Slovenija
Oglas

Odkrijte recept, kako vam lahko tudi pri 65 letih stoji trdno in pokončno!

Ljubljana, 17. 11. 2014 06.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste naveličani tega, da vam palica vedno pade ob nepravem trenutku? Pobiranje je lahko dolgotrajno in zamudno, včasih neprijetno ali celo nevarno. Predstavljajte si, da imate v rokah pripomoček, ki vas nikoli ne pusti na cedilu.

To je nova palica Cane Safe, s katero boste ostali samozavestni tudi, če jo za trenutek spustite iz rok.

Cane Safe - 2
Cane Safe - 2 FOTO:
Vaša običajna sprehajalna palica lahko pade na tla vsakič, ko jo za trenutek izpustite. To je lahko nevarno, saj lahko tudi sami padete z njo. Med hojo po neravnem terenu se z vašo običajno palico nikoli ne boste počutili povsem varne.

Sprehajalna palica Cane Safe je boljša in varnejša od drugih sprehajalnih palic, saj deluje kot podaljšek vašega telesa. Zaradi vrtljive glave se palica nagiba v levo in v desno ter naprej in nazaj, s čimer vam omogoča popoln oprijem in stabilnost na kateri koli površini.

Posebna patentirana kontaktna površina, ki je oblikovana po vzoru kakovostne pnevmatike za terenska vozila, omogoča popoln oprijem na vseh vrstah površin. Zaradi štirih stični točkah s podlago vaša palica stoji popolnoma sama. Nič več nadležnega sklanjanja po vašo palico!

Cane Safe - 4
Cane Safe - 4 FOTO:

Vsaj 5 razlogov, zakaj se priporočila za palico Cane Safe med Slovenci širijo z nadzvočno hitrostojo:

- 4 kontaktne točke s tlemi poskrbijo za boljšo oporo pri vsakem koraku. Vaš korak bo vedno varen, celo na strmih ali spolzkih cestah, kamenju, neravnih pločnikih, travnatih površinah ali na snegu.

- Vrtljiva glava se zavrti za 360 stopinj. Vrtljiva glava palice Cane Safe se nagiba naprej in nazaj, s čimer oponaša gibanje gležnja med hojo. Ta funkcija razbremeni vaše zapestje, komolec in ramo, ki med uporabo običajnih sprehajalnih palic najbolj trpijo.

- Protizdrsna površina na dnu palice je zasnovana tako, da ublaži udarec ob stiku s tlemi in preprečuje nepričakovane sunke, ki lahko povzročijo težave z rameni.

- Zasede malo prostora, saj zložena meri le 30 cm. Poleg tega pa njeno dolžino zlahka in hitro nastavite na eno izmed petih različnih višin in varno blokirate s posebnim zatičem.

- Z vgrajeno svetilko nikoli več ne boste v temi odklepali vhodnih vrat ali vrat vašega avtomobila. Preprosto jo usmerite naprej ali navzdol.

Zagotovite si svojo preko www.bctv.si, kjer lahko izkoristite 19 € popusta ob hkratnem nakupu dveh palic Cane safe ali pa nas pokličite na 080 34 76. Pohitite, zaloga je omejena!

Cane Safe - 3
Cane Safe - 3 FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3