Slovenija
Oglas

Marché obletnico proslavil dobrodelno

Lukovica pri Domžalah, 19. 06. 2015 11.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Švicarsko podjetje Marché International AG, ki v restavracijah in bistrojih na avtocestnih postajališčih po Sloveniji pripravlja zdravo, okusno in svežo hrano, je svojo 10. obletnico prisotnosti na slovenskem trgu, proslavilo z dobrodelno gesto.

Obletnico je podjetje proslavilo kar v eni izmed restavracij Marché in sicer na postajališču Lukovica pri Domžalah. V kratkem programu, ki ga je povezovala Vesna Janković, tudi sama velika zagovornica zdrave prehrane, je prokuriska podjetja Marché Gostinstvo d.o.o., gospa Joža Jurca, poudarila, da se ukvarjajo s tako imenovano prometno gastronomijo. V Sloveniji so namreč prisotni na 16. postajališčih ob avtocestnem križu, potujočemu gostu pa poleg sveže in zdrave hrane, nudijo tudi sproščen in prijeten ambient tržnice, kar je tudi pomen besede marché v francoščini.

Marche - 10
Marche - 10 FOTO: Marche

Deseti rojstni dan so, kot se spodobi, proslavili z darili, ki pa jih niso prejeli, ampak podarili. Na ta dan se je namreč zaključila nagradna igra "10 koles za 10 let Marché-ja" in desetim srečnežem, ki so bili tudi povabljeni na praznovanje, podelili praktična zložljiva kolesa podjetja Špica Šport Kamnik. Kolesa je zadovoljnim nagrajencem skupaj s prokuristko Jurčevo, podelil Aleš Leben, predstavnik Špica Športa. Nagrajence so izžrebali izmed približno 5000 prispelih kartic, ki so jih zbirali v vseh restavracijah in bistrojih Marché po Sloveniji.

Ker se sreča pomnoži, če jo delimo, so se v Marché-ju odločili, da tokrat srečo ob obletnici delijo tudi z Mladinskim domom Malči Beličeve in polepšajo dneve otrokom, ki bivajo v njem. Zato so otrokom podarili še 4 kolesa, ki bodo zagotovo popestrila vroče poletne dni otrokom v mladinskem domu, kakor je v zahvalnem govoru povedala tudi ravnateljica doma gospa Olga Rupnik – Krže.

V Marché-ju Lukovica, kjer so tudi pogostitev po prireditvi pripravili v stilu svojega slogana: sveže – zdravo – hitro, so vse zbrane navdušili z inovativnimi prigrizki in sveže stisnjenimi sadno-zelenjavnimi sokovi.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3