Slovenija
Oglas

Naročite pohištvo po meri in prihranite!

Ljubljana, 16. 07. 2015 07.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Izbira notranje opreme za naše domovanje je v današnjem času postala zahtevna naloga. Na vsakem koraku srečamo široko ponudbo različnih cenovnih razredov, ki pa se redko povsem prilagodi našim potrebam in željam.

Kadar načrtujemo opremo našega doma, si najbolj od vsega želimo, da bi bilo pohištvo funkcionalno in kakovostno. Hkrati bi mu radi dali oseben pečat, s katerim bomo zadovoljili naš okus in s katerim se bo naš dom razlikoval od drugih. Če nam serijsko izdelano pohištvo ne ustreza, smo hitro soočeni z dejstvom, da bo nakup sanjske kuhinje ali spalnice precej drag podvig.

Hobiles - 2
Hobiles - 2 FOTO: Hobiles

Enostavna rešitev za uresničitev želje po edinstvenem a cenovno ugodnem pohištvu je nakup v trgovini Hobiles, kjer naročilo vsakemu kupcu izdelajo po meri in do stopnje, ki mu ustreza. Izkušenim hobby mojstrom zgolj pripravijo posamezne elemente za sestavo pohištva, ki ga nato zmontirajo sami. Kupcem, ki imajo na tem področju malo manj znanja, elemente pripravijo tako, da je njihova sestava povsem preprosta. Dodatno pa strankam zagotovijo tudi montažo na domu, če jo seveda želijo. Ne glede na to, ali ste čisti začetnik pri načrtovanju pohištva ali pa imate tem področju bogate izkušnje, bodo v Hobilesu znali ustreči vašim željam.

Postopek naročila je povsem preprost: svoje ideje zapišite ali skicirajte ter jih posredujte Hobilesovim strokovnjakom, ki vam bodo pripravili informativno ponudbo ter vam svetovali glede vseh vaših vprašanj. Z njimi se boste tudi dogovorili, kakšno storitev potrebujete – morda boste pohištvo sestavili sami ali pa boste pri tem potrebovali pomoč. Kadarkoli se lahko oglasite tudi na sedežu podjetja in si osebno ogledate vzorce materialov, ki jih želite uporabiti. Če ste bolj vešči izdelovanja pohištva, pa lahko naročilo opravite tudi prek spletne aplikacije za razrez plošč.

Hobiles - 1
Hobiles - 1 FOTO: Hobiles

Za tiste, ki morda potrebujete pisalno mizo, je naročilo še posebej enostavno, saj ga lahko v nekaj korakih oddate na Hobilesovi spletni strani. Prav tako lahko v Hobiles trgovini kupite vse dodatke za pohištvo, od vijakov do okovja, izvlečnih sistemov za kuhinje, pomivalnih korit ...

V Hobilesu izkušena ekipa poskrbi za skrbno in natančno izdelavo vašega naročila. S pomočjo sodobnih strojev za obdelavo lesa je končni izdelek povsem prilagojen individualnim željam stranke, vendar zaradi tega ni nič dražji od serijsko izdelanega pohištva. Vrhunsko kvaliteto dopolnjujejo tudi vsi vgrajeni materiali (vodila, odmične spone, pohištveni ročaji … ) priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vsakega izdelka. Poleg finančnega prihranka je prednost naročila v Hobilesu tudi kratek časovni rok izdelave. Manjša naročila v mizarski delavnici izdelajo v nekaj dneh, na bolj zahtevne izdelke, kot na primer kuhinjo, pa boste čakali približno 14 dni.

Obiščite trgovino Hobiles v Medvodah ali pa se sprehodite po spletni trgovini! Morda se v vaši omari že dolgo skriva nikoli dokončani načrt izdelave nove pisalne mize, morda potrebujete novo otroško sobo ali pa si želite zgolj pomladiti izgled vaše kuhinje, pa ne veste, kako bi začeli. V Hobilesu vam bodo z veseljem pomagali. Vse od ideje do končnega izdelka.

Hobiles - 3
Hobiles - 3 FOTO: Hobiles

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3