Slovenija
Oglas

Nepremičnine tedna na Gorenjskem

Ljubljana, 08. 04. 2016 06.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Domerus nepremičninski portal je namenjen vsem oglaševalcem nepremičnin – agencijam in lastnikom. Vnos oglasov je brezplačen. Končni namen Domerus portala pa je, da zlasti obiskovalcu olajša iskanje nepremičnin. Nepremičninski portal Domerus omogoča z interaktivnostjo med zemljevidom in oglasi lažje in hitrejše iskanje nepremičnin. Pridružite se nam z vnosom oglasa ali pa z iskanjem nepremičnine. Vstop v portal je prost za vsakogar.

V partnerstvu s 24ur.com vam portal Domerus.si ponuja izbor nepremičnin tedna. Spodaj lahko preverite nekaj najboljših oglasov tega tedna. Preglejte jih in pokličite izbranega ponudnika.

Če pa ste zamudili izbor nepremičnin prejšnjega tedna, jih lahko vselej poiščete na naši Facebook strani ali v arhivu 24ur.com.

Prodaja, Hiša – samostojna, Žirovnica, Gorenjska

Velikost: 348 m2   
Zemljišče: 534 m2
Leto izgradnje: 2003
Nadstropje: K+P+M

Opis: Lokacija je zelo dobra, sončna, na obrobju vasice, v bližini so neomejene možnosti za sprehode v naravi. Do AC je 5 km, Bled 8km in do Kr. Gore je 25 km. Iz atrija  je prečudovit pogled proti travnikom in gozdičku, saj je hiša malo dvignjena, ter pogled proti Triglavu.  Ob hiši je dvorišče ter lep atrij z letno kuhinjo za sproščanje v poletnih dneh.

Cena: 397.000 €

Hiša
Hiša FOTO:

Prodaja, Hiša – samostojna, Bled

Velikost: 350 m2
Zemljišče: 357 m2
Leto izgradnje: 2013

Opis: Zelo kvalitetno nadstandardna hiša v vasici pri Bledu na odlični lokaciji s pogledom na Blejski grad. Hiša je v bližini Pokljuke, Triglavskega narodnega parka, Radovne in Vintgarja. Podoba hiše je nastala premišljeno, pod taktirko priznanega oblikovalca, kar je vidno na vsakem koraku. Hiša je v celoti opremljena in ima veliko elementov nadstandardnega: keramika, parketi, finska savna, starodavna oprema,balkoni,kamin.
 
Cena: 520.000 €

Hiša
Hiša FOTO:

Prodaja, Hiša – samostojna, Golnik, Kranj

Velikost: 185 m2
Zemljišče: 935 m2
Leto izgradnje: 2005
Nadstropje: K+P+M

Opis: V mirnem urejenem naselju, prodamo samostojno hišo na ravnem, sončnem zemljišču pravokotne oblike. Stoji na zelo lepi parceli, zadnja v ulici, posajeni s sadnim in okrasnim drevjem in lepim razgledom na okoliške hribe. Hiša je nadstandardno klasično grajena iz naravnih materialov in je energetsko zelo varčna. Obsega klet, pritličje in visoko mansardo, z vsemi priključki.

Cena: 249.000 €

Hiša
Hiša FOTO:


Prodaja, Hiša – samostojna, Preddvor, Gorenjska


Velikost: 288 m2
Zemljišče: 665 m2
Leto izgradnje: 1970
Leto adaptacije: 2008
 
Cena: 232.000 €
Hiša
Hiša FOTO:


Prodaja, Hiša – dvostanovanjska, Mojstrana, Kranjska Gora

Velikost: 384 m2
Zemljišče: 953 m2
Leto izgradnje: 1965
Leto adaptacije: 2004
Nadstropje: K+P+1+M

Opis: Ob hiši sta še dva samostojna objekta – letna kuhinja z nadstreškom v izmeri 49 m2 in tri ločene zaprte garaže. V bližini so vsi potrebni vitalni objekti: osnovna šola, trgovina, avtobusna postaja, rekreacijski objekti, kolesarske steze, smučišča, predvsem pa odlično izhodišče za pohodništvo. Mirno okolje v neposredni bližini neokrnjene narave.

Cena: 299.000 €

Hiša
Hiša FOTO:


Prodaja, Garsonjera, Ljubljana, Šiška


Velikost: 28 m2
Leto izgradnje: 1970
Leto adaptacije: 2008
Nadstropje: 7 od 10

Cena: 64.000 €
Garsonjera
Garsonjera FOTO:


Brskajte po zemljevidu in primerjajte še več nepremičnin na https://domerus.si/, ali pa se nam pridružite na naši Facebook strani ter spremljajte ponudbo in stanje na nepremičninskem trgu tudi na FB.
Domerus
Domerus FOTO:

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni