Slovenija

Na soočenju tudi vaša vprašanja!

Ljubljana, 15. 10. 2007 12.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
P.U./S.T.
Komentarji
6

Drugo soočenje predsedniških kandidatov na POP TV bo tik pred volitvami, v četrtek ob 20. uri. Soočili se bodo najmočnejši kandidati.

Četrtkovo soočenje bosta vodila Edi Pucer in Darja Zgonc
Četrtkovo soočenje bosta vodila Edi Pucer in Darja Zgonc FOTO: POP TV
Video vprašanje, ki ga posnamete z mobilnim telefonom, fotoaparatom ali domačo kamero, pošljite na elektronski naslov volitve2007@pop-tv.si ali na mobilno številko 3232.

Predsedniške kandidate bomo na POP TV v drugo soočili v četrtek. Voditelja bosta Darja Zgonc in Edi Pucer, ki bosta soočila štiri najmočnejše kandidate v bitki za predsedniški stolček.

Kandidatom zastavite vprašanje

Tudi na drugem soočenju lahko poleg novinarjev in voditeljev kandidatom vprašanja neposredno zastavljate tudi volivke in volivci. Z mobilnim telefonom, fotoaparatom ali domačo kamero lahko posnamete VIDEO VPRAŠANJE, nato pa datoteko s posnetkom pošljete v priponki elektronskega ali MMS sporočila na naslov volitve2007@pop-tv.si ali na mobilno številko 3232 (samo v omrežju Mobitel, cena poslanega MMS je po ceniku mobilnega operaterja).

Na volilni dan

V informativnem uredništvu pa pripravljajo poseben program tudi na volilno nedeljo, 21. oktobra. Informativna oddaja 24UR se bo ta dan začela ob 18.45 in bo trajala do 21. ure.

Točno ob 19. uri, ko se bodo po državi zaprla volišča, vam bodo predstavili rezultate vzporednih volitev, nato pa se bodo v živo preselili na teren, v štabe predsedniških kandidatov, kjer bodo novinarji že poiskali prve odzive.

Informativno uredništvo bo na dan volitev spremljalo volilni utrip tekom celotnega dne. Pripravili bodo dvoje posebnih novic; prve bodo na sporedu ob 16:20, druge pa ob 17:45.

Ugotavljali bodo, ali rezultati predsedniških volitev že lahko kaj povedo o izidu parlamentarnih volitev prihodnje leto. Prve komentarje bosta podala analitika Danilo Slivnik in Miha Kovač, komentirali bodo tudi podporniki kandidatov in sedem tipičnih slovenskih volivcev, ki so o predsedniški funkciji razmišljali v nedeljski rubriki 7 glasov v 24UR. Oddajo bo vodila Darja Zgonc.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3