Slovenija

Na tajnem sestanku odločili: Primer gre v roke tožilcev

Ljubljana, 22. 02. 2010 18.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Preiskavo primera Baričevič je v celoti prevzelo tožilstvo. Z veterinarske uprave so odnesli pet fasciklov s 400 dokumenti, ki se nanašajo na ta primer.

Preiskavo primera Baričevič je v celoti prevzelo tožilstvo. Z veterinarske uprave so odnesli pet fasciklov s 400 dokumenti, ki se nanašajo na ta primer.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (61)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SherlockH
23. 02. 2010 14.04
In še to M teroija In tvoji levaki zganjajo neke vrste incestuozno filozofsko onegavljenje, katerega posledica je rojevanje filozofskih otrok, ki vsi po vrsti bolehajo za sindromom moralnega pomanjkanja in človeško-poštenega vedenja.
SherlockH
23. 02. 2010 13.55
M-teroija Danes je jasno predvsem to, številni ljudje z Zahoda, hodijo poslušati štorijo o garaži slavnih in s tem pravno-politično povezano vladajočo garnituro in ne gre jim zameriti njihove radovednosti. Prav je slišati tudi zblojene sirote. Brez belega ni moč vzpostaviti črnega na belem, tako je.
Marco Brecca
23. 02. 2010 13.50
Nekateri janševi podrepniki ste pa res nenormalni. Karkoli vlada naredi niste zadovoljni, ker vam furer tako pravi. Saj ne morejo kaj prikrivat, ker je preveč vpletenih. Naj pridejo do rezultatov preiskave , kar pa vam seveda ne ugaja, ker potem nimate koga blatit.
M-teorija
23. 02. 2010 13.16
Manndy23.02.2010, 10:08 Mojca, Kaligula je bil znan despot, katerega način vladanja smo že očutili, ne ravno kot napad na školjke, ker takšne abote se lahko izrazijo šele, pri neomejeni oblasti, ki pa vsaj upam, da dandanes ni več možna. Tudi pri SKB trezorjih, zanimivo, da obstajajo tudi druge razlage in drugi akterji, bližji tistim (ne)profesionalnemu ropu v Celovcu. Tako, da mi ni čisto jasno ali si zadeve malo pomešala ali pa si zamenjala barve in navijaš za drugo ekipo?! Občine, ki so pa res problematične pa ni ne omenjaš?! Mogoče pa bo tvoja stranka EGS na račun majhnosti občin imela več šans na aktualnih volitvah?! Pa pozdravi Lumpija!
M-teorija
23. 02. 2010 12.54
Bog_z_vami23.02.2010, 12:27 ~Ubogi...so vam šteti zadnji dnevi na oblasti !~ Kateri so bolj ubogi, tisti, ki imajo možnost šteti dneve na oblasti, ali tisti, ki te možnosti nimajo več in kot kaže jo niti ne bodo več imeli. Vsaj toliko časa dokler se na desnici nekaj ne premakne in ne pogruntajo, da JJ ni SDS, kaj šele da je desnica. In dokler tega ne ugotovite in najdete nišo na desni, toliko časa bomo gledali nemočno pljuvanje in nemoč na takšnih in podobnih forumih. Za dobro demokracije in uravnoteženosti politične moči, ki je osnova demokracije. Če izpade, da sem levi je samo zato, ker denica nima ponudbe, da bi me prepričala. Bolj sem sredinski, tako kot Rado, vsaj pravi tako, in tako kot on upam, da končno dobimo neobremenjeno sredinsko stranko, neobremenjeno z balastom preteklosti in neumnostih v trenutni situaciji.
CezDrnInStrn
23. 02. 2010 12.27
M-teorija 23.02.2010, 11:49 Ferdox23.02.2010, 11:41 Itak pa se ve, da je v Sloveniji problem opozicija, skratka Janez Janša. Ali je na oblasti ali pa ne. Isto. Laži, podtikanja so dovoljena. Prežvečeni in patetični cinizem začinjen z shizofreničnimi teorijami zarot. Poglej kdo se oglaša? JJ? Ti si že bolano rdeč !!!! Nimate drugih argumentov kot JJ-a! Ubogi...so vam šteti zadnji dnevi na oblasti ! Najbolj lažniva stranka je LDS in Zares ! DOKAZANO !
Garfield7497
23. 02. 2010 11.50
IN V ROKE GRE PRIMER RAVNO TISTIM ,KI SO KORUPTIVNI DA BO POLOVICO DOKAZOV IZGINILO TAKO KOT JE PRI NAS NAVADA
M-teorija
23. 02. 2010 11.49
Ferdox23.02.2010, 11:41 Itak pa se ve, da je v Sloveniji problem opozicija, skratka Janez Janša. Ali je na oblasti ali pa ne. Isto. Laži, podtikanja so dovoljena. Prežvečeni in patetični cinizem začinjen z shizofreničnimi teorijami zarot.
Ferdo Crni
23. 02. 2010 11.41
Itak pa se ve, da je v sloveniji problem opozicija, skratka Janez Janša. Ali je na oblasti ali pa ne. Isto. Laži, podtikanja so dovoljena. Prežvečeni in patetični cinizem začinjen z ideološko demagogijo je še edino orožje.
Ferdo Crni
23. 02. 2010 11.39
Najbolj so mi všeč levakarji, ki opozicijo učijo bontona. Ksenak2- da ti vrnem : nivo tvoje "pozicijske" elite pa je naprimer "Janša - po*afaj nam ga" kot smo videli na demonstracijah. Stranka SDS se je Jankoviču opravičila. Opravičil iz strani levice ni, ker jih ni treba. Ker živimo v dvojni državi. Eno je "bonton" levice in eno bonton vsega ostalega.
M-teorija
23. 02. 2010 11.38
Tonček Balonček 22.02.2010, 22:11 ~Janša ej celo postal esejis in literani teoretik, filozof zgodovine delavskega gibanja, povezal je teologijo, sodomijo, fašizem in Borurta Pahorja!~ To Janezev evangelij II del, seveda s povdarkom na apokali-psi.
ksenak2
23. 02. 2010 11.32
Za blato na teh forumih pa se zahvalite poklicnim gurujem komuniciranja t.i. nove politike, ki jih novači največja opozicijska stranka celo na na svoji spletni strani za poklicno blatenje in žaljenje - eden teh je tisti mulc, celo absolvent teološke fakultete, ki je bil na obisku pri Jankoviču za božič in dokazal nivo te stranke, ki se ji tako zelo mudi nazaj na oblast. link so mi pa tule na 24ur vrgli v koš, kdor hoče ta najde objavo na njihovi spletni strani med novicami
ksenak2
23. 02. 2010 11.29
koga pa bodo tožili? - Ubogi zlorabljeni psi so uradno umorjeni - glavnega osumljenega ni več res kozlovska sodba v višnji gori
laufer
23. 02. 2010 11.11
Kozlovska sodba v Višnji gori ali kaznujmo krivca s petindvajsetimi udarci po oslovi senci! Podjetniška banda pa še naprej krade, prenaša evre v tuje banke, tajkuni ostajajo nekaznovani, tožilci so nesposobni izpeljati dokazane krivde kot so ustavljeni primeri kraj podjetij, zadržani dokumenti v omarah tožilcev do preteka roka, itd...Res smo Butale!
Marko Varga
23. 02. 2010 10.32
najtesnejši sodelovec od Kresalove je fant Janševe odvetnice..
Manndy
23. 02. 2010 10.08
Sedaj je jasno kdo je pihnil Krambergerja, očerupal trezorje SKB spravil državo v Bankrot, uničil avtohtoni kulturnio prostor ter iz Slovenije naredil perverzno Kaligulino tvorbo.
ciaobella
23. 02. 2010 09.32
1 1 = 2 Vsakemu, kolikor toliko "brihtnemu" človeku je jasno, da če bi bile zadeve "nesporne", "čiste" in "nedvoumne", bi zadeva bila JAVNA in ZAKLJUČENA. Ker pa je "nesrečni" in "trmasti" Beričević, s svojim tragičnim koncem, ki je posledica "njegove bolezenske ljubezni" do štirinožnih prijateljev, RAZKRIL t.i. "mreženje" oz. "hobotnico", ki sega v sam vrh aktualne Slovenske politike in razkriva vso "bizarnost" in "dekadenco" sedanje družbe, je zadeva postala PROBLEMATIČNA. Že sama panična reakcija Policije, ko so objavili sliko umrlega, je sprožila val dvomov. Zadevo, bi kratkomalo "pometli pod preprogo", govora o "sodomiji in zlorabi" nebi bilo in PRIMER BI BIL ZAKLJUČEN. A nekdo je pokvaril zadevo, slikal in fotografijo objavil. Nekdo, ki od zadeve NIMA NIČ, a mu ni vseeno in želi razjasniti zadeve. In če bi se končalo samo pri "nekem Baričeviću", še nebi bilo problematično. Ko pa so na plano prišle vse "stranke" in "prijatelji" pokojnika, se je val UTEMELJENIH sumnjičen sprožil. Reakcija s strani vpletenih je bila na začetku AROGANTNA, potem pa PANIČNA. In ravno reakcije lovk hobotnice PAHOR, KRESAL (SENICE), POGAČNIK, ZALAR je dvome v poštenost državnega aparata še POGLOBILA. Ta afera je vrgla na plan BEDO, ki se skriva pod bliščem ELITIZMA Slovenske družbe. Ta za aktualno politiko "neljubi dogodek" oz. "tragedija par exellence" je dokončno pokazala, da Slovenija NI moderna, pravna in pravična država, za katero se tako rada prikazuje in promovira v svetu. VESELI pa eno dejstvo. SLOVENCI, SLOVENKE in DRŽAVLJANI SLOVENIJE so "nagradili" takšno delovanje vlade. Zaupanja ni. Javno mnenje je za LDS porazno. NI LEVICE in NI DESNICE...V Sloveniji smo vedno imeli le tiste, KI IMAJO in večino TISTIH, KI NIMAJO. Na podlagi opredeljevanja na "naše" in "vaše", oz. na kateri strani je bil tvoj ali moj dedek, SO NAS RAZDELILI... SKREGAJ IN VLADAJ To je adut, na katerem stoji vsa Slovenska ELTA, ki je nič drugega, kakor skupek ljudi, ki obvladuje 90% vsega bogatstva, ki pa so ga ustvarili tu živeči ljudje in jim je bilo ODTUJENO. POKRADENO. LEVICE oz. ljudi, ki bi zagovarjali PRAVIČNO in SOCIALNO porazdelitev dobrin in dodane vrednosti te družbe, v Slovenskem političnem prostoru NI ! Zakoni iz katerih izhajajo pravice in dolžnosti državljanov pa so DVOPLASTNI. Kako pa si jih tolmačimo in ali nam jih je potrebno upoštevati, pa je stvar "debeline denarnice". In kje je glava hobotnice? Glava je KAPITAL ! In ta obvladuje vse segmente družbe. Ni vaših in ni naših. So samo tisti, ki imajo in velika večina tistih, ki nimajo.
stomater
23. 02. 2010 09.19
tajni sestanek...vse skrit pod preprogo lepo počasi...to je to...
blue05
23. 02. 2010 08.48
tudi kdo je oropal trezorje velike banke nismo nikoli izvedeli
29350
23. 02. 2010 06.37
Vprasajmo se zakaj se pravna veja tako boji tujcev. Zato ker vse kar dela sodstvo (sodniki) nima nic skupnega z pravno drzavo kjer smo pred sodniki vsi enaki. Poglejmo si samo kako sprejemamo zakone. Vsi zakoni, ki jih sprejemamo so nekomu pisani na kozo trpimo za to pa navadni drzavljani. Sramota je za naso drzavo da imamo tako sodstvo, ki je se nezadovoljno z placami