Domača scena
Oglas

Na Kanarske otoke popolnoma brezplačno!

Ljubljana, 10. 03. 2015 07.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ora bo za prvomajske praznike eno družino peljala na sanjsko potovanje na Kanarske otoke.

 Ora je v jeseni poskrbela za nepozaben izlet desetih družin v Gardaland, sedaj pa bo eno družino odpeljala na smučanje. A ne kakršnokoli smučanje. Pozabite na bele strmine in se prepustite modrim valovom na Kanarskih otokih.

KANARCI - 3
KANARCI - 3 FOTO: KANARCI

Tenerife je eden od španskih otokov v Kanarskem otočju in največji od sedmih Kanarskih otokov. Peščena in kamnita pokrajina polna kaktusov ter palm, ki nam naredijo senco pred stalno sončnimi dnevi, so razlog, da se vsako leto več turistov odloča za potovanje na otok s plažami, ki veljajo za ene najbolj čistih v Evropi. V Las Americas lahko najdete več plaž kot so Playa del Bobo, Playa de Torviscas, Playa de Troya. Playa de la Arena leži na jugu otoka zraven mesta Los Gigantes, polna črne mivke in velja za eno najbolj čistih plaž na otoku. Plaže se nahajajo vse na enem mestu in med njimi ni veliko za prehoditi, tako da je idealna destinacija za mlade družine, ki želijo na nepozabne počitnice.

KANARCI - 2
KANARCI - 2 FOTO: KANARCI

Srečna družina, ki bo odpotovala na Tenerife, bo teden dni uživala v all inclusive paketu in imela tako priložnost spoznati kanarsko kuhinjo, ki je mešanica španskih ter staro kanarskih vplivov. Na obalnem področju so sveže ribe vedno na jedilniku, pečene, kuhane ali v enolončnici. Posebna specialiteta sta tudi kunec ali kozliček, močno začinjena ali marinirana, poslastica za ljubitelje mesa pa je enolončnica iz več vrst mesa, Puchero canario, kuhana z zelenjavo. Tenerifi so znani tudi po jedi Papas arrugadas, to je krompir, kuhan z olupkom v zelo slani vodi. K temu po navadi postrežejo pekočo Mojo rojo, rdečo omako ali blažjo Mojo verde, zeleno omako. Ljubiteljem sira pa bo posebej teknil kozji sir iz Arafa ali Arica na južnih Tenerifih. Za žejo pa bo seveda tudi na Kanarskih otokih poskrbela Ora. Vsak član družine si bo lahko izbral svojo najljubšo Oro, ki je pripravljena na osnovi naravne mineralne vode, ki vsebuje vrelcu lastni ogljikov dioksid. Polnost okusa je dosežena z dodatkom sadnega soka. Osvežili se bodo z različnimi okusi: Ora Original, Ora Sočni eksotik, Ora Igriva banana-kivi, Ora Osvežilna limona ter Ora zardela grenivka.

Čudovite plaže, osvežitev z Oro in božanska mediteranska kulinarika so le klik stran. Obiščite stran www.ora-radenska.si in uspešno prismučajte do cilja. Vsi Ora oboževalci pa najdite račun, kjer je naveden nakup 6x Ora 1,5 L ali 6x Ora 2 L ali 12x Ora 0,5 L ali 12x Ora 0,33 L in ga pošljite na naslov Agencija 101 d.o.o., Pot za Brdom 102, 1000 Ljubljana ali ora-nagradna@radenska.si. Ne glede na to ali pošljete račun ali sodelujete v spletni nagradni igri bo vaša družina v žrebu za potovanje na Kanarske otoke, kot tolažilno nagrado pa bomo podelili še 10x družinsko vstopnico za Vodno mesto Atlantis, 100 kompletov kozarcev Ora in 100 ovojev 6x 1,5 L Ore.

Pridružite se nam tudi na Facebook strani Ora.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni