Slovenija
Oglas

Mesec zdravja, rekreacije in sprostitve

Tuhelj, 15. 05. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

S prihodom pomladi vsi govorimo o aktivnem ukvarjanju s športom, rekreaciji in drugih stvareh, ki nam pomagajo, da se pripravimo na poletje, toda vprašanje je, ali načrte nato uresničimo ali pa ostane samo pri besedah.

 

Da bi odločitev bila lažja so v Termah Tuhelj in Termah Olimia pripravili odlične programe, ki vam bodo pomagali vrniti telo v formo, izvedeti več o zdravi prehrani ter kako lahko s pravilno uporabo savn in nasvetov kozmetičark in fizioterapevtov vaše telo in organizem pripravite na tople poletne dni. Konec tedna bo dovolj, da pridobite kakšno zdravo navado, ki jo boste nato lahko uporabljali doma.

Terme Tuhelj - 7
Terme Tuhelj - 7 FOTO: Terme Tuhelj
Da bi učenje bilo čim lažje, so vam v Termah Tuhelj pripravili poseben spomladanski paket s 50% popusta, v katerem lahko neomejeno uživate v Svetu savn in kopanju na Vodnem planetu, kot presenečenje pa prejmete še darilo, saj 2. oseba dobi 50% popusta.

Poleg rednih gibalnih aktivnostih, ki vam jih nudijo z vodenimi pohodi, nordijsko hojo in vožnjo s kolesom, so pripravili tudi odlične vaje v vodi, ki so učinkovitejše od tistih na suhem. Prav zaradi vodnega upora bodo mišice delovale bolj aktivno, čeprav se tega sploh ne zavedate. Vsak dan ob 11:00. uri na Vodnem planetu lahko preizkusite odlične vaje v vodi, fizioterapevti pa vam bdo pomagali pri pravilni drži in čim boljši izvedbi. Če ste za še aktivnejšo vadbo, si rezervirajte popoldanski termin ob 17.00, ko vas čaka plesna vodna aerobika. Za vse, ki si želijo intenzivnejše vadbe, pa so na voljo fitness center in skupinske vadbe v večnamenski dvorani. Za nego telesa v mesecu maju pripravljajo posebne masaže s termalnim blatom in podvodne masaže s popustom vse do 20%.

Terme Tuhelj - 11
Terme Tuhelj - 11 FOTO: Terme Tuhelj
Nadvse zanimiva pa je tudi Fit & fun spomladanska ponudba v Termah Olimia, kjer so vam pripravilii delavnice gibanja telesa in vse tisto, kar vam bo pomagalo izklesati oblikovanja telesa. Posebej priporočajo paket Čarobnost Orhidelie, ki vključuje razvajanje v Wellnessu Orhidelia, že 8. leto zapored Naj Wellnessu v Sloveniji. Vsi tisti, ki so kadarkoli že vstopili v svet prestižnih termalnih užitkov, kjer se skriva čudovit vodni svet, ter savna center v kolažu izbranih luksuznih detajlov, zelo dobro vedo, daje Wellness Orhidelia zares edinstven. Wellness z dušo, ki gostu podarja razsežnosti povsem drugačnega sveta. Wellness v sozvočju z naravo posamezniku odkriva energijo in moč življenja. Harmonično zasnovani programi so namenjeni vzpostavljanju ravnovesja med zdravjem, lepoto in dobrim počutjem. Raznolike tehnike in postopki edinstvenega razvajanja ter nege, so prirejene željam in potrebam gostov tako, da razvajajo telo in duha. Občutiti Wellness Orhidelia v vsej njegovi lepoti pa je neprecenljivo doživetje.

Bodite aktivni … za vse ostalo so tukaj Terme Olimia in Terme Tuhelj.

Terme Tuhelj - 10
Terme Tuhelj - 10 FOTO: Terme Tuhelj

Naročnik oglasa je Terme Tuhelj.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni