Slovenija
Oglas

Okoli 66% zaposlenih je nezadovoljnih s svojo plačo

Ljubljana, 17. 08. 2015 09.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Najnovejše raziskave kažejo da je v povprečju okoli 66% zaposlenih nezadovoljnih s svojo plačo. To pomeni, da če vi niste nezadovoljni kolega, ki sedi poleg vas v pisarni gotovo je.

FXLider
FXLider FOTO: FXLider

Kljub nezadovoljstvu nas večina vseeno vsako jutro vstane in gre na ta isti posel z mislijo, da tako pač mora biti in da nimamo druge izbire. Vendar pa pot k finančni neodvisnosti zahteva odprt um in drugačen pogled na svet ampak kljub temu ne zahteva nujno drastičnih sprememb v življenju in navadah. Dovolj je že, da poiščete alternativni vir prihodka, ki vas bo razbremenil stresa, vam zagotovil varnost in poskrbel, da bo vaš vsakdan znatno bolj sproščen, tako na vašem delovnem mestu, kot tudi v privatnem življenju.

Ena od možnosti alternativnega zaslužka, o katerem tukaj govorimo je trgovanje preko interneta na svetovnih finančnih trgih. Tu trgujejo banke, investicijski skladi in tudi posamezniki kot ste vi ali jaz. V prid rasti interesa posameznikov za ta način trgovanja govori podatek, da je v letu 2000 skupni dnevni obseg trgovanja vseh posameznikov s celega sveta znašal okoli 300 milijonov dolarjev, v letu 2010 pa je ta znesek presegel 313 milijard dolarjev.

Zakaj je trgovanje in ustvarjanje dobičkov na svetovnih finančnih trgih doseglo tako popularnost med posamezniki?

- Ni provizij – ni provizij pri investiranju ali dvigovanju sredstev, kot je to pri naprimer pri trgovanju na klasičnih borzah.
- Ni posrednika – Vi kot posameznik ste neposredno vključeni na trg, na katerem lahko sami trgujete z valutami, surovinami, delnicami ali indeksi ter na katerem sami vstopate v nakupne ali prodajne pozicije
- 24-urno trgovanje – Ni potrebno več čakati, da se odpre borza, da bi lahko začeli trgovati. Od ponedeljka do petka lahko trgujete 24 ur na dan, kar je odlično za ljudi ki imajo posel, saj lahko prilagodijo trgovanje svojemu prostemu času
- Nihče ne more vplivati na cene na trgu – Svetovni finančni trg je tako velik in ima toliko udeležencev, da niti en udeleženec na trgu, vključno s centralnimi bankami, ne more kontrolirati ali vplivati na cene.
- Velika likvidnost – prav zaradi tega, ker je svetovni finančni trg tako velik je tudi zelo likviden. S samo enim klikom lahko takoj kupite ali prodate kadar koli želite in nikoli ne morete ostati ujeti v trgovini. Zaradi velike likvidnosti imate edinstveno priložnost, da postavite svojo trgovino, da se avtomatsko zapre v trenutku, ko doseže željeni profit ali v trenutku ko se trg obrne proti vam, da bi preprečili izgubo
- Trgovanje in služenje na poti – Ni potrebno da ste ’prikovani’ v pisarni ali doma, da bi trgovali na svetovnem finančnem trgu. Obstaja velik izbor platform za trgovanje prilagojenih vsem pametnim telefonom in tablicam, preko katerih je zelo enostavno in hitro lahko pristopiti trgu.

Da bi naredili prvi korak na poti k svoji finančni neodvisnosti vam FXLider, regionalni vodja v trgovanju na svetovnem finančnem trgu, daje brezplačnih 50€ za trgovanje, da bi se brez tveganja lahko preizkusili v trgovanju in preverili, ali vam ta način alternativnega zaslužka odgovarja.

Dovolj je samo, da se prijavite na tej povezavi in po verifikaciji bo 50€ vplačanih na vaš trgovalni račun.

 

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni