Slovenija
Oglas

Natalija Verboten predstavlja Kolekcijo Pomaranča

Ljubljana, 04. 12. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vonj pomaranče ima za priljubljeno pevko posebno moč, saj jo v trenutku poživi, osveži, v njej prebudi čustva radosti in topline, napolni s pozitivno energijo in jo ponese v trenutek brezskrbnosti. To je čar njene nove kolekcije razkošnih naravnih izdelkov za nego telesa.

Natalija Verboten obožuje vonj pomaranče, saj jo v trenutku poživi, osveži, napolni z radostjo, toplino, pozitivno energijo in jo ponese v trenutek brezskrbnosti.
Natalija Verboten obožuje vonj pomaranče, saj jo v trenutku poživi, osveži, napolni z radostjo, toplino, pozitivno energijo in jo ponese v trenutek brezskrbnosti. FOTO: Arhiv ponudnika
Vsak izdelek v spletni trgovini Natalijin kotiček je oblikovan in izdelan z ljubeznijo do narave in skrbjo za vašo kožo.
Vsak izdelek v spletni trgovini Natalijin kotiček je oblikovan in izdelan z ljubeznijo do narave in skrbjo za vašo kožo. FOTO: Arhiv ponudnika

''Ko zaprem oči in vdihnem ta omamni vonj, se počutim, kot da sem obdana z sončnimi žarki in svežino narave. Obožujem vonj pomaranče, ker mi omogoča, da se vsaj za trenutek umaknem iz vsakdanjega vrveža in se potopim v čarobnost tega edinstvenega sadja'', pravi Natalija in dodaja, da je vsak izdelek v spletni trgovini Natalijin kotiček, kjer najdete tudi najnovejšo Kolekcijo Pomaranča, oblikovan in izdelan z ljubeznijo do narave in skrbjo za vašo kožo. 

S Kolekcijo Pomaranča vstopite v svet razkošne naravne nege, kjer se vsak dotik spremeni v čaroben trenutek. Naravne sestavine, kot so olje grozdnih pečk, ekstrakti pomaranče in smilja, bodo vašo kožo objele z nežnostjo narave. Prepustite se dotiku svežine, ki ga prinaša Kolekcija Pomaranča, in doživite, kako lahko vsak dan postane praznik za vašo kožo.

Nekaj Natalijinih namigov za razvajanje z unikatnimi izdelki iz spletne trgovine Natalijin kotiček:

''Odkrijte čarobnost osvežujoče, razkošne smiljeve kreme za nego obraza Pomaranča. Primerna je za nego suhe in mešane kože, ki potrebuje več hranil. Bogata vsebnost olja smilja, olja grozdnih pečk, hidrolata smilja in eteričnega olja pomaranče vpliva na lepši videz kože. Ta čudovito dišeča krema za nego obraza združuje moč naravnih sestavin, ki poskrbijo za ljubeče razvajanje vaše kože:

* Smilj: znano je, da smilj pospešuje obnovo kožnih celic, zagotavlja naravno elastičnost in čvrstost. Ima pomirjujoč in regenerativen učinek na kožo, pomaga ji ohranjati mladostni videz.

* Olje grozdnih pečk: Vsebuje antioksidante, ki ščitijo kožo pred prostimi radikali, ohranja jo mehko in voljno.

* Eterično olje pomaranče: Dodaja prijeten vonj in deluje osvežujoče ter poživljajoče. Odlično poživi pusto, utrujeno kožo.''

Osvežujoča, razkošna smiljeva krema za nego obraza Pomaranča združuje moč naravnih sestavin, ki poskrbijo za ljubeče razvajanje vaše kože.
Osvežujoča, razkošna smiljeva krema za nego obraza Pomaranča združuje moč naravnih sestavin, ki poskrbijo za ljubeče razvajanje vaše kože. FOTO: Arhiv ponudnika

''Omamno dišeča smiljeva krema za roke z dodanim eteričnim oljem osvežujoče sladke pomaranče je predvsem bogata, hranilna krema, ki se bo lepo vpila v kožo, njene dragocene sestavine pa ji bodo povrnile elastičnost. Uporabna je tudi za nego stopal. Zdaj lahko razvajate svoje roke in stopala s prefinjeno kombinacijo smilja in pomaranče, ki ju prinaša ta posebna krema, ki je na voljo v spletni trgovini Natalijin kotiček.''

''Razvajajte se s poživljajočo nego za ustnice v našem lip stick-u Pomaranča, ki čudovito diši! Z izjemno lahkotno teksturo, ki se nežno in dobro vpije v kožo in s kokosovim oljem ter karitejevim maslom tudi neguje ustnice, bo to mazilo naredilo vaše ustnice mehke in navlažene. Vonj sveže pomaranče bo popoln dodatek k čutnemu doživetju, ki ga prinaša naravna formula.''

Odkrijte poživljajočo nego ustnic z našim lip stick-om za ustnice Pomaranča, ki čudovito diši!
Odkrijte poživljajočo nego ustnic z našim lip stick-om za ustnice Pomaranča, ki čudovito diši! FOTO: Arhiv ponudnika

Za vse ljubitelje sivke – vsestranske rastline, za katero so že naši predniki vedeli, da pomirja, sprošča, pomaga odpraviti rahle glavobole, blaži manjše kožne okužbe, pike insektov, opekline, deluje protibakterijsko in antiseptično, blaži stres, njeni suhi cvetovi v vrečicah v omari odganjajo molje,... je v spletni trgovini Natalijin kotiček na voljo tudi Kolekcija Sivka, ki vsebuje 13 unikatnih izdelkov s sivko ter idej za darila. Z njimi lahko razvajate sebe, so pa tudi odlično praznično presenečenje, s katerim lahko razveselite svoje najbližje. Doživite čar sivke in pustite, da vas njen čustveni objem popelje v svet notranjega zadovoljstva!

Izdelki iz Kolekcije Sivka in Kolekcije Pomaranča so na voljo v spletni trgovini Natalijin kotiček.

Izdelki iz Kolekcije Sivka so na voljo v spletni trgovini Natalijin kotiček.
Izdelki iz Kolekcije Sivka so na voljo v spletni trgovini Natalijin kotiček. FOTO: Arhiv ponudnika


Naročnik oglasa je Bumerang d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja