Slovenija

Na Vrhniki zastoji zaradi zaprtega izvoza Logatec

Ljubljana, 06. 09. 2010 16.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi obnovitvenih del na avtocestnem odseku med Vrhniko in Logatcem so nastajali zastoji, predvsem na priključku Vrhnika, ki služi kot nadomestni izvoz, občasno pa tudi na izvozu Brezovica.

Do oktobra lahko na primorski avtocesti pred Logatcem nastajajo zastoji.
Do oktobra lahko na primorski avtocesti pred Logatcem nastajajo zastoji. FOTO: Damjan Žibert

Družba za avtoceste (Dars) sporoča, da so danes zaprli izvoz Logatec v smeri proti Kopru. Že od sredine avgusta namreč na avtocestnem odseku Vrhnika–Logatec potekajo obnovitvena dela, na omenjenem izvozu pa naj bi predvidoma trajala do konca meseca. Zaradi zaprtega izvoza Logatec v smeri iz Ljubljane proti Kopru so nastajali zastoji na vrhniškem izvozu, občasno pa tudi na izvozu Brezovica. Kot poudarjajo na Darsu, obnovitvena dela zajemajo tudi sanacijo betonskega počasnega pasu za tovorna vozila. V začetku prihodnjega tedna naj bi začeli betonirati počasni pas mimo izvoza Logatec.

Zaradi sušenja in utrjevanja betonske zmesi bo onemogočen izvoz z avtoceste prek priključka Logatec v smeri Kopra predvidoma tri tedne, medtem pa bo uvoz na avtocesto v smeri Kopra potekal nemoteno, ravno tako bosta za promet odprta izvoz in uvoz na avtocesto prek priključka Logatec v smeri Ljubljane.

V Darsu dodajajo, da izvajalec obnavlja približno 3,8 kilometra smernega vozišča proti Kopru, vključno s počasnim pasom, podvozom, podpornim zidom ter dograjuje zaviralni pas in izvozni krak na izvozu Logatec v smeri Kopra. Sicer naj bi bila vsa obnovitvena dela med Vrhniko in Logatcem v celoti zaključena predvidoma v drugi polovici oktobra.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

prehlad
06. 09. 2010 21.51
HA HA ZAVEDAJTE SE KJE ŽIVITE PA BO VAM TAKOJ JASNO KDO GOSPODARI.
4rac
06. 09. 2010 18.49
15 minut sem porabil da sem prišel dol iz avtoceste in bila je še zgodnja ura, pred konico! Ves čas sem razmišljal, ali so nemara interval na semaforju spremenili. NISO!!!!! V križišču dva policaja, ki sta ročno upravljala semafor, štel sem, natančno 8 avtomobilov je šlo skozi!!!! Zatorej ni čudno, da je bila kolona. Me res zanima A STA POLICAJA IMELA INFORMACIJE; KAKŠNA KOLONA JE NA AVTOCESTI in SE ZAVEDALA KAJ PRITISKATA???? Po moje bi se bolj praznila avtocesta, če bi imeli avtomatiko, tile policaji so naredili le "s*anje"!
ggzz
06. 09. 2010 17.43
Kolk bo aneksov zraven?
messsssi
06. 09. 2010 17.40
Kaksen uzitek je vozit po avtocesti Zagreb - Split.. Potem pa prides v Slovenijo, pa zacnes zgublat zivce
Platon23
06. 09. 2010 17.39
bi pričakovov da če je zaprt izvoz da ne bi blo zastojov sam naši vozniki mojo reakcijo in razmišlanje ko mrtvi konj in pol nastane kolona k gre usak 20 na uro mimo!
marschal
06. 09. 2010 17.38
Cete so vredu 30 let, ko pa jih strokovnjaki začnejo popravljat, jih nato popravljajo sigurno vsaki dve leti. Ne razumem, zakaj se ne bi smelo dobro naredit in nato delati tam, kjer je zopet staro 30 let. Kdaj bo imela Slovenija gospodarja, ki bo udaril z roko po mizi in se zahvalil za sodelovanje takim firmam. Kam ponika denar. Delavci delajo za mizerneo plačilo, cene takih del pa, da se ti zavrti.
damirg@email.si
06. 09. 2010 16.54
izzylj, JJ pokradu.
damirg@email.si
06. 09. 2010 16.54
ne razumem kaj je manjkalo izvozu logatec. promet je bil vedno tekoč... verjetno so ostali brez dela, pa so dobili potrebo da pokurijo davkoplačevalski denar.
Garfield7497
06. 09. 2010 16.51
JA MAMO PAČ TAKEGA MINISTRA narcisoidnega KI NIČ NE NAREDI ZA TE LUKNASTO SLABE CESTE
izzylj
06. 09. 2010 16.44
Banda darsovska!!!!!! Zarad teh budal so skos zastoji in nesreče,mi pa plačujemo za to!! In kje so tiste dve miljardi evrov, ki si se izgubile neznano kam? Če bi se ta denar takrat pretopil v ceste,potem obnovitvenih del nebi bilo potrebno izvajati!!!