Slovenija
Oglas

Omejite širjenje virusov in ohranite zdrav dotik

Ljubljana, 29. 09. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Radeče papir nova predstavlja pomembno novost v družini izdelkov R Copy® Papir – Antibakterijski papir. Bakterije in virusi so naši stalni nevidni spremljevalci. Materiali, kot je papir, zlahka postanejo potencialne točke prenosa za njihovo širjenje

R Copy® Papir – Antibakterijski papir
R Copy® Papir – Antibakterijski papir FOTO: Arhiv ponudnika

Antibakterijski papir je za zaščito papirja pred bakterijami in virusi obdelan s protimikrobno in protivirusno Sanitized® tehnologijo. 

Najnovejši testi* antibakterijskega papirja kažejo na učinkovitost proti mačjemu korona virusu. Testiranje v neodvisnem laboratoriju MSL Solutions provider, VB, je pokazalo do 94 odstotno zmanjšanje sposobnosti preživetja korona virusa v dveh urah. Testiranje je bilo opravljeno na mačji korona virus, ki je iz iste družine kot SARS-CoV-2 in ima skoraj enako strukturo. 

Antibakterijski papir je zaščiten tudi proti številnim bakterijam. Testi* so potrdili, da se na papirju ne morejo razviti gram negativne, gram pozitivne in na antibiotike odporne bakterije, kot je MRSA. Inštitut za celulozo in papir pa je potrdil, da je papir z vgrajenim antibakterijskim sredstvom zaščiten proti bakteriji E-Coli. 

R Copy® Papir – Antibakterijski papir
R Copy® Papir – Antibakterijski papir FOTO: Arhiv ponudnika

Kje in zakaj priporočamo antibakterijski papir?

Omejevanje širjenja bakterij je pomembno predvsem za osebe z oslabljenim imunskim sistemom, ki so še posebej izpostavljene tveganju za nastanek okužb. 

Uporabo antibakterijskega papirja priporočamo za tisk in kopiranje dokumentov, ki prehajajo iz rok v roke številnih ljudi: v zdravstvu, laboratorijih, gostinstvu, izobraževanju in državnih ter lokalnih institucijah. 

Ohranite zdrav dotik! Izdelki z inovativno antibakterijsko zaščito. 

Antibakterijski papir uporabljamo za številne izdelke iz papirja: pisarniški papir, etikete, kuverte, vizitke, personalizirane izdelke, pa tudi za zaščitene in vrednostne papirje. 

Izdelek lahko kupite v spletni trgovini.


*Dodatne informacije in dokumentacija:

Predstavitev antibakterijskega papirja (slovensko english deutsch)
Kje in zakaj priporočamo uporabo antibakterijskega papirja (slovensko / english / deutsch)
Certifikat o antivirusnem testiranju po ISO 18184:2019 – Feline Corona Virus  (english)
Certifikat o antibakterijskem testiranju po AATCC 147 – MRSA, E-Coli (english)

 

Naročnik oglasa je Radeče papir nova, d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3