Slovenija
Oglas

Nepremičnine v Valencii po neverjetnih cenah

Ljubljana, 22. 04. 2014 06.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zaradi gospodarske krize je v Valencii prodajna vrednost nepremičnin od leta 2002 padla za kar 40 %. Stanovanja s površino do 70 m2 so zato na voljo že od 25.000 € brez DDV in stroškov kupoprodaje. Nepremičnine, ki so v lasti bank, lahko kupite brez stroška agencijske provizije, ker ta strošek krije banka sama.

Oceanogràfic (Foto: osebni arhiv)
Oceanogràfic (Foto: osebni arhiv) FOTO:
Vlaganje v nepremičnine je ena izmed najbolj varnih in dobrih naložb.

Valencia je čedalje bolj zaželjena turistična destinacija predvsem zaradi svoje lege ob morju, čudovitih peščenih plaž in toplega mediteranskega podnebja. V Valencii se nahaja znamenit moderni kompleks Cuidad de las Artes y las Ciencias z največjim akvarijem v Evropi.

www.dueno.si
www.dueno.si FOTO:

Valencia se ponaša z mnogimi starodavnimi mestnimi znamenitostmi, čudovitim Bioparkom, otroška igrišča pa vas spremljajo v vsakem predelu mesta.

Mestno središče obdaja izsušena rečna struga, ki je preurejena v čudovit park s številnimi znamenitostmi, sprehajalnimi in tekaškimi potmi, nogometnimi igrišči, otroškim igriščem Guliver, v parku pa si lahko organizirate tudi svoj piknik med palmami. V parku se skozi celo leto odvijajo različne prireditve, kot je flamenko festival, mednarodna tržnica, koncerti …

V mesecu marcu se na mestnih ulicah odvija tradicionalni festival Las Fallas, ko mesto zavzamejo ogromne umetniške figure.

Facebook stran

Povezave z Valencio so zelo ugodne, saj ste z nizkocenovnim letalskim prevoznikom v Valencii že v 2 urah (let iz Trsta in Benetk). Enosmerno letalsko karto je mogoče kupiti tudi že za 20 €. V samem letališkem poslopju pa se nahaja tudi postaja podzemne železnice in metro vas lahko zapelje v center mesta v samo 20 minutah.

Vodimo Vas skozi celoten postopek nakupa brez dodatnih stroškov!

Nepremičninska agencija poišče nepremičnino po Vaših merah in željah.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3