Slovenija

Ni pokroviteljev, ni denarja

Ljubljana, 04. 03. 2010 19.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Bojana Ksela
Komentarji
18

Odpoved zlatih sponzorjev je eden od razlogov, zakaj SZS nima denarja. V preteklih letih so jih na cedilu pustili kar trije, Telekom, Hit in NFD. Lastnik zadnjega Valant ni nikoli plačal 200.000 evrov sponzorskega denarja.

Odpoved zlatih sponzorjev je eden od razlogov, zakaj SZS nima denarja. V preteklih letih so jih na cedilu pustili kar trije, Telekom, Hit in NFD. Lastnik zadnjega Valant ni nikoli plačal 200.000 evrov sponzorskega denarja.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

esmi
06. 03. 2010 14.53
Problem je v tem da ne znajo pravilno razporejat denar. SZS ste mogoče že pomislili, da bi si zmanjšali plače? Verjetno to ne pride v poštev.
Bogdan Binter
06. 03. 2010 14.47
Olimpijski komite s Kocijančičem na čelu, raje investira denar v Bežigrajski stadion in plemeniti denar, kot b ga dal vrhunskemu športu, za kar je tudi namenjen. Kocijančič, Kalan, Vogrinc in vsi ostali "nepogrešlljivi" koritarji tako že deasetletja razpolagajo z denarjem in po svoje krojijo usodo vrhunskih športnikov.Ni čudno, da Kozmos in Mazetova nočejo niti stisniti roke tem barabam.
hotchilipoper
06. 03. 2010 13.59
VOGRINCA ,KALANA,KOCIJANČIČA V ŠPIRIT
Aleš Kostanjevec
06. 03. 2010 13.45
po eni strani pa so ti sponzorji častili TINO MAZE ko je osvojila dve srebrni na olimpijskih igrah zdaj pa naenkrat ji smučarska zveza obrne hrbet ker nima 180.000€ sponzorskega denarja za drugo sezono za tako odlično smučarko kot je TINA MAZE!!! mislim da ji bodo Črnjani pomagali zbrat ta denar in da jih bo še naprej razveseljevala kakor njih in nas slovence
Mira Šunkar
05. 03. 2010 20.23
Vsi samo govorimo o nekem denarju, naj pa ona pove koliko denarja je že dobila (od zveze in sponzorjev), da vidimo kolko je še potrebno zbrati ---upam ,da ne pri Marju v nedeljo zvečer !
snupy1
05. 03. 2010 12.47
Valant je eden večjih barab. Uničuje vse pred sabo, tako firme kot posameznike. Lopov nad lopovi, ki se hoče okoristit še z našimi športniki.
61810
05. 03. 2010 12.13
Dobiti pet minosv kaže, drugi športniki ki niso tako uspešni naj kar končajo kariero, Tini pa obavezno nakazati denar. Mislim, da tudi četrto, peto, šesto mesto na IO kaže da tudi drugi športniki morajo dobiti denar , ne samo ona.Vsi morajo trenirati z enakimi stroški, če pa ona hoče več, naj si sama financira tako kot drugi športniki v tujini. Moj oče je bil športnik leta 1956-1980 , ni bil vrhunski,bil pa je zelo talentiran. Od njega so mi ostale samo medalje in priznanja, to pa je vse. Bil je z dušo in telesom za šport.Zelo malokrat je dobil povrjene potne stroške, da o denarnih nagradah ne govorimo. Ko je po končani karieri treniral mladino,ni bil na prvem mestu denar, ampak ljubezen do športa in prav vsi njegovi učenci so imeli enake pogoje Vsakemu je pomagal najti najboljšo možno pot. Zato pravim če bi vsi imeli enake pogoje, bi bilo tudi drugače.
saso999
05. 03. 2010 07.45
SLOVENIJAAA OD KOD SRAMOTE TVOJEEEEEEEEE!!!!!!!
V41
05. 03. 2010 07.43
Poglejte vsak ima svojo odgovornost in obveznost. Tina je svoje izpolnila z dvema kolajnima. zdaj je na vrsti SZS in njeni delegati da izpolnejo svoje. Koneckoncev so zato zaposleni na SZS da rihtajo denar in sponzorje. Najlažje je krivdo prevaliti na sponzorje, češ ne dajo denarja. Vaša glavna in edina obveznost dragi Šarabon je zrihtat sponzorje in denar, če tega nisi sposoben predaj funkcijo in nehaj zažirati denarja našim smučarjem. Če ne znate Tini zagotovit ubogih 180.000€ potem niste dorasli funkciji in le brž pot pod noge.
61810
04. 03. 2010 23.12
Res da je Tina dvakrat srebrna, toda tu so še drugi športniki. Tudi tisti ki niso dobili medalje. Ali pa bronasta Petra Majdič. Če ni denarja pa ga ni. Majha država kot je Slovenija ga ne premore. Če Tini to ne paše, zaradi mene lahko smuča za katerokoli drugo državo. Vsi športniki se trudijo po svojih močeh. Če bi jim toliko ugodili kot njej, bi morda bila še kakšna medalja več.
zahod.west
04. 03. 2010 22.13
tudi udbomafiji zmanjkuje denarja...torej postaja res hudo.
alterego
04. 03. 2010 21.44
najbolj na živce mi pa gre, da so na čelu raznih športnih zvez neki politiki ali pa direktorji, ki da bojo denar rihtali (a ta Valant sploh zna smučat?), pa še večni funkcionarji kot Vogrinec in Kocijančič!
RXG
04. 03. 2010 21.38
Trajno žareča zvezda Stane Valant in njegov satelit Jaro Kalan, plačejta iz svojga žepa, če oblublata!
am_staff
04. 03. 2010 21.01
Kje se je skrival lep čas, da sedaj spet prodaja meglo.
Tonček Balonček
04. 03. 2010 20.50
manco-capac, najbolj s espominjam, ko so ljudej v tistem abotnem srećelovu, ki ga ej vodil Rifle, na dopisnice pisali imena svojih mladoletnih otrok. Potem so zadeli kakšno stanovanje (npr. nekis tarši iz Domžal), stanovanej pa ej nato v "upravljanje" prejel lokalni Center za socialno delo, do polnoletnosti otroka. Takrat so bili drugačni časi, danes imamo pa tržno gospodarstvo in res nikogar ne zanima, s kakšno puško streljajo naši biatlonci ter kakšne gate ali tampone uporabljajo naše slalomistke. Vemo el za čaje, čokolado in kakšno malenkost, koliko pa imajo an računih SKB-jev, Generalijev itd. pa en povedo, čeprav so zelo javne!! Najbolj smešno pri vsem skupaj ej to, da pri teh šortih, kis o več ali manj televizijski, vsi ljudje akterje občudujejo, denar pa zahtevajo, da ga da država. Naj te prenose predvajao na plačljivih programih in videli bomo, koliko ljudem to pomeni. Izkazalo bise podobno kot pri cerkvenem davku, kar naenkrat bi jih zadeve zanimale zgolj načelno..... Zakaj ej pa na fuzbal tekmah tako malo gledalcev, čeprav se "kao vsi" blazno zanimajo za nogomet? Ker je trepa plačati vstopnico!!!
manco-capac
04. 03. 2010 20.26
Se še spomniš, Tonček Balonček, kako je bilo lepo včasih, ko smo se šli "Podarim-dobim"? Za glavno nagrado je bil enkrat celo tovornjak! Lahko bi to oživili, Vegrad bi recimo prispeval kot nagrado eno garsonjero v Celovških dvorih, žrebanje bi vodil pa Mario Galunič!
stomater
04. 03. 2010 20.23
pa kdo še sploh rabi te razne športne zveze???samo oni sami da lahko s tujim denarjem mutijo..športnikom pa s figo v žepu obljubljajo svašta...
Tonček Balonček
04. 03. 2010 19.59
Položnice bi poslali vsem primitivcem, ki so po Prešernovih trgih, Srebrni Koroški, Dolu pri ljublani, Whistlerju in še kje vzklikali, da "kdor ne skače, ni Slovenc!". Če jih je bilo npr. 20.000, oziroma "vsa Slovenija" in če bi vsak dal po nekaj 10 EUR, bi se že nabralo nekaj. Pa še zaobljubili bi se, da bodo kupovali Stoecli alpsek smuči, tekaške Fisckher, goltali Milko in s ezavarovali pri ustreznih zavarovalnicah in odprli račune pri SKVB-ju. Takos e dela, ostalih nas pa to ne zanima, končno so vsi ti "naši športniki" zaposleni v vojski in policiji, naj jih pošljejo v Afganistan, Kosovo ali kam v Afriko, biatlonce sploh, na pojačan trening, Bauer itak zelo slabos trelja, naj trenira pod Hindukušem, ne pa da s tistim hrupom kali mir na Pokljuki! Delat je treba, fantje in dekleta! Le kaj bi rekel Kosmus, ta naš zlati fant, nesojeni rentnik? Moprda s ebo pridružil hordam stavkajočim delavcem, ki skačejo iz popolnoma drugih razlogov kot bodoči navijači "naše" odprave v J. Afriko!