Slovenija
Oglas

Naravna rešitev za spomladanske alergije in utrujenost

Ljubljana, 31. 03. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dan je vedno daljši, vse raste in se prebuja. Mudi se nam v naravo, a kaj ko nas vse prepogosto v krempljih držita seneni nahod in spomladanska utrujenost. Ponujamo rešitev, kako ju ukrotiti na povsem naraven način!

Bodi eko
Bodi eko FOTO: Bodi eko

Tisti, ki trpijo za spomladansko utrujenostjo se počutijo izčrpano, so brez energije razdražljivi, težko se osredotočijo. Razlog za spomladansko utrujenost je ta, da živimo v podnebnem pasu,kjer se temperature in dolžina dneva skozi leta spreminjajo. To povzroča hormonske spremembe v naših telesih. Druga neprijetnost, ki v tem času marsikomu ne prizanese pa je seneni nahod, ki je običajno posledica vdihovanja pelodov in trav. Še vedno je vprašljivo, kakšne stranske učinke na zdravje ima dolgoletna uporaba preparatov, ki jih uporabljamo za konvencionalno zdravljenje alergij. Dobra novica je, da lahko simptome ublažimo tudi sami na naraven način.

Nasvete poiščite v reciji Bodi eko

S pomočjo nove številke revije Bodi eko boste lahko sami pripomogli k blaženju simptomov senenega nahoda. Ponujamo vam namreč ogromno nasvetov, kako si pomagati, ko udari neprijeten seneni nahod. Poleg tega pa vam naša nutricionistka svetuje tudi pri tem, kako se spopasti s spomladansko utrujenostjo. V reviji boste našli zdrave in okusne recepte za večerje, sladice in hitro pripravljene jedi iz pečice, ki bodo pripomogli, da boste v pomlad stopili polni energije in nove volje do življenja.

Če vam zaradi obloženih prazničnih miz preglavice še vedno povzroča zgaga, morate preveriti, kako si lahko sami pomagate pri uravnavanju te nadloge. Poleg tega smo za vas pripravili tudi recepte za izdelavo naravnih in omamnih masažnih ploščic in pilingov za regeneracijo duha in telesa. Če vas napade želja po spomladanskem generalnem čiščenju pa vam svetujemo, kako si izdelati čistilne encime kar iz bioloških odpadkov. Z njimi ne obremenjujete svojega zdravja in planeta.

Preberite tudi intervju z Mojco Funkl, ki jo lahko spremljate v vlogi simpatične zdravniške sestre Dore v seriji Usodno vino. Z nami je delila svoj pogled na naravo in zdrav način življenja.

Več si preberite tukaj >>

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja