Slovenija

Odvetnik Slovenije ostro nad hrvaško ministrico

Haag, 03. 06. 2014 18.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska stališča v Haagu zagovarja ekipa štirih tujih odvetnikov, ki jo vodi znani profesor mednarodnega prava Francoz Alain Pellet. Svoj sloves, resda pred sodiščem in ne v dvorani, je upravičil tudi sinoči, ko je zaradi prometne zagate besedno obračunal s hrvaško zunanjo ministrico.

 

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LovecNaKomuniste
03. 06. 2014 21.03
+15
Res iz srca želim da zmagamo. Prevečkrat smo že ostali na suhem in je že skrajni čas, da se sreča obrne.
GozdniJože
03. 06. 2014 20.42
+11
Kaj mrmraš kapljač1 ! Dejstvo je da se Hrvaški NE GRE za to da bi dobila dodatno morje , ampak da ga mi IZGUBIMO, še najbolje pa tako da izgubimo prehod na odprto morje. Seveda ti si mirna dušica in bi se prijateljsko pogovarjal, večina pa nas ni in nas taki bolani sporazumi, kjer lahko samo izgubimo malo najedajo. Moraš bit pravi pacient da se dogovoriš tako kot so se naši " strokovnjaki". Hrvati pa se nam samo smejijo. Drugače pa itak ne bo še en lep čas ne , dokler se Tito generacije ne poslovijo, ker večina še jih kar naprej živi v Jugoslaviji ( mislim vse balkance vključno z nami) in imajo že takoj pri rojstvu nekaj proti drugim državam, tako slovenci, kot hrvati , srbi itd..
kapljač1
03. 06. 2014 22.31
+1
Če mi že odgovarjaš , moraš izhajat iz tega, kar sem zapisal.. , da boš imel glavo in rep. Zapisal sem, da si je treba boljših sosedov in boljših politikov najprej "nardit". Pomeni , če treba "mlatit ko bike". V ostalem pa vidim, da ti o Balkancih , Titovih generacijah , bivši državi popolnoma nič ni jasno..Kr neki naložit je pa premal še za čevapčiče pogret.
kapljač1
03. 06. 2014 20.25
+9
Kupe denarja in časa mečemo oboji skozi okno. Blamiramo se ko "mala deca" . Hrvatom za tist "peskovnik zemlje in ajmerček morja" res ni blo treba tolk komplicirat. In čisto drugače bi izgledalo, da smo zadevi oboji pristopili brez pomoči tujcev. Mi tudi nismo komplicirali , ko smo jim za časa osamosvajanja, sploh pa vojne reševali "njihove guzice". " Boljših sosedov , sploh pa svoje boljše politike, pa si balkanci žal niti znamo "poiskat", že ker si je treba boljše predvsem in najprej "naredit" .
tali?ni tom
03. 06. 2014 22.08
+0
pomagali jim nismo MI reševat njihove "guzice" ampak točno znani in nekatzeri neznani posamezniki! to pa je bistveno drugače!
matija888
03. 06. 2014 22.36
+7
Hrvati že vedo, zakaj gredo v to. Med drugim jih moti tudi Luka Koper..., za njihov profit se jim gre.