Slovenija
Oglas

Obvezen preizkus za vsakega modernega mladega starša – digitalni otroški album in dnevnik obenem

Ljubljana, 18. 02. 2016 06.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Se tudi v vaši hiši razlega smeh, hrup in kdaj tudi jok novorojenčka ali malih otrok? Vemo, da se takrat naše življenje obrne na glavo. V izredno kratkem času se nakopiči množica fotografij in zgodbic iz življenja malega navihanca.

Hranimo jih na papirju, pošiljamo preko kratkih tekstovnih sporočil ali premetavamo v različnih mobilnih galerijah, ki se sčasoma pomešajo med seboj, podatki pa izginejo ali se pomotoma izbrišejo. Zveni znano?

Nosite najpomembnejše trenutke svojega otroka vedno ponosno s seboj.

"Veš kaj? Včeraj smo imeli pa prvi zobek! Čakaj, ti pokažem."

"Danes gremo pa prvič k babici na obisk – ti bom jutri pokazala kakšno fotografijo – spomni me!"

"Joj, je bil naš Jakec včeraj zabaven, ko je zapletel okrasek v novoletno jelko. Potem jo je pa še za nameček še prevrnil. Glej, naredila sem celo serijo fotografij."

Ste že bili v zadregi, ko ste na mobilni galeriji iskali določeno fotografijo otroka, pa se je izgubila ali je bila skrita v množici ostalih, morda celo takšnih, ki niso za širši krog oči? Ali pa so vas prosili za komentar dogajanja na fotografiji, pa vam je zmanjkalo besed, saj si niste zapisali opomnika?

V brezplačni mobilni aplikaciji Nini Book si za vsak mejnik otroka lahko ustvarite svojo stran, sproti ob fotografiji beležite opazke ter pripišete zabavni komentar in datum. Tako nastane otroški album in dnevnik obenem.

Zabeležite najbolj pomembne trenutke v življenju otroka in jih nosite vedno s seboj na mobilnem telefonu.
Zabeležite najbolj pomembne trenutke v življenju otroka in jih nosite vedno s seboj na mobilnem telefonu. FOTO: BOOKS KNJIGA

Delite pomembne mejnike in soustvarjajte s svojimi bližnjimi kar preko mobilnega telefona!

Spremljanje napredka otroka še nikoli ni bilo tako zabavno! Prvi nasmeh, prvo čebljanje, prvi zobek, prvi obisk pri zdravniku, prvo kopanje, prihod domov,.. neskončno mejnikov je, na katere smo starši izredno ponosni in jih želimo ne le ovekovečiti za zmeraj, temveč deliti s celotno družino in prijatelji. Babice in dedki, tete in strici, pa tudi prijatelji, si po drugi strani želijo spremljati najpomembnejše trenutke v življenju malega razposajenca in če je možno, tudi sodelovati v dogajanju.

S povabilom na ogled knjige si bo vsak, ki povabilo sprejme in ima aplikacijo tudi na svojem mobilnem telefonu, lahko to knjigo tudi ogledal, komentiral, pa tudi morda prispeval kaj iz svojega nabora fotografij malčka. Tudi knjige fotografij iz skupnih dogodkov (rojstni dnevi, pustovanja, skupne počitnice) lahko z nekaj kliki že delite z vsemi, ki so bili zraven.

Povabite k ogledu ali pokukajte v Nini knjigico nekoga drugega.
Povabite k ogledu ali pokukajte v Nini knjigico nekoga drugega. FOTO: BOOKS KNJIGA

Iščete čudovito darilo z osebno noto za stare starše, družinske člane ali prijatelje?

Vsako ustvarjeno knjigo lahko tudi naročite v tiskani obliki. Z nekaj kliki kar v aplikaciji izpolnite naročilnico in v nekaj dneh bo prekrasno darilce že prispelo na izbrani naslov. Kaj je lepšega, kot podariti vpogled v trenutke, kjer babice, dedka, tete, strica ali drage prijateljice ni bilo zraven, in jih obogatiti z osebnim komentarjem, duhovito opazko ali posvetilom?

Nini knjiga v tiskani obliki je čudovito darilo za vsakogar, ki želi spremljati vašega otroka.
Nini knjiga v tiskani obliki je čudovito darilo za vsakogar, ki želi spremljati vašega otroka. FOTO: BOOKS KNJIGA

Najpomembnejši trenutki otroka sedaj varno shranjeni na enem mestu in dostopni vsepovsod

Pripravite se na potovanje skozi prve otroške korake in zabavne enostavne izdelave zakladnice čudovitih trenutkov in prelomnic v otrokovem življenju:

- Ustvarite Nini mejnike – ujemite v objektiv prve korake, prvi zobek, prvi nasmeh ali drugo pomembno prelomnico svojega malčka;
- Delite s prijatelji in sorodniki – povabite k ogledu svoje prekrasne Nini knjige tudi babice, dedke, strice, tete, druge mamice ali prijatelje;
- Izdelajte Nini knjigo – sestavite poljubno kombinacijo fotografij, dodajte zabavne komentarje in stilsko opremite svojo Nini knjigo;
- Ustvarite trajen spomin – naročite knjigo v tiskani verziji in za vedno obdržite ali podarite najlepše trenutke svojega otroka.

Igriva in popolnoma brezplačna aplikacija Nini Book je namenjena bodočim staršem in mladim staršem z otroki, širšim članom družine in prijateljem – vsem, ki z veseljem spremljajo male velike korake najmlajših članov družine in si želijo dnevno ali periodično spremljati njihov napredek, najbolj smešne, čustvene trenutke in pomembne prelomnice v njihovem življenju.

Na voljo je brezplačno na Google Play Store, in sicer v angleščini in slovenščini. Aplikacijo si lahko prenesete tu

O zabavnih izkušnjah z našimi malčki in izzivih vzgoje pišemo tudi na Nini blogu. Obiščite nas tudi na Facebooku, kjer na Nini Svetu dnevno spremljamo izkušnje drugih staršev pri vzgoji, delimo odlične nasvete in ideje in še mnogo več.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3