična podlaga za uspešne posege pri strankah, ki jih izvajamo v okviru novega podjetja 30Lean,« Matej Golob, soustanovitelj in partner, 30Lean.biz

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3