Slovenija
Oglas

Madness ti podarja Burton snowboard opremo!

Ljubljana, 24. 11. 2011 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Le kateri ljubitelj zimskih športov ne pozna blagovne znamke Burton, vodilne znamke v svetu snowboardinga? Burton opremo imajo najboljši profesionalni riderji na svetu in zakaj je ne bi imel tudi ti? Registriraj se v spletni trgovini www.madness-shop.com in osvoji brezplačno snowboard opremo.

Madness
Madness FOTO:
Madness bo med promocijo blagovne znamke Burton med vsemi, ki se bodo registrirali v spletni trgovini www.madness-shop.com do 29.12.2011, izžrebal srečneža, ki bo za 1 leto dobil na uporabo Burton opremo, snowboard, vezi in čevlje. Optimalno opremo mu bodo pomagali izbrati najboljši svetovalci, lahko pa jo bo izbral tudi po svoji volji. Rezultat žrebanja bo objavljen 4.1.2012 na facebook profilu www.facebook.com/madness.si in na www.madness-shop.com.

Madness
Madness FOTO:
Zima je čista norost, še prej obišči Madness

V trgovinah Madness, najdeš celotno opremo za deskanje na snegu, težav z izbiro ne bodo imeli niti freeride ali park friki. Med znamkami prevladuje Burton s široko paleto opreme, oblačil in dodatkov. Omeniti velja, da je Burton eden redkih proizvajalcev s specifično žensko linijo snowboardov, veliko pozornosti pa nameni tudi najmlajšim. V Madnessu najdemo snowboard vsakomur ne glede na njegovo znanje in želje, začetniku, turistu ali resnemu playerju. Dobro smo založeni z vso pripadajočo opremo, oblačili, rokavicami, čeladami (glava je ena!), očali in torbami. Obišči nas v Madnessu, vedno ti bomo priskočili na pomoč in poskrbeli zate.

Če imaš raje virtualni svet predlagamo klik do spletne trgovine Madness, ki te bo navdušila s pregledom celotne ponudbe na enem mestu, optimalnimi cenami in enostavnim nakupom.

Madness
Madness FOTO:

Madness
Madness FOTO:
Burton Snowboards.

Burton Snowboards prihaja iz Amerike in se imenuje po svojem ustanovitelju Jacku Burtonu, ki je že davnega leta 1977 v svojem skednju v Vermontu izdelal prvi prototip snowboarda. Izdelal ga je ročno tako kot večino kasnejših izboljšanih modelov. Razvoj vse boljših desk je silil naprej tudi proizvodnjo pripadajoče opreme za boardanje vezi, čevljev, oblačil in zaščitne opreme.


Madness
Madness FOTO:

Kot pionir nekega novega sloga je prebijal led v glavah zapriseženih smučarjev, širil znanje in inovativnost po celem svetu, in na koncu s svojo vztrajnostjo tudi uspel. Največje priznanje je snowboardanje dobilo z uvrstitvijo med olimpijske športe.

Danes je Burton vodilna znamka v snowboard industriji, pojem kvalitete in vrhunskega designa. Vedno je posvečal veliko pozornosti svojemu teamu riderjev s katerim je uspešno prenašal nove tehnologije iz profesionalnega športa med izdelke široke potrošnje. Sponzorira imena iz svetovnega vrha profesionalnega boardanja kot so Shaun White, Jeremy Jones, Jussi Oksanen, Kelly Clark, Hannah Teter, in druge. Med njimi je tudi Slovenec Marko Grilc. Tukaj si lahko ogledate njegove dosežke in zakaj se je navdušil nad boardanjem. Vragolije Burtonovih team riderjev pa si lahko ogledate napovedniku št. 2 filma Standing Sideways:


www.madness-shop.com

http://www.facebook.com/madness.si

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni