Slovenija

Novo strelišče

Vipava, 04. 06. 2008 19.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Mateja Poljšak
Komentarji
9

Dobili smo najsodobnejše strelišče pri nas. V bližini Vipave ga je slovesno odprl minister za obrambo, na voljo pa bo tudi turistom.

Dobili smo najsodobnejše strelišče pri nas. V bližini Vipave ga je slovesno odprl minister za obrambo, na voljo pa bo tudi turistom.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Replica
06. 06. 2008 07.32
Erjavca v prvo vrsto pa rafal
falco1
05. 06. 2008 11.16
Končno upam sam,da bodo tut civilistom dovolil strelat, ker namreč majo zdej vojaki ob petkih na rudniku rezerviran cel dan namreč rabjo ga za usposabljanje. Vojaki k tm strelajo pa so(stari od 45 do 55, ženske majo take riti da ne morejo ćez luputo t55, aja deci majo pa take bauhe k prvaki pitja na oktoberfestu)Toliko o naši profesjonalnosti SV, In Nato standardu, Sej mi je žal da jih nism sliku pa bi slike poslu poveljstvu v Brusl.Me zanima kaj bi tm rekl za odlično formo naših vojakov.Komentar ne leti na generacijo novih vojakov, amapak na tiste ki so se po osamosvojitvi prklućl iz TO v Sv.Praktično brez kakršnekoli vojaške izobrazbe.
trout80
05. 06. 2008 08.00
Nč zgleda, da hočjo, da začnemo slovenci trenirat, saj bo prav prilo pri vojni proti C_igotom. HAHAHAHAHAHAH
hinko.murovec@siol.net
05. 06. 2008 04.28
To pa res nujno rabimo, a bo JJ firer tam treniral svojo mladino? Kaj ko bi ta idiotska zapravljiva vlada dala toliko denarja za stanovanja mladim družinam, potem bi lahko pričakovali, da bo še kakšen Slovenec imel kakega froca, tako veš naprej, da se bo roil samo še en suženj več . Sram naj jih bo za orožje vse, za ljudi miloščina, lopovi. LP
ziveti@email.si
04. 06. 2008 23.10
Ja, glih treba ga je! S tole vojsko je pa res ena sama izguba, pa taki denarji, folk pa žret nima!!!!!!!
NisemOvcaKotVi
04. 06. 2008 22.41
Ja lepo je vojski ko je premier zavzet za izboljsanje razmer v vojski ko pa je sam vojak(bivsi). Dobili bodo povisane place, vrtce bodo imeli za otroke vojaki skoraj zastonj, oprema je iz dneva v dan novejsa in boljsa, itd. itd. Medtem se pa rusi zadnja 4+ leta policijo. Novih kadrov ni, oprema stara 25 let, placa se nebo zvisala, nesposobneze se daje na vodilna mesta, vojak je generalni direktor, nadure segajo do neba pri vsakem policistu, odhaja 400 letno ven, not 2-4, mediji krepijo sovrastvo do policije, nov kazenski zakonik se rusi na policiste,ker naivne OVCE so prepricane da je policist si izmislil ta zakonik...... ......... ........
bacooo
04. 06. 2008 22.25
Mislim ,da mi sploh ne potrebujemo vojske.To kar imamo je en kup simulantov in še zdaleč od vojske.Zakaj simulantov saj som skoraj po pol leta na bolniškem staležu za prazen nič.J...... pa tako vojsko!! Samo naš denar ikoriščajo za nepomembne nakupe!!!!
mato123
04. 06. 2008 22.21
Zadnje čase dajajo denar samo še za vojsko, za zdravstvo pa nikoli ni dovolj denarja. Vsakič ko gledam poročila se tale Erjavec hvali koliko denarja je zapravil za vojsko :( Torej tale naša država da raje denar za ubijanje kot pa za zdravlljenje !! not normal
Tonček Balonček
04. 06. 2008 21.45
Škoda, da ni še enkrat večje, kajti potrebe presegajo mogljivosti, ne mislijo dolgoročno! vseeno pa je bolje tako, kot nič! Bravo vlada! Kdaj bomo začeli z gradnjo novih zaporov in prevzgojnih zavodov? Komaj smo se znebili starh, nastaja vauum! Kam z njimi?