Slovenija

Na urgenci neznosen hrup

Ljubljana, 21. 06. 2008 18.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tadeja Lampret
Komentarji
11

V urgentnem bloku Kliničnega centra so razmere zaradi gradnje novega prizidka in hrupa ter tresljajev neznosne.

V urgentnem bloku Kliničnega centra so razmere zaradi gradnje novega prizidka in hrupa ter tresljajev neznosne.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Buena Vita
23. 06. 2008 01.48
TOMI.PASION KAJ MISLIŠ DA SLOVENCI NE POZNAJO ANGLEŠČINE,JO.VEŠ DA JO POZNAJO IN GOVORIJE,ZATO NE GLEDAJO,BOLŠJIH ODDAJ,KOT JE SVET NA KANALU IN 24 UR
Buena Vita
23. 06. 2008 00.16
tomi.passion kaj si mislil da so slovenci tako zarukani in gledajo 24 ur in svet,slovenci gledajo tuje TV-JE,KJER IMAJO KAJ VIDET IN SLIŠAT,IN KJER SE NOVINARJI OBNAŠAJO PROFESIONALNO
FUKONJA
22. 06. 2008 11.53
Rešitve za nastalo situacijo so tri: Takoj ustaviti gradbena dela in prekiniti gradnjo novega prizidka. Takoj zapreti urgenco, dokler se novogradnja ne konča. Počakati, da se odkrijejo nove brezhrupne tehnike gradnje v gradbeništvu. KATERA VAM JE NAJBOLJ PRI SRCU????
Puppy
22. 06. 2008 11.29
No vam js povem, da je hrup res neznosen, saj se ne sliši nič... tisti gospodje ki vrtajo imajo vsi na ušesih slušalke, zaposleni in pacienti pa nič. Poleg tega srca in pljuč ne moreš poslušati če komaj slišiš sam sebe... predstavljajte si življensko ogrožene, katerim zaradi hrupa ne moreš dati terapije.. saj ne slišiš zdravnika, pa čeprav se ti dere na uho... pridte pogledat, pol pa pametujte. Od vsega vrtanja po 8 ur na dan imaš glavobol, bolijo te ušesa itd.
tomi.passion@gmail.com
22. 06. 2008 09.30
24ur in Svet pa nikoli nista zadovoljna, vedno jih nekaj moti. Počasi bi bil čas, da se omenjeni oddaji in njuni uredniki zamislijo in celo razmislijo o odstopu. Če se ne dela te ljudje jamrajo, če se dela jamrajo. Očitno imata te dve oddaji samo eno nalogo KRITIZIRAT. Sramota. Svetujem, da si omenjeno uredniki malo ogledajo CNN ali BBC oz. SKY in se malo zgledujejo po njih. Pa če že kritizirajo, naj vsaj kritizirajo vse, tudi Kučana, ki se ga pač ne upajo dotaknit. Jasno, pokrovitelj je pač pokrovitelj.
joy.joy
22. 06. 2008 00.48
pri nas so tudi delavci, ki nam delajo fasado full hrupni....katastrofa, človek še spat ne more! novica in pol, res....
delavec99
21. 06. 2008 23.37
pr nas tud ropota ..že dve leti ...gradijo nove bloke.
theta
21. 06. 2008 20.56
Če 24ur nima boljšga za pisat, recimo katera zvezdica je spet pornič izdala na internetu, morjo pa kej takega. Svet je pa podn od podna sm ga gledu enkrat ali dvakrat in nikoli več. Če se že grejo propagando in komentiranje namesto novic, naj bodo vsaj mal dostojni in ne pretiravajo z neumnostmi.
Klampfman
21. 06. 2008 20.38
Stavim, da bo čez en mesec na 24(k)ur in Smet(Svet to je): En "novinar" v živo(standardno ozadje, avtocestni ring): "Šokantno, dela na novi urgenci zaradi počasne gradnje dobesedno zamujajo!!! Obiskali smo odgovrone, ki so nas dobesedno nesramno odslovili z napisom v "nedeljo ne obratujemo". Neuradno pa smo izvedeli, da delovodja na tem gradbišču rad igra golf na istem igrišču kot Janez Janša!!!! Razmere na urgenci pa so trenutno dobesedno katastrofalne! !!!
ForwardThinking
21. 06. 2008 20.33
Ej, ko bi na tem PopTV-ju začeli normalno govoriti. Kak bedasto pojejo, ko berejo novice ob prispevkih. Matr, naučte se govorit, ker je full zoprno poslušat tako "petje". Ka je to nek nov način branja novic? Prav ogaben je!
Tem bedakom ni nikoli prav.Ja kako pa drugače naj delavci delajo.Potemtakem bodo morali vsi počakati z boleznijo in postati bolani šele tedaj ko bodo dela končana.Dandanes je biti bolan res že pravi luxus.