Slovenija
Oglas

Nihče ni tako bogat, da bi kupoval poceni!

Ljubljana, 23. 09. 2013 06.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Popolnost in kakovost za sprejemljivo ceno je vodilo zaposlenih v podjetju, ki izdeluje kompleten program stavbnega pohištva.

Foto: Arhiv proizvajalca
Foto: Arhiv proizvajalca FOTO:

Nakup zunanjega stavbnega pohištva je ena najpomembnejših odločitev pri gradnji ali prenovi hiše, stanovanja. Okna, vhodna vrata in garažna vrata lahko izboljšajo ali pokvarijo izgled zgradbe. Pomembno pa je tudi, da preprečijo toplotne izgube. Vrata in okna morajo biti kompaktna in morajo biti enaka spomladi, poleti, jeseni in pozimi. To pomeni, da se njihov izgled in bistvene lastnosti ne smejo spreminjati zaradi temperaturnih sprememb ali drugih vremenskih vplivov.

Izdelki blagovne znamke Dorjan, podjetja Zgonec d.o.o., zajemajo vse potrebne parametre za kakovost in dolgo življenjsko dobo naših izdelkov, podkrepljeno z izkušnjami vse od leta 1995.

Največ idej v naše podjetje prinesejo stranke. Skozi njihove želje in zahteve se razvijajo tudi naši izdelki. Tako bomo trgu ponudili vrata, ki so narejena izključno za pasivne gradnje, pri katerih je cel sistem prilagojen termoizolativnosti, ob tem pa nosilnost vrat ne trpi.

V paleti naših izdelkov so še:
- garažna vrata,
- vhodna vrata,
- okna,
- zimski vrtovi,
- dvoriščna vrata,
- ograje.

Foto: Arhiv proizvajalca
Foto: Arhiv proizvajalca FOTO:
Vsem, ki se odločate za nakup ali menjavo stavbnega pohištva, svetujemo, bodite pozorni predvsem na kakovost materialov. Vsak material, pa naj gre za les, pvc, aluminij ali kombinacijo lesa in aluminija, ima svoje prednosti in slabosti, tako da je izbira tega odvisna od vaših želja in potreb, pomembno je le, da gre za kakovostne znamke materialov vgrajenih v končni izdelek, ki vam bodo dolgo in predvsem dobro služili.

Enako kot kakovost materialov je pomembna sama vgradnja. Lahko so materiali še tako kakovostni, a če je montaža izvedena slabo oziroma nestrokovno, lahko kmalu nastopijo nevšečnosti, kot je recimo slabo tesnenje, vdor vlage ali težave pri zapiranju. A ker kakovost materialov in storitev največkrat spremlja tudi nekoliko višja cena, veliko ljudi naredi bistveno napako in se odloči za najcenejšo izbiro, ne da bi se zavedali, da ta velikokrat dolgoročno gledano lahko pomeni veliko večji strošek.

Foto: Arhiv proizvajalca
Foto: Arhiv proizvajalca FOTO:

V našem podjetju radi prisluhnemo vašim željam, svetujemo, predvsem pa želimo delo opraviti kakovostno, da ne bo slabe volje zaradi nepotrebnih napak, površnosti ali nepazljivosti.

Obiščite nas, pokličite nas, pišite nam... Pridružite se vedno večjemu številu zadovoljnih in ponosnih uporabnikov izdelkov naše blagovne znamke.

Dorjan
Dorjan FOTO:

Zgonec d.o.o., Vopolje 33, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Telefon: 01/8342 140, GSM: 041/378 151
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3