Tuja scena
Oglas

Ne veste, kaj podariti? Mi vam lahko pomagamo!

Ljubljana, 21. 11. 2012 08.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prazniki pred vrati, vi pa zopet ne veste, kaj bi podarili svojim najbližjim, prijateljem in sodelavcem? Ste naveličani obiskovanja premnogih trgovin? Iščete izvirna darila, ki niso le nabiralci prahu, temveč so uporabna? Bi radi na izviren način popestrili vašo novoletno zabavo? Bi radi 48 ur kupovali ceneje?

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Zdaj nakupe lahko opravite brez napora in nepotrebne izgube časa. Na voljo vam je nova spletna trgovina www.najdidarilo.si, kjer lahko izberete darila, ki bodo razveselila vsakogar. Izbirate lahko med izdelki priznanega ameriškega podjetja FRED & FRIENDS, katerega vizija je na humoren način predstaviti izdelke namenjene vsakodnevni uporabi. Ponujajo zelo kakovostne izdelke, ki privabijo nasmešek na obraz uporabnikov in ne stanejo celo bogastvo. Izdelke, ki jih je lahko kupiti in zabavno imeti. Popolnoma običajne izdelke spremenijo v nekaj svežega in nepričakovanega, zabavnega, a vseeno zelo osebnega. Izdelki so kljub temu zelo uporabni, obenem pa z njimi lahko izrazite svoj slog. Njihov namen je ustvarjati izdelke za širok spekter uporabe, njihove izdelke pa bi lahko razvrstili v več kategorij: kuhinjski pripomočki, izdelki, ki jih uporabljamo pri mizi, izdelki namenjeni za zabave, osebni pripomočki, izdelki za pisarno in tehnološki pripomočki.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Zdaj je čas novoletnih zabav. Si želite, da bi si vaši gostje vašo zabavo zapomnili bolj kot druge zabave. Lahko jim postrežete žgano pijačo v kozarcih iz ledu, pivo v narobe obrnjeni pivski steklenici, v soku pa naj plava zobna proteza. Imamo tudi kozarec za tiste goste, ki si zmeraj želijo samo polovičko in tiste, ki se vedno sprašujejo, ali je kozarec napol prazen ali napol poln. Se vam zdi vaš martini dolgočasen, popestrite ga lahko z pikado zobotrebci. Bi si upali jesti narezek z žeblji? Rešitev imamo tudi za tiste, ki si želijo v eni roki hkrati držati kozarec in prigrizek.

Se vam zdi kuhanje dolgočasno? Tudi za vas je FRED naredi nekaj izdelkov, ki vam bodo popestrili kuhanje. Za vse, ki si želite imeti zelenjavo narezano na TOČNO enako velike koščke, je idealna rešitev The OCD chef rezalna deska. Tistim, ki je njihov prst premajhen za pomazati posodo, je namenjena Batterfinger kuhalnica, glasbeno bolj nadarjeni pa lahko uporabljajo Mix stix kuhalnice.

Lahko bi vam našteli še veliko izdelkov, pa je bolje, da obiščete novo spletno trgovino www.najdidarilo.si, kjer smo za prve kupce pripravili posebno darilo. Dva dni (48 ur), boste lahko večino izdelkov kupovali kar 40 odstotkov ceneje.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1