Slovenija
Oglas

Oglaševanje in iskanje nepremičnin

Ljubljana, 04. 03. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Domerus nepremičninski portal je namenjen vsem oglaševalcem nepremičnin – agencijam in lastnikom. Vnos oglasov je brezplačen. Končni namen Domerus portala pa je, da zlasti obiskovalcu olajša iskanje nepremičnin. Nov nepremičninski portal Domerus omogoča z interaktivnostjo med zemljevidom in oglasi lažje in hitrejše iskanje nepremičnin. Pridružite se nam z vnosom oglasa ali pa z iskanjem nepremičnine. Vstop v portal je prost za vsakogar.

Domerus nepremičninski portal je torej odprt za vse, ki oglašujejo in si želijo, da oglaševana nepremičnina postane čimbolj vidna in je del sodobnega iskanja nepremičnin. Na koncu pa je namenjen predvsem iskalcem nepremičnin ter njihovemu enostavnejšemu in hitrejšemu iskanju željene nepremičnine.

Iščete nepremičnino in vam primanjkuje časa? Se vam preprosto ne ljubi? Domerus portal vam lahko pomaga. S klikom na gumb OBVEŠČANJE v iskalniku vstopite v naš svet pametnega obveščanja. Nastavite si FILTER (vrsta, tip, cena, velikost...nepremičnine). Na zemljevidu označite OBMOČJE, ki vas zanima. Preostane vam samo še to, da Domerusu zaupate vaš ELEKTRONSKI naslov, na katerega boste prejemali samo tiste oglase, ki ustrezajo vašim kriterijem. Med njimi bo zagotovo tudi nepremičnina, ki jo iščete.

Čeprav Domerus omogoča vnos natančne lokacije, so to možnost v veliki meri izkoristili le lastniki, ki svojo nepremičnino oglašujejo samostojno. Na drugi strani pa agencije zaradi zaščite svoje posredniške vloge praviloma opredelijo lokacijo znotraj določenega območja.

Domerus - 1
Domerus - 1 FOTO: Domerus
Domerus - 2
Domerus - 2 FOTO: Domerus
V partnerstvu s 24ur.com vam portal Domerus ponuja tudi izbor nepremičnin tedna. Spodaj lahko preverite nekaj najboljših oglasov tega tedna. Preglejte jih in pokličite izbranega ponudnika.

Če pa ste zamudili izbor nepremičnin prejšnjega tedna, jih lahko vselej poiščete na naši Facebook strani ali v arhivu 24ur.com.

Oddaja, Pisarna, Ljubljana – Šiška, brez provizije

Velikost: 450 m2
Leto izgradnje: 2006
Stroški: cca. 4,0 €/m2
Parkirna mesta: možen najem v podzemni garaži

Cena: 10 € / m2 / mesec

Domerus - 3
Domerus - 3 FOTO: Domerus

Oddaja, Pisarna, Ljubljana – Moste, Letališka cesta, brez provizije

Velikost: 71 m2
Leto izgradnje: 1987
Nadstropje: 1
Parkirna mesta: na voljo 16 parkirnih mest

Cena: 10,80 € / m2 / mesec

Domerus - 4
Domerus - 4 FOTO: Domerus

Oddaja, Pisarna, Ljubljana – Vič, Dolgi most, brez provizije

Velikost: 127 m2
Leto izgradnje: 2010
Nadstropje: 2
Kakovostni poslovni prostori so idealni za različna predstavništva, poslovalnice, podjetja s področja IT in druge poslovne namene.

Cena: 9 € / m2 / mesec

Domerus - 5
Domerus - 5 FOTO: Domerus

Prodaja, Hiša, Miklavž na Dravskem Polju

Velikost: 164 m2
Zemljišče: 644 m2
Leto izgradnje: 1986
Parkiranje: v garaži

Cena: 129.500 €

Domerus - 6
Domerus - 6 FOTO: Domerus

Prodaja, 3 sobno stanovanje, Maribor, Center, Mladinska ulica

Velikost: 85 m2
Leto izgradnje: 1895
Leto adaptacije: 2002, nova streha in severna fasada
Nadstropje: 1
Stanovanje se sedaj uporablja za pisarne
Parkiranje: omogočeno na dvoriščni strani objekta zaprtem z zapornico. Dodatno pa je možno dokupiti dve garaži na dvorišču objekta.

Cena: 77.000 €

Domerus - 7
Domerus - 7 FOTO: Domerus

Brskajte po zemljevidu in primerjajte še več nepremičnin na https://domerus.si/, ali pa se nam pridružite na naši Facebook strani ter spremljajte ponudbo in stanje na nepremičninskem trgu tudi na FB.

Domerus - 6
Domerus - 6 FOTO: Domerus

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3