Domača scena

Le še trije žuri do vrhunca

Ljubljana, 24. 12. 2014 09.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kurzschluss je v mesecu dni dokazal, da je zagotovo najbolj nor klub v Sloveniji. Festivalska serija zabav se skupaj z veselim decembrom počasi izteka, a dogajanje v pop up klubu se bo stopnjevalo še vse do konca meseca. Pred nami so še štiri zabave, vrhunec bo praznovanje najdaljše noči v letu.

Vsega dobrega je enkrat konec in tako bo kmalu svoja vrata zaprl tudi Kurzschluss. Priljubljeni pop up klub je v mesecu dni dokazal, da dobro ve kako zadovoljiti zabave željne obiskovalce, saj ga je v letošnji sezoni obiskala že več kot 10.000 glava množica. Po številnih razprodanih večerih in odličnih koncertih v družbi priznanih tujih in domačih glasbenikov se kratko, a sladko, utripanje priljubljene puščice počasi poslavlja. A slovo bo divje, saj zadnja zabava v letu obljublja vrhunec vseh zabav.

Schluss@Kurzschluss 

Na zadnjem poslovilnem žuru se bo v novo leto zaplesalo brez omejitev in brez zavor. Za najdaljšo noč v letu se bo Kurzschluss preobrazil in si nadel praznično preobleko, obiskovalci pa se naj pripravijo na številna odbita presenečenja opozarjajo organizatorji. Slušne receptorje bodo s hiti v elektronski preobleki mešali domači didžeji, katerim se bo pridružila tudi simpatična pevka Maya. Dogajanje bodo v dih jemajoči show nadgradili artisti iz Teatra Ponorelii, svoje spretnosti in tike pa bodo pokazali tudi točaji, ki bodo mešanje pijač popestrili s svojevrstnimi vragolijami. Dvig temperature še pred polnočjo je zagotovljen. Na večeru bo tako dovoljeno vse, brez omejitev, organizatorji pa ponujajo tudi možnost “all you can drink” za nenasitne, s posebnim VIP doživetjem za 80€. Vstopnice po pred prodajni ceni 15€ že pohajajo, na dan dogodka pa bo cena 20€. Več informacij na www.kurzschlus.si in prodajnih mestih Eventim.

Kurzschluss
Kurzschluss FOTO:

Magnifico razprodan

A pred sklepnim dejanjem so na vrsti še štirje večeri. Božič je rezerviran za že tradicionalni božični koncert neumornega kameleona Magnifica. Njegova glasba gre hitro v ušesa in še hitreje do srca, plesalo pa se bo na njegove večne hite kot so »Silvia«, »Hir aj kam hir aj go«, »Halo gospodična«, »Revolution is my Solution« in najbolj primerne za večer “Na božično noč”. Poleg Magnificovih največjih uspešnic bodo poseben pečat dodali še Trubači Ivana Pavloviča, ki bodo s svojim značilnim zvokom pričarali vzdušje Guče. Za primerno uverturo pa bo poskrbela Cica Mica, zagrizena neostalgičarka z veliko ljubeznijo do jugo šlagerjev. Koncert nabit z energijo je zagotovljen, vstopnice pa so že pošle.

Magnifico
Magnifico FOTO:

Sledita še dva večera elektronske glasbe. V petek v goste prihaja španski techno didžej Cristian Varela, dan za njim pa bo rezerviran za večer house klasik z domačo ekipo Sharkastique Oldies Goldies, katerim se bo pridružila izjemna britanska vokalistka in house diva Lisa Millett. Še imate čas, da obiščete najbolj vročo točko letošnjega veselega decembra!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1