Slovenija

'Na morju ni rivalstva in nacionalizmov'

Koper/Trst, 22. 11. 2011 22.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Iztok Presl
Komentarji
4

Tržaška obalna straža se je zahvalila posadki luške kapitanije za posredovanje po nesreči, ki se je zgodila na oktobrski Barcolani. Oglejte si dele posnetka reševanja, ki je bil med priložnostnimi darili za slovensko posadko.

Tržaška obalna straža se je zahvalila posadki luške kapitanije za posredovanje po nesreči, ki se je zgodila na oktobrski Barcolani. Oglejte si dele posnetka reševanja, ki je bil med priložnostnimi darili za slovensko posadko.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
23. 11. 2011 18.53
+2
Pa a vi veste kdaj ej bial ta regata? Na morju ni nacinalizma, le pomorske bitke!In akj je regata Barcolana, če en ravno rivalstvo, tekma! PA kakšne enumnosti pišete! En policijski čoln je pač priplul do jadrnice, mornar jim je vrgel vrv in jih odvlekel v Milje. In to je zdaj senzacija! To s eje vs elepo videlo s Kolombina nad Ankaranom!
BMWmunja
23. 11. 2011 11.46
Te barke so hudo drage in prav je da so, ker jih kupujejo sami kapitalisti, torej tisti, ki delavcem plače za pošteno opravljeno delo ne dajo. In škoda, ki je nastala, bo poplačana s strani zavarovalnic 120 procentno. To pa zato, ker so razen mene štiri krat, veliko večino slovencev kriminalno ogoljufale že neskončno krat in si to lahko privoščijo. Bojda je zelo dobro poznati kakega cenilca ali koga drugega na zavarovalnici. Jaz ne poznam nikogar tam. Zato pa sem bil že tolikokrat ogoljufan, ko mi je v prometu kdo naredil škodo. Cenilec škode zaposlen pri zavarovalnici...., šolski primer motiva za goljufijo in kriminal. Ampak..., naša država to dopušča. Je legalno. Nekaj takega kot "nabiralne akcije" dimnikarskih podjetij.
grdavs
22. 11. 2011 23.49
+3
Ja, ja: Na morju, v zraku, pod vodo, v jamah... potem pa pridejo vsak na svoj dom - oštarijo in slišimo pravo teorijo o "NI rivalstva in NI nacionalizmov'
Rozca24
22. 11. 2011 23.47
-5
Sej ne da mi je bedn članek pa sm ga odpru samu zatu da bi vidu če je kej pametnih komentarju :D ah ni grem na druge članke, ajd bok uživite