Slovenija
Oglas

Kupec ima vedno prav, mar ne?

Ljubljana, 05. 03. 2017 07.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V poplavi izdelkov, ki obljubljajo učinke pomlajevanja kože, je neverjetno težko izbrati pravega. Pa je temu res tako?

V vsaki ženski reviji, na vsaki spletni strani z nasveti o negi, v vsaki trgovini, na praktično vsakem koraku nas zasipajo z obljubami o novem eliksirju mladosti. Na koncu vedno znova ugotovimo, da gre za zgolj še eno dobro premišljeno prodajno potezo. Iz poplave informacij je praktično nemogoče izluščiti tiste prave, sploh če se pri tem zanašate le sami nase. Kaj pa, če vam izdelek priporoči nekdo, ki ga je že uporabil in pozna njegove učinke? In kaj, če je takih nasvetov več kot štiri tisoč?

Ste tudi vi že obupali nad iskanjem eliksirja mladosti?
Ste tudi vi že obupali nad iskanjem eliksirja mladosti? FOTO: Eveline

Izbran produkt leta

Prav s tem namenom so že pred 30 leti zasnovali koncept Izbran produkt leta. Kar Produkt leta ločuje od ostalih pečatov, so rezultati, ki odražajo javno mnenje potrošnikov glede izdelkov, ki jih uporabljajo na vsakodnevni ravni in tako lahko ostalim podajo zaupanja vreden nakupni nasvet. Raziskavo med slovenskimi potrošniki izvaja neodvisno raziskovalno podjetje AC Nielsen. Anketiranci v njej izražajo izključno svoje mnenje na podlagi izkušenj, vzorec uporabnikov pa je reprezentativen in usklajen s Statističnim uradom Republike Slovenije. Vse to so značilnosti, ki poskrbijo, da je pečat Produkt leta res pristen in se lahko zanesete nanj.

Eveline dnevno in nočno kremo z arganom ste izbrali za Produkt leta 2017
Eveline dnevno in nočno kremo z arganom ste izbrali za Produkt leta 2017 FOTO: Eveline

Eveline linija izdelkov z arganovim oljem

V kategoriji nega obraza si je prestižen naziv Izbran produkt leta prislužila Eveline linija izdelkov obogatena z arganovim oljem. Slednjega pridobivajo iz plodov arganovih dreves, ki rastejo le na jugozahodu Maroka, leta 1998 pa jih je UNESCO celo razglasil za del svetovne dediščine. Arganovo olje vsebuje ogromno vitamina E, ki je močan antioksidant in deluje proti prostim radikalom, bogato pa je tudi z maščobnimi omega-6 in omega-9 kislinami. Omega-6 kisline ohranjajo prožnost kože, omega-9 pa pomagajo pri zaščitni funkciji povrhnjice in sicer tako, da jo ščitijo pred izgubo vlage. Olje vsebuje tudi polifenol, ki ima podobne značilnosti kot antioksidanti. Lahko bi torej rekli, da arganovo olje slovi kot pravi eliksir mladosti, ki zavira staranje, vlaži suho kožo obraza in spodbuja obnovo kožnih celic. Poleg omenjenih sestavin, je inovativna formula obogatena z naprednimi aktivnimi sestavinami najnovejše generacije, kot so urea, bioHyaluron Complex™, koencim Q10, mandljevo olje, ekstrakt morskih alg, alantoin ter vitamine A, E in F.

Arganovo olje ima številne zdravilne učinke
Arganovo olje ima številne zdravilne učinke FOTO: Eveline

Uporaba

Na voljo sta tako dnevna kot nočna krema za nego obraza z arganovim oljem. Dnevna krema s svojimi sestavinami poskrbi predvsem za zaščito kože, medtem ko nočna krema poskrbi za njeno regeneracijo. Prvo si vsako jutro nanesite na čisto kožo obraza in vratu, nato jo s konicami prstov nežno vmasirate v kožo. Uporabljate jo lahko tudi pod ličili. Nočno kremo nanesite vsak večer pred spanjem na čisto kožo in jo prav tako s konicami prstov nežno vmasirajte. Z redno uporabo tako koža postane bolj čvrsta, odporna in elastična, hkrati pa žametno gladka in mehka na dotik.

Kje kupiti?

Celotna Eveline linija izdelkov za nego obraza z arganovim oljem je na voljo v vseh prodajalnah dm, Tuš drogerijah ter bolje založenih prodajalnah Mercator. Kupite pa jih lahko tudi preko spleta na Mimovrste.com, Mojpaket.si in Enaa.com. Redna cena Eveline dnevne in nočne kreme z arganom je 8,99€, če pa se malo potrudite, ju lahko v akciji najdete že za neverjetnih 5,39€!

Pa ne pozabite povedati naprej.

Naročnik oglasa je Interexport d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3