Slovenija

Miklavčič zapustil bolnišnico

Ljubljana, 28. 08. 2009 13.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Minister, ki so ga med preživljanjem dopusta na Hrvaškem zaradi suma na možgansko kap hospitalizirali, je zapustil bolnišnico. Na svoje delovno mesto se vrača prihodnji teden.

Minister se na svoje delovno mesto vrača že prihodnji teden.
Minister se na svoje delovno mesto vrača že prihodnji teden. FOTO: POP TV

Z ministrstva za zdravje so sporočili, da je minister za zdravje Borut Miklavčič zapustil bolnišnico. V prihodnjem tednu se bo že tudi oglasil na ministrstvu in tedaj bo napovedal način dela in prisotnost na ministrstvu v prihodnjih tednih, so še pojasnili. Ob tem na ministrstvu dodajajo, da je Miklavčič v stalnem stiku s sodelavci že ves čas hospitalizacije v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana.

Kot je znano, je informacijo, da se zdravstveno stanje ministra Miklavčiča izboljšuje, v ponedeljek potrdil tudi slovenski premier Borut Pahor. "Po informacijah, ki jih imam, se minister vrača na delovno mesto," je dejal. Ministrova lečeča zdravnica in predstojnica kliničnega oddelka za vaskularno nevrologijo in intenzivno nevrološko terapijo na UKC Ljubljana Bojana Žvan je takrat pojasnila, da se do konca tega tedna še nadaljuje kompleksna rehabilitacija, nadaljnja rehabilitacija v zdravilišču pa naj ne bi bila nujno potrebna.

Naslednji teden že na ministrstvu

Predstavniki ministrstva pravijo, da je bil minister že v času rehabilitacije neprestano v stiku s sodelavci z ministrstva za zdravje in dnevno reševal tekočo problematiko, svoje delovna mesto pa bo obiskal že naslednji teden.

Kot je znano, so ministra Miklavčiča 13. avgusta hospitalizirali v šibeniški bolnišnici zaradi suma na možgansko kap. Dva dni pozneje so ga z reševalnim vozilom premestili v UKC Ljubljana, kjer je potekala rehabilitacija.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

psevc
30. 08. 2009 14.08
In kaj potem, če gre domov? Vsak gre domov ko ozdravi...
pikanet
29. 08. 2009 08.13
Če ne bi bil minister za zdravstvo in poslanec,bi bil doma že pred štirinajstimi dnevi. Za navadne državljane je škoda zdravstvenega denarja.
heldam
28. 08. 2009 16.37
v bolnišnici nam je bil še najbolj koristen...v tem času ni naredil nobene škode za zdravstvo.
BranimirN
28. 08. 2009 15.48
prosim ne objavljte brezveznih novic....
warezovc@email.si
28. 08. 2009 15.08
ZAPUSCA BOLNISNICO DA GRE LAHKO SPET DVIGNIT SVOJO BAJNO PLACO NA RACUN NAS,DAVKOPLACEVALCEV
bučar
28. 08. 2009 14.20
koristi ne bo veliko..........