Domača scena
Oglas

Naš izgled gradi našo samozavest

Ljubljana, 12. 03. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Lepotne operacije so bile nekoč domena premožnih. Danes je ponudba kakovostnih plastičnih kirurgov tako velika, da si kirurške estetske popravke lahko privošči že skorajda vsak. Poliklinika M.M. iz Zagreba, specializirana za plastično kirurgijo, se na slovenskem tržišču predstavlja tudi s pomočjo portala Polceneje.si.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Čeprav je vsak izmed nas zagotovo že kdaj izgovoril znameniti stavek, da prava lepota prihaja »od znotraj«, je naš zunanji videz še kako pomemben. Prvega vtisa namreč ne moremo dobiti na osnovi poznavanja človeka, temveč na osnovi njegovega videza. In kot vemo, je prvi vtis zelo težko spremeniti.

Redki izmed nas se rodijo s popolnim telesom in brez estetskih pomanjkljivosti. Večina nas najde na sebi vsaj eno napako. To odkrivanje nepravilnosti se večinoma začne v puberteti. Nekatere napake postanejo z leti nepomembne, spet druge pa lahko bistveno vplivajo na našo samozavest. Zato je smotrno razmisliti, kaj storiti, da jih omilimo ali celo odpravimo.

Če smo še včeraj o lepotnih operacijah slišali le po televiziji in brali v modnih revijah, saj so nam bile cenovno nedosegljive, danes najdemo ponudnike tovrstnih storitev po cenah, ki jih prenese skorajda vsaka denarnica. Poleg cene pa je seveda pomembna tudi kakovost opravljenega dela, saj ne gre za stvar, ki bi jo lahko v nedogled popravljali, temveč za naše telo.

Ko govorimo o plastični kirurgiji, govorimo o kirurških posegih, ki spreminjajo naš zunanji videz. Njen namen sta rekonstrukcija in estetski popravki. Med rekonstruktivne postopke štejemo operacije, pri katerih se popravljajo fizične funkcije, zmanjšujejo ali odpravljajo deformacije, ki jih povzročajo bolezni, prirojene okvare ali nesreče. Medtem ko estetski postopki nimajo medicinskih namenov in niso bistvenega pomena za fizično zdravje, lahko pa močno vplivajo na posameznikovo psiho.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Med najboljše ponudnike estetskih operacij zagotovo sodi Poliklinika M.M. iz Zagreba, ki ponuja vrsto storitev plastične kirurgije, kot so odstranjevanje brazgotin in znamenj, estetska korekcija nosu, korekcije podočnjakov in ušes, dvig obrvi, zategovanje kože na vratu ipd. Njihov glavni kirurg je prim. mr. sc. Ante Munitić, dr. med., specialist otorinolaringologije ter plastične kirurgije glave in vratu z več kot 35 leti izkušenj specialista. V času rednega dela je opravil več tisoč operativnih posegov, med katerimi so še posebej izpostavljeni mikrokirurški postopki, korekcija nosu, kirurgija tumorjev, operacije na ščitnici in druge. Doktor Munitić sodi med ene najpomembnejših na tem področju na območju nekdanje Jugoslavije. Zaradi dolgoletnih izkušenj in stalnega strokovnega izpopolnjevanja lahko svojim pacientom zagotovi visoko kakovost in želene rezultate.

Z željo povečati prepoznavnost tudi na slovenskih tleh, so se odločili za sodelovanje s spletnim portalom Polceneje.si, kjer nam svoje storitve le za kratek čas ponujajo po polovični ceni – ob, seveda, nespremenjeni kakovosti dela.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Polceneje poznamo po pestri ponudbi različnih storitev in izdelkov po vsaj polovični ceni. Ponudba plastično-kirurških storitev pomembno dopolnjuje nabor njihovih ponudb in kaže na dejstvo, da se portal lahko ponaša z velikim številom rednih obiskovalcev in kupcev, saj lahko zagotovijo želje in potrebe tudi tako specifične skupine ljudi, kot so tisti, ki se odločijo za lepotno operacijo.

»Iti pod nož« zagotovo ni odločitev, ki bi jo zavestno sprejeli vsak dan. Gre za premišljeno in dobro načrtovano odločitev, ki nam lahko omogoči, da »čez noč« odpravimo lepotne napake, ki nas omejujejo in spodjedajo našo samozavest. Zato je pomembno, da se odločimo za vrhunske kirurge, kot jih ima npr. Poliklinika M.M. iz Zagreba. S pomočjo portala Polceneje lahko svoje napake sedaj odpravimo tudi po polovični ceni. Zagotovo vredno premisleka.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni