Slovenija

Minister Šturm nagrajuje

Ljubljana, 15. 10. 2008 17.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Minister Šturm je tik pred slovesom od ministrskega stolčka s povišico ali pa s službo nagradil številne sodelavke, ki bi ministrstvo sicer morale zapustiti.


  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (56)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

resslovenka
16. 10. 2008 15.33
maks_kosir Štekam, štekam. No way out. Pa lep dan še naprej.
Tonček Balonček
16. 10. 2008 15.29
Saj s een razburjam, zabavajo me ti argumenti in norčevanja iz hrvaških diplom! A kranjska Sorbona ali Univerza v Mariboru je pa kakšna špica? Primerna bi bila le Nova univerza našega vrlega bivšega zagrizenega komunista Petra jambreka, tam pa izobražujejo \"ustrezne\" kadre! Zaenkrat je Akademija dr. J. pučnika še vedno tista, ki garantira in generira primerne \"profile\" in je lahko zgled \"upravljanja s človeškimi potenciali\"!
manjakranjc@hotmail.com
16. 10. 2008 14.58
T.B Ne razburjaj se, še posebej ne sedaj, ko vam gre tako dobro!
Tonček Balonček
16. 10. 2008 14.49
Najboljše so seveda diplome z Obramboslovnega oddelka FSPN, tistega Dolančevega brloga in kovačnice avantgarde, tam so jih učili marsičesa, predvsem sledenja in preganjanja sovražnikov, zatrotnikov, negativnih vplivov medijev in podobnih aktivnosti, ki škodujejo napredku in razvoju oblasti delavskega razreda! Rezultatom teh znanj in aplikacij v praksi smo bili priča do nedavnega, kenede!?
kosir_maks
16. 10. 2008 14.35
resslovenka : ko bo levakom zagustilo , bodo hitro potegnil na plano RKC ali izdajalce !! in kopalo se bo toliko časa dokler bo to nekomu ( v večini primerov levici ) prinašalo volilne glasove ( primer : Rožman teden pred volitvami ) da pa se koplje po zgodovini , ne vem zakaj se sekiraš To namreč škodi samo desnici , vendar desnica mora nekako zaokrožit to poglavje polpretekle zgodovine ne glede na negativno javno mnenje štekaš pupa ???
Tonček Balonček
16. 10. 2008 14.20
Mate je bil edini polkovnik JLA v tej vladi, ki je diplomiral v Sloveniji, ha, ha! Ne smeši se s temi bednimi argumenti, spomni s česa bolj pametnega in tehtnega, lepo prosim, saj verjetno nisi na intelektualnem nivoju Radora ali Maksa Koširja! Boš zagovarjala Janšev študij obramboslovja in njegovo diplomo na Dolančevem faksu ali kaj? Morda teologijo gospoda Cukjatija (ta je sicer na desnici gotovo najbolj izobražen, ne razumi me narobe!)! Pokaži malo več tehtnosti in argumentov?!
resslovenka
16. 10. 2008 14.13
kosir_maks Ma glej, mi škof Rožman dol maha. V današnjih časih, on sploh ni pomemben. Se je preselil v temačno zgodovino. Mi gre pa na jetra, ko se kar naprej koplje po pretekli zgodovini, kvazi spravah , kdo je bolj pokvarjen, kdo bolj hvalevreden. Nihče. Dokler ni pametnega rezultata. Dajte se obrnit v prihodnost, ki je na žalost vse prej kot rožnata. Pa nobeden mi ni opral možganov, ker nisem bila nikoli član kakšne politične strukture. Se mi ni treba čutit nobenemu hvaležna za karkoli v tem življenju, niti klečeplazit pred kom. In če se že gremo demokracijo lahko izrazim svoje mnenje tako kot vsak v t.i. demokratični družbi. Pa itak, kot je že nekdo napisal. Slovenci se bomo sami požrli med seboj. S svojo foušijo in metanjem polen pod noge. Ma daj no.
manjakranjc@hotmail.com
16. 10. 2008 14.07
Dobili smo oblastnike, ki se kitijo s Hrvaškimi diplomami..s temi pa vemo, kako je!
Tonček Balonček
16. 10. 2008 14.06
Ali kdo ve, kako te tipe spoznamo, ali gre za elvaka ali za pravičnega, pametnega in sposobnega človeka? Če ne vem za ime in priimek in le poslušam, kaj počne in govori, s enekako ne znajdem, ker s emi zdi, da so vsi za napredek, Slovenijo, znanost, kulturo, inovacije, mladino, starino itd.! V čem je razlika, sicer sploh ne morem udrihati po pravih ali pa se zmotim ter v nič dajem kakšnega pravovernega! A je zdaj Plemeniti, ko je v opoziciji v redu? Erhjavca bomo pač smešili, to mi ej jasno, kaj naj pa napravimo z Ruplom? Je on spet levak ali je še evdno \"pomladnik\", kam naj ga damo tam na Dunaju? A Podonik je še vedno v redu? Edina konstanta je Kučan, ta baraba, poleg njega tudi Rop, ki je vse pokradel in vzel, poetm pa ne vem več! Aja, še Golubić je tak in Kresalova, sicer \"zta nova\", ampak seveda levakinja, ki s evozi v velikh avtomobilih in z zasebnim eltali v Milano! Prosim za spisek!
mimoidoci
16. 10. 2008 13.55
kosir_maks si ti tisti ki me imenuje \"rakun\"?
kosir_maks
16. 10. 2008 13.39
realnost : sprašujem te gdo je neposredno v volilni kampaniji tik pred volitvami vplival na predsedniške in tudi parlamentarne volitve ???? ne blefiraj in ne guncaj afne in mešat jabolk in hrušk sploh \"izbrisani \" niso predvolilna bombica , so del problema ,ki se vleče leta in ga ne moreš sprožiti kot predvolilno bombico , ki bi zmedla volilce ( in tako na hitro pridobila volilce , štekaš bučman \" Janša je poskušal dobiti volitve z afero tajkuni \" kako bi lahko negdo dobil volitve z \" tajkuni \" če se načeloma vse stranke zavzemajo za boj proti kriminalu belih ovratnikov !! vsi govorijo kako je treba raziskati sumljive deleže v podjetjih , sumljive prevzeme , itd
mimoidoci
16. 10. 2008 13.31
Ranunculus ..ja res je - tudi oni so spreminjali funkcije oprodam - vendar - so jim za manj odgovorno delo zvišali plačo? Če so mi prosim navedi kakšen primer..
Ranunculus
16. 10. 2008 13.29
Glede Šturma pa mislim, da ni potrebne neke panike, ker pri kadrovanju ni naredil ničesar drastično drugačnega od levice. Samo poudarjeno v medijih je bolj.
Ranunculus
16. 10. 2008 13.25
cooler12 Menda je treba soditi posameznikom. V stilu nuernberških procesov. Tako da... navede naj se imena in naj se sodi. V odsotnosti seveda, ker jih večine ni med živimi.
mimoidoci
16. 10. 2008 13.23
šturm - bravo, nagraditi je potrebno svoje oprode - z manj odgovornim mestom in še višjo plačo... ŠTURN KAJ NE VIDIŠ DA SI SMEŠEN S SVOJIMI DEJANJI - ŠE DOBRO DA TE NE BO VEČ...
realnost
16. 10. 2008 13.13
kosir_maks...Janša je poskušal dobiti volitve z afero tajkuni, kot je dobil prejšnje na izbrisanih, račun se mu tokrat ni izšel, Slovenci so ga spregledali in bučman kot si ti, tega seveda ne more razumeti .
kosir_maks
16. 10. 2008 13.12
Kaj je Hinkec , A ne boš podprl edinega res pravega levičarja Erjavca v boju za višje penzije ????Glede na situacijo ima zelo veliko pogajalsko moč !! Ne boš ne ,, vem da ne boš !! Ker vehementno zagovarjaš kvazi levake zaščitnike kapitala !! Rakun !!!!!
hinko.murovec@siol.net
16. 10. 2008 12.50
Gospod minister ima pač svoj način za poplačilo določenih uslug. Glede na njegovo zunanjost in vse kar sodi zraven pač ni ravno nek zaželjen mačo, potrebe pa ob frustracijah, ki jih doživlja mora nekako potešit in kaj je bolj priročno pa še plačala bo itak država ( beri Slovenski delavci ) . Bravo , pošteno plačilo za dobro opravljeno delo. LP
kosir_maks
16. 10. 2008 12.49
realnost : boj proti tajkunom ni potekal od leta 2004 : ker bi bil s tem ogrožen prevzem evra, kriva pa seveda vlada !!! sicer pa to ni tema : tema je, gdo je povsem jasno vplival neposredno na volilno kampanijo , bučman
janzeko
16. 10. 2008 12.44
Vrag je vrag, če je pa zacahnen je pa cev hudič !!!!