Slovenija
Oglas

Mit ali resnica: tablete za hitro hujšanje brez diete in vadbe?

Ljubljana, 21. 03. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Dr. Preuss – znanstvenik in predsednik ameriškega združenja nutricionistov je potrdil neverjetne rezultate čudežnega sredstva za hujšanje!

Medtem ko so na eni strani skeptiki, ki takoj zavračajo takšno idejo, pa so na drugi strani tisti, katerim je resnično mar za kvalitetno in dolgoročno izguba odvečnih kilogramov, in katerim je pomembno, kaj narekujejo raziskave, nutricionisti in seveda rezultati, saj je to nenazadnje odločujoč faktor pri naši izbiri zdravega in preverjenega sredstva kot pomoč pri hujšanju.

Gre za čudežen, eksotičen sadež, Garcinio cambogio, ki je zadnjih deset let dobro znan med slavnimi v Hollywoodu kot zelo učinkovit naravni pripravek za zmanjševanje apetita in nepričakovane hitre rezultate pri izgubi maščobnih oblog. Izvleček tega eksotičnega sadeža je pri širši javnosti pridobil veliko popularnost šele v zadnjih dveh ali treh letih, potem, ko je nekaj Hollywoodskih vrhunskih igralcev javno priznalo, da ga uporabljajo.

Slavne osebe kot so Mirande Lambert, Kelly Osbourne, Jennifer Lopez in Star Jones so uspešno uporabljale pripravek aktivne snovi iz Garcinie Cambogie pri ohranjanju svoje postave.

Brezplačna dostava tablet za hujšanje PGC500 Complex TU >>

Pohitite in prihranite 20 eur, količine so omejene!

Izgubite 10 kg v manj kot mesecu dni s „Hollywoodsko skrivnostno dieto“

Znanstveniki so namreč v poznih 1960-ih letih odkrili, da so kisline v sadežu Garcinie cambogie podobne citronski kislini, ki jo najdemo v sadju kot so pomaranče in limone. Gre za hidroksi citronsko kislino (HCA), ki so jo znanstveniki in nutricionisti podrobno preučevali in je zaradi hitrih rezultatov pri hujšanju dobila tudi vzdevek „Hollywoodska skrivnostna dieta“ in „Hollywoodski osebni trener“ (Hollywood secret diet / Hollywood personal trainer).

Znanstvene raziskave potrjujejo: čudežna tableta za hujšanje zares obstaja

Za kaj pravzaprav gre? Veliko različnih raziskav je potrdilo močno delovanje HCA pri izgubi neželene telesne teže brez kakršnihkoli rigoroznih diet in vadbe. Eden izmed znanstvenikov, ki je vztrajal pri odkrivanju resnice o HCA, je bil znani dr. Harry Preuss, profesor na katedri za medicino in patalogijo na ameriški univerzi Georgetown, nekoč tudi predsednik Ameriškega združenja nutricionistov (American College of Nutrition).

PGC 500
PGC 500 FOTO: PGC 500

Kakor poudarja dr. Harry Preuss, maksimizacija bio-razpoložljivosti HCA v telesu je ključna za popolno, čudežno delovanje, ki nudi izjemno hitre rezultate pri hujšanju. Njegova klinična raziskava je potrdila, da so osebe, ki so v času raziskave, katera je trajala nekaj tednov, jemale tablete, ki vsebujejo HCA, izgubile celo 400% več kilogramov kot osebe, ki so izključno pazile na vnos kalorij in se izčrpale z vadbo. Ta čudežna aktivna snov za hujšanje, se nahaja v pripravku za hujšanje PGC500 Complex!

Brezplačna dostava tablet za hujšanje PGC500 Complex TU >>

Pohitite in prihranite 20 eur, količine so omejene!

PGC500 Complex z izvlečkom HCA Garcinie Cambogie daje naslednje rezultate:

- Izgubite tudi do 10 neželenih kilogramov v manj kot 30 dneh
- Zmanjšate obseg pasu do 8 cm in obseg stegen do 6 cm - PGC500™COMPLEX učinkovito aktivira izgorevanje maščobnega tkiva na „kritičnih“ področjih trebuha, bokov, zadnjice in stegen, a hkrati povečujejo občutek sitosti in izpolnjenosti.
- Pospešuje presnovo in zmanjšuje občutek lakote
- Čisti strupe iz organizma
- Daje energijo

PGC500 Complex tablete za hujšanje so naravni pripravek z najvišjim možnim odstotkom HCA, ekstrahirane iz visokokakovostnega in organsko gojenega sadeža Garcinie cambogie. Klinične raziskave so potrdile delovanje izdelka PGC500 Complexa, prvi rezultati pa so vidni že 10 dni po uporabi. Visokokakovostne PGC500™COMPLEX tablete za hujšanje so narejene iz čistih izvlečkov dokazanih aktivnih snovi hidroksi citronske kisline (HCA) iz sadeža Garcinia Cambogia, najboljšega porekla na svetu.

Brezplačna dostava tablet za hujšanje PGC500 Complex TU >>

Pohitite in prihranite 20 eur, količine so omejene!

Naročnik oglasa je United Labs Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3