FIT 24UR
Oglas

Moja bitka z ogromno težo

Ljubljana, 23. 11. 2016 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Moja življenjska zgodba - kako sem dvakratno zmanjšala telesne mere. Ko sem bila obupana, sem našla čudežno tabletko in začela živeti boljše življenje.

Pozdravljeni, moje ime je Mateja in zelo sem vesela, da lahko z vami delim svojo zgodbo o uspešnem hujšanju. V enem mesecu sem izgubila 30 kilogramov, kar pomeni en kilogram na dan. Si lahko predstavljate? Ja, res je. Tega ne morem skriti in želim, da o mojem čudežu izve več ljudi. Sedaj je moj, lahko pa postane tudi vaš, zelo hitro. To ni skrivnost. Je samo zelo lepa rastlina, ki se imenuje Forskolin. Vedno sem verjela v dobro.

Moja bitka z ogromno težo - 2
Moja bitka z ogromno težo - 2 FOTO:

Izgubljala sem upanje …

Ko sem bila še otrok, sem bila precej debelušna. Vedno sem bila ljubek debelušen otrok. V svojih najstniških letih sem s svojimi 65-imi kilogrami (sem tudi zelo nizka) rastla kot težka deklica, moje težave s težo pa so se nadaljevale v zgodnjih dvajsetih letih, ko sem nabrala 78 kilogramov. Sploh nisem mogla najti fanta. Vsi fantje so šli mimo mene in všeč so jim bile moje vitke prijateljice. Vedno sem nosila vrečaste kavbojke in trenerke, ker sem želela skriti svoj velik trebuh in zelo močna stegna.

Iskala sem tudi službo. Ampak spet se ni nič zgodilo. Počutila sem se nesrečno in moja samozavest je bila skoraj na ničli. Veliko sem študirala, moji starši niso bili pretirano bogati in so dali veliko denarja za mojo izobrazbo, zato jih nisem hotela razočarati ter sem obupano iskala službo. Imam diplomo iz turizma, vendar nisem mogla najti službe tam, kjer je dober videz pomemben, na primer kot receptorka. Namesto tega je bila edina stvar, ki sem jo lahko opravljala, delo hišne pomočnice. Delovni dnevi so bili dolgi in naporni. Zaprla sem se in vsako noč sanjala o čipsu; znala sem se celo zbujati in iti do hladilnika, da bi dobili nekaj, kar bi me vsaj malo osrečilo. Tam, v temi kuhinje, sem jedla čokolado in podobno ter se vedno skrivala pred svojo družino. Mesece kasneje so me vsi prenehali spraševati o mojih kilogramih, ker to ni bila le težnja v mojem življenju, ampak tudi tema, ki mi res ni bila všeč, kar so vsi vedeli. To, da z nikomer nisem razpravljala o svojih težavah, je bilo zame pravo olajšanje, zaradi česar sem pojedla še veliko več.

Moja bitka z ogromno težo - 3
Moja bitka z ogromno težo - 3 FOTO:

Živela sem na obali, ob morju, in prenehala hoditi na plažo. Moje telo je bilo tako težko in ni mi bil všeč način, kako so na njem izgledale kopalke.

Zaradi svoje slabe komunikacije s prijatelji, nisem imela načrtov za prosti čas. Nekega dne, ko sem zavrnila še eno povabilo na plažo, sem se odločila, da se soočim z groznimi okoliščinami hranjenja pozno ponoči in basanjem s hitro hrano. Stala sem pred ogledalom - pred tem je bilo pokrito z zaveso, in zagledala svoje veliko telo. Nato sem pogledala na tehtnico – nisem je uporabljala mesece - in se stehtala. Rezultat je bil 89 kilogramov depresije in nesrečnosti. Vedela sem, da moram nekaj storiti, ker se drugače vse moje sanje o srečni družini nikoli ne bi uresničile. V mojem srcu je tlel majhen košček upanja. Hrepenela sem po svojem življenju v prihodnosti, ki bi bilo končno nekoliko bolj samozavestno in veselo. Moj načrt je torej bil, da grem na dieto. Takoj sem začela brskati po spletu in veliko prebrala o različnih dietah. Izbrala sem najbolj priljubljeno in se tudi odločila, da se bom vsak dan vsaj 30 minut ukvarjala s športom. Za en mesec sem prenehala jesti ogljikove hidrate, nato pa beljakovine. Spila sem veliko vode - tri litre na dan. Mislila sem, če ne bom jedla, bo to pripomoglo k procesu hujšanja. Ampak dejansko sploh nisem imela prav.

Moja bitka z ogromno težo - 4
Moja bitka z ogromno težo - 4 FOTO:

Prav tako sem se posvetovala z dietetikom, ki mi je povedal za Forskolin Active. Razložil mi je vse o rastlini in čudežnih funkcijah, ki jih ima - kurjenju maščob na tako ekstremen način, da tega nihče ni mogel verjeti. Toda le nekaj ga je poznalo in preizkusilo.

Šla sem celo na srečanje z drugimi debelimi ljudmi, kjer je bil predavatelj, ki je zelo shujšal. Hitro sva postala prijatelja. Poleg tega sva bila celo v istem oddelku v vrtcu! Kakšno naključje! To je pravzaprav življenje. Bil je človek, ki je izgubil veliko kilogramov, tako da je govoril iz lastnih izkušenj. Bil je končno srečen, saj je ustvaril družino, prenehal s kajenjem in se odpovedal vsem svojim slabim navadam - kot je samoobtoževanje za vse in življenje v lupini - življenje v lastnem negativnem svetu. V njegovih očeh sem videla svojo zgodovino, predstavljeno z moškega vidika. Začutila sem, da je bilo njegovo življenje pred odkritjem izdelka, ki mu je rešil življenje, ponižujoče. Tehtal je 130 kilogramov. Po treh mesecih jemanja tablete je padel na 83 kilogramov! Bil je srečen mož in oče treh otrok.

Tako je po mojih žilah stekla ogromna količina poguma. Sanjala sem o takšni preobrazbi. Tako sem jo želela v svojem življenju, bila sem tako odločena, da v tistem trenutku zame ni bilo pomembno nič drugega, razen izgube svojega starega "jopiča" ... Težkega plašča v svojem življenju nisem več potrebovala, niti v življenju svoje družine. Po tolikih letih velikega razočaranja sem hotela biti spet srečna oseba.
Ko sem torej poslušala o teh transformacijah in si jih ogledala pred lastnimi očmi, sem se zavezala, da bom tablete jemala vsak dan, pred svojim zdravim zajtrkom in večerjo.
Kakšna so tveganja? To je vprašanje, ki si ga verjetno zastavljate in na katerega bo ta članek, upamo, uspel odgovoriti. Proizvajalec priporoča jemanje 250 do 500 mg Forskolina Active, razdeljenega na dva odmerka dnevno, kar se je izkazalo tako varno kot učinkovito.

Moja bitka z ogromno težo - 1
Moja bitka z ogromno težo - 1 FOTO:

Forskolin cAMP in hujšanje*

*Po mnenju strokovnjakov za hujšanje, Forskolin spodbuja nastajanje molekule v telesu, ki se imenuje ciklični AMP ali cAMP. Ciklični AMP našim celicam pomaga, se med seboj pogovarjajo. Povečanje ali zmanjšanje cAMP deluje kot signal, ki telesu sporoča, da mora nekaj storiti. Z drugimi besedami, teorija pravi, da cAMP našim celicam govori, naj kurijo maščobe. To je strokovnjake privedlo do tega, da verjamejo, da pomaga cAMP spodbujati ščitnico, ki podpira kurjenje maščob.
* Rezultati se lahko razlikujejo. Najboljše rezultate je mogoče doseči s pravilno prehrano in vadbo.

POZABITE NA JO-JO UČINEK 

To je torej zgodba, sem doživela v zadnjih letih. Morda se zdi neverjetna, ampak je resnična. Po tem, ko bom svoja razmišljanja delila v tem blogu, bom napisala knjigo. Svojo zgodbo sem začela deliti tudi prek socialnih omrežij, saj čutim, da moram pomagati drugim ženskam, ki se nahajajo v situaciji, v kateri sem bila nekoč sama. Sedaj hodim na plažo in se v svoji koži odlično počutim. Nosim krila in obleke – nekaj, kar je bilo prej nepredstavljivo. Ljudi gledam celo v oči. Nekoč me je bilo sram in bila sem polna samoobžalovanja. Poleg tega sedaj jem kot normalen človek, ne kot prej – vedno s štetjem kalorij in jokanjem v kopalnici, potem ko sem pojedla celo majhen kos peciva.

S tem, ko jim pomagam, se počutim srečno in vredno. Ker sem izgubila ogromno odvečnih kilogramov in jih več ne pridobivam, se počutim kot prava ženska. Ponovno lahko začutim privlačnost med mano in moškimi. Tega nisem čutila od svojih najstniških let. Prav tako sem sedaj pripravljena na resno zvezo, kot tudi na vsaj tri otroke. Pred vsemi želim kričati od sreče in jim pokazati, da je to mogoče. Vedno mogoče. Da to storite, morate imeti le voljo in moč!

Forskolin Active je popolnoma spremenil moje življenje. In ne le mojega. Nenavadna rastlina, ki raste s svojim majhnim sadežem, vam daje pogum, da živite svoje življenje s polno paro, da sanjate in načrtujete. Hujšanje je za vas kot nova priložnost. Je kot posebna ponudba, ki je ne smete zamuditi.

Naročnik: Globaxy Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3