Slovenija
Oglas

Odkrila sem močno orožje za topljenje maščob, o katerem se malo govori!

Ljubljana, 26. 06. 2017 09.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ime mi je Maja. Nikoli nisem bila športni tip, toda prav tako nisem nikoli imela posebnih težav s težo. Pri meni se je vse hitro topilo. V moji družini so vsi vitki. Verjetno zaradi genov in hitre presnove. Toda po dveh otrocih in sedečem načinu življenja so se kilogrami na moje začudenje kaj hitro začeli kopičiti. Pridobila sem preko 20 kilogramov; maščoba se je nakopičila na stegnih, zadnjici, trebuhu, poleti pa bi pod kratkimi rokavi »buhtele« ogromne nadlahtnice.

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo FOTO:

Po precej neuspešnih dietah sem našla rešitev v čudežnem sadežu v obliki kapsul

Gre za izvleček azijskega sadeža garcinije cambogie oziroma aktivno snov hidroksi citronske kisline (HCA). Njegovi čudežni rezultati v hujšanju so zabeleženi že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, najprej pa so ga poskusile Hollywoodske zvezde.

Od tedaj je izvedeno ogromno dodatnih raziskav tega pripravka za hujšanje, ki je ponovno potrdil moč narave, ki ima brez primerjav najboljši pozitivni vpliv na naš organizem. Z nadaljnjim podrobnim raziskovanjem sem odkrila, da so švicarski znanstveniki odkrili posebno metodo, ki jim je omogočila najbolj čist izvleček aktivne snovi iz garcinije cambogie in najvišji možen koncentrat HCA kisline (60% HCA), ki je nenazadnje tudi odgovoren za topljenje maščobnih oblog v neverjetno hitrem roku. Gre za tablete za hujšanje PCG500 Complex. Ta patentirani izdelek je opravil klinične raziskave, učinke pa je potrdila tudi Evropska agencija za varnost hrane (EFSA).

Izdelek lahko naročite TU.

Pohitite in prihranite 20,00 eur, količine so omejene!

Moja izkušnja: prijatelji so mislili, da sem bila na liposukciji

Prvih nekaj tednov, od kar sem začela jemati kapsule PGC500 Complex, sem začutila močen nalet energije, še posebej v popoldanskih urah; po kosilu se nisem več počutila utrujeno in izčrpano kot po navadi. Tu zagotovo pomaga tudi dodatek kalija, kalcija in rastlinske celuloze. Ta receptura deluje na način, da v organizmu spodbuja naravne procese, ki razgradijo maščobne obloge in sicer najprej tam, kjer je njihova koncentracija največja – maščobne celice na trebuhu, stegnih, zadnjici, nadlahtnicah pri ženskah.

Začela sem se topiti in to se je videlo po oblačilih. Ponovno sem lahko skočila v hlače, katere nisem mogla obleči nekaj mesecev. Razliko so opazili tudi prijatelji, sodelavci. Neprestano so me spraševali, kaj sem naredila. Niso mi verjeli, da gre „le“ za tablete za hujšanje. Nekateri so me celo spraševali, če sem bila na liposukciji??? Kot da imam čas in denar za kaj takšnega… poleg tega pa se ne bi izpostavila takšnemu tveganju, nikoli!

Po drugi strani pa sem se prepričala v trditve, da ta pripravek vpliva na zatiranje lakote – nisem imela več potrebe stalno jesti in nekaj mleti v ustih med obroki, potreba po sladkarijah pa se je drastično zmanjšala, zaradi česar sem bila izjemno ponosna.

Izdelek lahko naročite TU.

Pohitite in prihranite 20,00 eur, količine so omejene!

V dveh in pol mesecih sem stopila 18 kilogramov

Ob rednem jemanju dveh kapsul PGC500 Complexa dnevno, z malo vode, sem se nadaljevala prehranjevati z živili, ki jih imam rada, nisem se izčrpala z rigoroznimi dietami, prav tako pa nisem imela niti osebnega trenerja.

Močna formula, ki nam jo je narava podarila, je naredila svoje in v mojem organizmu spodbudila naravne procese, ki vplivajo na močnejše aktiviranje metabolizma. To je pomenilo, da sem dobesedno iz sebe odvrgla toksine in maščobne celice na naraven način.

Kapsule za hujšanje PGC500 Complex delujejo na način da:

- topijo maščobo nakopičeno na kritičnih točkah v telesu in spodbudijo naravno izločanje iz organizma

- zmanjšujejo obseg pasu za 810 cm

- v roku 30 dni uspejo razgraditi večino maščobnih celic v telesu zahvaljujoč visoki koncentraciji HCA kiseline

- aktivirajo upočasnjen metabolizem, še posebej po 35. letu starosti

- aktivna formula blokira encim citrat liaze, ki pretvarja ogljikove hidrate v maščobne kisline, ki se nenazadnje skladiščijo v obliki maščobnih oblog v telesu – še posebej na predelu trebuha pri moških in pasu, zadnjici in stegnih pri ženskah

- dvigujejo raven serotonina v krvi, kar vpliva na izboljšano kvaliteto življenja

- zmanjšujejo raven holesterola v krvi

PGC500 Complex, ki je dostopen na slovenskem tržišču, vsebuje najvišji možen koncentrat aktivne snovi HCA (60%), proizveden pa je v skladu s GMP v certificiranem laboratoriju FDA-je in registriran pri Ministrstvu za zdravje.

Izdelek lahko naročite TU

Pohitite in prihranite 20,00 eur, količine so omejene!

Naročnik oglasa je United Labs Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3