Slovenija

Nore cene komunale

Šentjernej, 22. 01. 2013 18.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Preverjeno!
Komentarji
7

Občani Šentjerneja so se uprli plačilu visoke položnice za čistilno napravo. Obrtniki bi morali plačati celo dvojno – nekaj tisoč evrov. Še bolj so bili ogorčeni nad odzivom župana, ki je kar na pamet zniževal ceno priključkov. Tudi drugje po Sloveniji se cene komunale zelo razlikujejo.

Občani Šentjerneja so se uprli plačilu visoke položnice za čistilno napravo. Obrtniki bi morali plačati celo dvojno – nekaj tisoč evrov. Še bolj so bili ogorčeni nad odzivom župana, ki je kar na pamet zniževal ceno priključkov. Tudi drugje po Sloveniji se cene komunale zelo razlikujejo.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

liskub
23. 01. 2013 12.57
+3
Takim podražitvam se je treba upret.Prvo jim že narod loči odpadke pa potem zaračunajo ločevane,zabojniki za papir so ločeni ves ta papir drago prodajo Madžarom kam pa gre denar se pa ne ve.Lopovi nad lovi so ti ki nas pehajo v revščino,samo zanima me tisti ki so prisegli da bodo delali za dobrobit ljudstva kje so sedaj saj so veliki lažnivci ki lažejo in kdor laže tudi krade pravi pregovor kar je čista resnica.Treba se je upret vse smeti zmetat v naravo pa naj smo pobirajo potem bodo pa videli kaj je delo.
HooplaToopla
23. 01. 2013 00.56
+6
"Nore cene komunale" --- Spet sprenevedanje. Kot da ne bi vsi !!!!!!! tako običajni državljani, kot novinarji, policija in tožilci ter otroci iz šol s prilagojenim programom .... in vsi ostali vedeli, da smo talci politično-kriminalnih združb, ki v primeru komunalnih storitev pač delujejo na lokalni ravni. Sistem je pa enak, kot na državnem nivoju. Le malce poenostavljen, omrežja so bolj preprosto zgrajena. Župan - občinski svetniki - Javno ali zasebno podjetje V tem trikotniku pa mrgoli (oz. sploh ni ničesar drugega) žlahte, sosedov, sošolcev, znancev iz mladih let, znancev iz gostilne ........ Vpletena banda razmišlja na način: "42 evrov je enako kot 52 evrov. Razlika je piškavih 10 evrov. Tak drobiž se ne pozna nikomur. Ucepimo jim raje kar takoj 62 evrov, da si ne bodo domiljali, da gre za enostavne stvari! Naj bo raje 72 evrov, da ne bomo čez dva meseca spet spreminjali. Jože še nima svojega deleža. JoJ!! Mirko tudi ne! Naj bo 92 evrov. " In tako dalje, dokler ni račun za komunalne in sorodne storitve v okviru občine visok 152 evrov. Seveda ne za dolgo. Tega smo se pa menda že ja navadili.
tali?ni tom
22. 01. 2013 21.55
+10
za 121 kvadratov tlorisa bajte sem moral plačat 2000 evrov priključek oziroma komunalni prispevek občini pa še danes po treh letih nimam kanalizacijo priključeno ! tudi sam vod od bajte do glavneega voda moramo sami financirat ! skratka take finte so predrage , sploh ker dobi občina denar iz evropskih sredstev za glavni vod ki ga potem moramo plačat še enkrat občani ! ni logike in ko se nekaj peteliniš te gladko pospremijo ven iz pisarne! v smeteh in vodi je mafija tudi v sloveniji samo z razliko italijanske je tle legalna zato je to tako! razumljivo je da se nekaj nek razumen znesek plača ne pa da se ropa ljudi ! sam sem mel kredit da sem plačal ker mam znč šiht pa še tega je konec konec meseca! čistilna naprava pa bi mi prišla recimo 1700 evrov vgrajena pa je ne smeš v sloveniji vgraditi če se lahko priključiš na kanalizacijo! izsiljevanje komunale in občine !
bergla 1
23. 01. 2013 01.11
+1
U Tržič dec za to zadevo hoče tud 5000 jurjov...
Dabon
22. 01. 2013 20.32
+9
lopovi naj sami v občini plačajo z pokradenim denarjem folk pa pustite že pri miru naj životari še z tem denarjem kateri ni za preživetje za en teden kaj šele za en mesec, LOPOVIIII...
upornik22
22. 01. 2013 20.22
+12
ne bom plaču!!
nikkim
22. 01. 2013 20.44
+4