Slovenija
Oglas

Na križarjenje z Dragojevićem in Katarino Venturini!

Ljubljana, 12. 01. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Svet Križarjenj
Komentarji
2

Križarjenja so pri nas in drugod po svetu vedno bolj priljubljena. Pestra ponudba in udobje križark, ki so prava potujoča mesta, ugodne cene in raznolikost destinacij so približale tovrstna potovanja najširšemu krogu ljudi.

Sredozemsko morje in kraji, ki ga obdajajo, imajo svoj čar. V njih se skriva najdaljša zgodovina in številni izjemni dosežki človeštva. Mediteran je poln zgodb, ki se pretakajo v valovih morja, obsijan je s toplim soncem in prežet s sproščenim temperamentom ljudi, ki ob njem živijo. Številnim se ob misli na Mediteran ogreje srce in prav zato se z veseljem vedno znova vračajo k njemu.

Svet križarjenj - 3
Svet križarjenj - 3 FOTO: Svet križarjenj

Na križarjenje za prvomajske počitnice

Pri specializirani agenciji za križarjenja Svet križarjenj so za vse ljubitelje morja pripravili posebno osemdnevno križarjenje za prvomajske počitnice. Po odhodu iz bližnjega Trsta se z ladjo obišče Bari, Split in najlepše grške otoke – Krf, Mikonos ter Santorini, kjer vas bodo očarale številne kulturne in naravne znamenitosti. Dolgi dnevi in prijetne temperature omogočajo, da se naužijete pozitivne energije, ki jo nato lahko ob zabavnih večerih popolnoma sprostite.

Costa Mediterranea 5* – potujoče mesto na vodi

Svet križarjenj - 6
Svet križarjenj - 6 FOTO: Svet križarjenj

Križarjenje je tudi zaradi bivanja na ladji Costa Mediterranea 5* posebno doživetje. Nastanitev v izbranih kabinah na eni od najmodernejših ladij, ki s svojo inovativnostjo predstavlja nove dimenzije potovanj, zagotavlja popolno udobje. Od balkonov s čudovitim pogledom na morje, vrhunske ponudbe hrane in pijače z razširjenim polnim penzionom ter kapitanovo večerjo, številnimi predstavami in animacijami, športnimi aktivnostmi ter vse do možnosti uporabe bazenov in fitnesa. Costa Mediterranea 5* je pravo potujoče mesto na vodi.

Ko vam poje Dragojević in vas plesati uči Katarina Venturini

Svet križarjenj - 7
Svet križarjenj - 7 FOTO: Svet križarjenj

Popolne počitnice ostanejo v spominu za vedno, zato bosta za prvovrstno izkušnjo gostov poskrbela Oliver Dragojević z ekskluzivnim koncertom in svetovna plesna zvezda Katarina Venturini, ki vas bo na organiziranem plesnem tečaju učila plesnih korakov. Skozi celo potovanje za udobje gostov skrbijo slovenski spremljevalci, ki tudi poskrbijo, da lahko na ladji vedno dobite vse informacije, tudi dnevni ladijski časopis in menije za večerjo v slovenščini.

Svet križarjenj - 4
Svet križarjenj - 4 FOTO: Svet križarjenj

Svet križarjenj – Atraktivna križarjenja za vsakogar

Svet križarjenj je vodilni in specializirani ponudnik križarjenj v Sloveniji. Njegovi strokovni sodelavci imajo na tem področju več kot desetletne izkušnje. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami tako zagotavljajo popoln oddih po vsem svetu za najširši krog ljudi – in to po zelo ugodnih cenah.

Svet križarjenj - 5
Svet križarjenj - 5 FOTO: Svet križarjenj

Več informacij:

SVET KRIŽARJENJ
Šmartinska cesta 152 R
1000 Ljubljana
Telefon: 01/542 31 34
Fax: 01/542 31 35
GSM: 031/302 535
E-pošta: info@svet-krizarjenj.si
http://www.svet-krizarjenj.si/

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3