Slovenija
Oglas

Ruski zdravilec Maksim Osipov v juniju ponovno v Ljubljani

Ljubljana, 11. 06. 2017 07.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

To so besede priznanega terapevta Maksima Osipova, prejemnika diplome za najboljšega zdravilca v Rusiji, ki se uvršča med deset najboljših zdravilcev na svetu. Že več kot dvajset let ga obiskujejo ljudje z različnimi boleznimi in težavami. Osipov jim pomaga s svojo energijo in s svojim dotikom. Pozitivne učinke njegovega zdravljenja mnogi opisujejo kot čudežne. To pomlad bo Osipov ponovno obiskal Slovenijo.

Pot do zdravja: najprej so potrebni predanost, zaupanje in vera

Maksim Osipov - 1
Maksim Osipov - 1 FOTO: Maksim Osipov

Kljub zavidanja vrednim priznanjem Osipov ostaja skromen in zagnan. Njegova dobra volja je nalezljiva, kar potrjujejo nasmejani obrazi ljudi, ki ga v vse večjem številu obiskujejo že več kot dvajset let. Markantni ruski zdravilec vedno poudarja, da ljudi ne zdravi, ampak jih zgolj usmeri ter pospremi na pravo in samostojno pot samozdravljenja. Ob srečanju s svojimi pacienti Osipov posameznika začuti in prepozna njegovo trenutno energetsko stanje. Njegova naravna sposobnost je, da lahko pri človeku začuti vrsto težave in vzrok za njen nastanek.

Takoj ve, komu bo lahko pomagal in komu ne. Predanost, zaupanje in vera so tisto, kar potrebuje človek, ki hoče stopiti na pot (samo)zdravljenja, je prepričan Osipov. To potrjuje tudi podatek, da je delež popolnih ozdravitev pri otrocih izrazito višji kot pri odraslih. Osipov namreč 95 odstotkom otrok pomaga do popolne ozdravitve. Odlične uspehe dosega tudi pri otrocih z Downovim sindromom in avtizmom.

Hitra diagnoza in instantna rešitev ne prineseta dolgoročnih pozitivnih sprememb

Maksim Osipov je že skoraj trideset let poklicni zdravilec. Opaža, da ljudje, ki se soočajo z zdravstvenimi težavami pričakujejo predvsem dvoje: hitro diagnozo in instantno rešitev. Ne eno ne drugo pa človeka ne pripelje do ozdravitve. Svoje paciente spodbuja k novemu pogledu na življenje in k drugačnim, boljšim navadam ter k bolj zdravemu slogu življenja.

»V Rusiji ni konkurence med uradno in ljudsko medicine. Zdravniki iz ene in druge veje medicine se pri nas upoštevamo in dopolnjujemo v korist človeku, ki ima težave. Prav bi bilo, da se naš način razmišljanja razširi tudi drugam.«

Maksim Osipov - 2
Maksim Osipov - 2 FOTO: Maksim Osipov

Za razliko od nekaterih drugih zdravilcev Osipov sodeluje z uradno medicino. Verjame, da je v interesu uradne in alternativne medicine predvsem in zgolj eno: človeka ozdraviti bolezni. Osipov ima sposobnost in znanje, s katerima lahko presodi, ali je bolj primerno, da pri posamezniku sam izvede terapijo, ali pa je pri pacientu takoj potreben poseg uradne medicine. V vsakem primeru pa njegove »zlate roke« pacientu pomagajo do hitrejšega okrevanja in regeneracije.

Uspeh pri zdravljenju najrazličnejših bolezni

»Nekateri ljudje pridejo mojo terapijo le opazovati, drugi zgolj poslušati. Navadno pa ljudje na srečanje z mano pridejo s precejšnjo mero zaupanja. Vsi, ki so sprva dvomili v pozitivne učinke mojih terapij, so kmalu presenečeni nad spremembami, če so le pripravljeni sprejeti energijo in če so dovolj odločeni, da svoji naravnanost in voljo usmerijo v zdravje.«

Tako Maksim Osipov opisuje svoje paciente, med katerimi je približno petdeset odstotkov takih, ki se jim stanje po obisku njegovih terapij povsem izboljša, slaba tretjina pa je takih, ki se jim stanje vsaj delno izboljša. Med njegovimi sledilci je zelo veliko hvaležnih staršev, katerih otrokom je pomagal do ponovnega zdravja in pri premagovanju psihofizičnih težav. Njegovi uspehi so resnično neverjetni in marsikje ga slavijo kot čudodelca. Zavidanja vredne rezultate dosega pri ljudeh s težavami kot so; bolečine v križu in hrbtenici (hernija, išias in druge nepravilnosti in kronična obolenja), glavoboli in migrene, izgorelost, depresija, psihične težave, nadloge in posledice avtoimunskih bolezni (bolezni ščitnice, revmatoidni artritis, alergija, astma in druge), težave zaradi kroničnih obolenj (sladkorna bolezen, debelost, hormonska neravnovesja, bolezni srca in druga), motorične in paraplegične težave (težave z gibanjem in s koordinacijo, multipla skleroza, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsova bolezen, Downov sindrom) in težave s plodnostjo.

Termini z Maksimom Osipovim:

Svetovno znani zdravilec, dr. Maksim Osipov gostuje v Ljubljani (Litostrojska ulica 44c):

05.06. - 18.06.2017
03.07. - 16.07.2017

Gostovanje v Termah Čatež (Hotel Terme, Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi):

29.05. - 04.06.2017
17.07. - 23.07.2017

Rezervacije na terapije se sprejemajo na telefonski številki: 070 344 893.Rezervacije na terapije se sprejemajo na telefonski številki: 070 344 893.

Maksim Osipov - 3
Maksim Osipov - 3 FOTO: Maksim Osipov

Naročnik oglasa je Vivano.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni