Tujina
Oglas

Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam

Ljubljana, 22. 12. 2014 07.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V predprazničnem decembru je Ora peljala 10 družin na nepozaben izlet v zimski Gardaland.

Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 5
Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 5 FOTO:

Drugo soboto v decembru so srečneži iz Orine nagradne igre 10 družin peljemo v Gardaland preživeli v največjem zabaviščnem parku v Italiji - Gardalandu. 

Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 4
Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 4 FOTO:

Kljub nekoliko bolj kislem vremenu so bili udeleženci že navsezgodaj dobro razpoloženi. Prvi potniki so se na avtobus vkrcali že ob 1:30 uri v Murski Soboti. Ob 5. uri so na avtobus vstopili še zadnji potniki in večurna vožnja je potekala v super vzdušju. Na poti je za okrepčilo poskrbela Radenska z osvežilno Oro, Perutnina Ptuj pa slastnimi sendviči. Nagrajenci so si pogledali tudi krajši film z naslovom »Zgodba o Radenski«, ki jih je za nekaj minut popeljal v zgodovino in v svet. Družine so s strani podjetja dobile tudi darila, in sicer Ora dežnike, družabne igre Vse za Oro in Ora kozarce.

Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 3
Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 3 FOTO:

Ob prihodu v Gardaland so seveda naredili še skupinsko fotografijo, potem pa se podali v svet doživetij. Sprva se je sramežljivo kazalo sonce, ki so ga kasneje nadomestile dežne kaplje, a so bili vsi na to dobro pripravljeni in ni bilo ovir za raziskovanje parka. Ogledali so si Magično hišo, se peljali s panoramskim vlakcem in zavrteli v čajnih skodelicah, najpogumnejši pa so se zapeljali z najnovejšo atrakcijo - vlakcem Raptor. Da je bil izlet popoln, je poskrbel obisk akvarija Sea life, kjer so tako mlade kot starejše udeležence izleta navdušila številna pisana vodna bitja iz celega sveta.
Dneva je bilo prehitro konec. Pred naporno potjo domov so se izletniki okrepčali z dobrotami Perutnine Ptuj in Radenske, nato pa v avtobusu delili vtise iz pravljičnega izleta. Naporen, a zabaven dan je večino udeležence zazibal v sladki spanec.

Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 2
Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 2 FOTO:

Tanja Žmavc, ena od udeleženk izleta, je o izletu v Gardaland povedala: »Hvala za nepozaben izlet v Gardaland, moja hči si je že nekaj časa imela željo po njem, ampak nam zaradi financ enostavno ni zneslo. Polepšali ste nam ta december in praznične dni, ki še prihajajo. Bilo je nad pričakovanji in za vse, kar smo dobili, smo neizmerno hvaležni! Hvala vam iz srca!«

Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 1
Ora omogočila brezplačen izlet desetim družinam - 1 FOTO:

V prihodnosti si želimo še več podobnih akcij, veliko druženja, družinam pa predvsem kakovostno preživljanje prostega časa.

Srčno v 2015 z Radensko!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1