Slovenija

24UR: Kučan pri SD?

Ljubljana, 31. 03. 2008 19.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jernej Verbič
Komentarji
68

Na programski konferenci SD se je nepričakovano pojavil nekdanji predsednik Milan Kučan, ki pa zanika, da se bo aktivno vključil v Pahorjevo stranko.


SORODNI ČLANKI

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (68)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mac4_m
08. 04. 2008 00.01
jurius prosim ne žalit komunistov. Ti so že izumrli. Teli gospodje nimajo zveze s komunizmom. Posluževali so se ga le zaradi svojih kapitalističnih interesov in maske so že zdavnaj odvrgli...:))
jurius
03. 04. 2008 15.07
aja tisto, ki se tu naziva po imenu največjega množičnega morilca v zgodovini in ''človeka'' ,ki je pomoril več svojih ljudi-Rusov kot pa Hitlerjeva armada, in ki mu ta stvor predstavlja vzor naj se raje odstrani in gre ''živet'' v Sibirijo , edino tam mislijo da je Stalin še vedno na oblasti in bodo lahko skupaj drug drugega stradali
jurius
03. 04. 2008 14.58
ti tonček...whatever, Pahorjeva stranka se lahko zarad mene imenuje tudi ''Zveza dobrih in poštenih ljudi'' al pa banda dreka, ime pr komunistih itak nč ni nikol velal, ker govorijo eno-te hkrati gledajo v oči in se pritlehno smehljajo in počnejo čisto nekaj drugega. Razlika med Vasezaljubljenim in babepotrebnim Pahorjem in jebačem Janšo( ki ima mimogrede edini od naših politikov poleg Jelinčiča eno res spodobno žensko in ni ena copata,ki drka na drevesa) je v tem da je Pahor bolj rdeč kot je že sama barva rdeča-rdeča, Janša je pa BIU pri komunistih-zakaj? Ker takrat v tistih groznih časih druge stranke kot partije -bilo enostavno ni!!! Le tako je do kariere lahko sploh prišel. Ne pa tko kot vsi tisti levičarji, ki so se vedno prilizoval vladi v Beogradu in nastavljal ritke in čakal kdo bo koga od zadej. Sicer pa kot sm že reku , kamot lahko jebate Janšo in vso našo vlado direkt u glavo- sam neki morte vedt, da so še zmer za nekaj tisočletij razvoja pred komunisti- torej razumna izbira na volitvah je praktično le ena -SDS nažalost, takle mamo ni bolšga !
Stalin
02. 04. 2008 09.14
Pajtler Branka, ti očitno ne znaš niti pisat po slovensko. Mi je zelo žal, da taki kot si ti lazite po Sloveniji, mar bi šla v svojo rodno domovino nazaj, v Bolgarijo al Romunijo. Aja, ne napiše se, da boš volila "Janšata" (hahaha), ampak da boš volila Janšo, oz še bolje stranko SDS če boš jo. Ob tem, da si misliš, da te Janša spoštuje pa nimam kaj dodat, razen, da si rahlo čudna. Tebi se direkt vidi, da si ena baba blizu 50ih, doma nekej na Triglavu, ki je dobila internet in ji je zdaj vse zanimivo.
Buena Vita
01. 04. 2008 21.59
JOSIF VISIŠ-DOL STALIN VEŠ KAJ,???Vsloveniji nas je zeeeeeellooooo veliko ki nismo intelektualci,veš zato pa bomo volili Janšata in njegove,ker prvič v vsej zgodovini po drugi sv..vojni končno smo dočakali da nas nekdo spoštuje aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa z vašimi ponarejenimi in v Bosni kupljenimi diplomami si lahko brišete ta zadnjo,delati ne znate MEŠANJE MEGLE PA JE ZGREŠEN POKLIC--UŽIVAJTE
Stalin
01. 04. 2008 21.17
Manja pa kaj govoriš ti! Kakšno južno volilno telo? Kaj ti dejansko to misliš? Jaz upam, da ne. Če pa, potem...boga :(
Stalin
01. 04. 2008 21.03
Manja tiho bodi, ker nimaš tri čiste v glavi. Seješ neke klamfe, nimaš pa blage veze o ničemer.
Stalin
01. 04. 2008 20.44
Manja ne blebetaj. Pač se sprijazni z dejstvom, drugo ti tako ali tako ne preostane. Ne vem pa, o kakšnem plagiatu ti to meni govoriš. Bi lahko morda imela bolj jasnejše in ne tako zmedene misli in mi povedala tako, da bom te jas "neumni levak" (hahaha) razumel? :)
Tonček Balonček
01. 04. 2008 20.06
Od kdaj s epa Pahor zavzema za komunistične idekje? Ista generacija je kot Janša, oba sta bivša komunista, partije ni že 20 let, oba sta v socialdemokratskih strankah, nobel gospoda, pa v čem se razlikujeta, kje so kakšne komunistične ideje, iz opbeh so izginile neznano kam, prinas, za razliko od zahoda. komunisične stranke praktično ni na sceni!!
jurius
01. 04. 2008 19.14
Sej temle komunistom se že z aviona vit d so vsi eni mali potuhnjeni škratki,aja pa teško je inteligenten tist, ki se zavzema za komunistične ideje ,ker so že v teoriji totalno mimo kaj pa šele v praksi.Se je sploh brezveze ubadat s tem samovšečnim sicer grdim Pahorjem, ker te ideje komunizma in titoizma so že zdavnaj mimo in hudo neuspešne in zlagane so bile.Kolikor toliko lahko šimfamo Janšo,a je on trenutno najboljše kar imamo in praktično edina normalna izbira,ki deluje in bo delovala TUDI na daljši rok,zato je tudi sila neumno , da bi spet menjali vlado, ker za prave spremembe v državah je vedno potrebno več pet ,celo deset let.A pri vseh teh neučakancih s prirojeno napako lapanja o komunizmu in 'zlatih' lepih časih je res nemogoče voditi državo,sploh ker dolga lovka komunistov še vedno seže še kako daleč-kar se je lepo videlo na primeru Izole, kjer Klokočovniku komunisti enostavno niso pustili zmagati...
Uporabnik113189
01. 04. 2008 18.02
batobre, hehehe, južno volilno telo. No, da ne bi zopet prihajalo do izjav, da so desničarji nadvse inteligentni.
Tonček Balonček
01. 04. 2008 15.32
Nič hudega, če je večina telesa južnega, gospod predsednik najmočnejše stranke so rekli, da so vrata odprta vsem in so vsi dobrodošli, le da so za napredek in razvoj ter skupno dobro, kot vemo imajo pa južni bratje zelo razvit kolektivni duh, oni so vedno za ekipo, ne lel v športu in ne vem zakaj bi bili oni za levake in ne za napredek!
batobre64@gmail.com
01. 04. 2008 15.31
Tukaj južno volilno telo. Manjakranjc a je bil teb ušeč tist bus "neke" stranke, k so mel napisan na busu PREVOZ ŽIVE ŽIVALI. A so to tvoji? Mislim u busu
Tonček Balonček
01. 04. 2008 14.05
Od kdaj pa obstaja korelacija med pametjo in politično orientacijo? Po tej teoriji je nekatere obiskala pamet šele takrat, ko komunistov sploh ni bilo več! Takrat jih je presvetlil tudi sv. Duh in prejeli so dar spoznanja Resnice!
justi_busti@email.si
01. 04. 2008 13.57
Kar je napisal kolega Josif drži in je zelo lahko dokazljivo na enostavnem primeru... predvolilna kampanija SDS je usmerjena na bolj "počasno" populacijo, saj verjetno intelektualci ne poslušajo Atomik Harmonik in se ne bašejo z zastonj odojkom...
Cukercek Sladki
01. 04. 2008 13.43
lep pozdrav vsem Prašek,Politik in ostali končno nekaj novega navdušenje nad 24 ur je popolno .... politik se strinjam s teboj, panika že nekaj časa vlada na desnici in z meseca v mesec je večja. Oktobra jih bo zadel kolaps pa l.p. se čitamo zvečer
batobre64@gmail.com
01. 04. 2008 13.20
SEJ BO _ Res sta CARJA
manjakranjc@hotmail.com
01. 04. 2008 13.18
Josif V.Stalin, Se vidi, da si nov, drugače bi lahko vedel, da sva ravno z Pahorčkem imetnika modre misli, ki je okrepljena z dokazi namreč; pamet ni bila nikoli vrlina levih.....tako se pravilno izreče in tvoj plagiat je tu brezpredmeten. Lp M.K
Stalin
01. 04. 2008 13.03
Komaj čakam da ta vlada pade! Delajo samo sranje in nič druga! Ste že slišali da so izvedli ene raziskave in so dokazali, da so volilci desnih strank večinoma nizko izobraženi ali pa so iz podeželja? manja Manja, potem naj pa te kdo resno jemlje. :)
max99
01. 04. 2008 13.02
Kučan je prišel pogledat program SD , pa je odšel le z dolgo surlo....dajte(dajmo) mir Pahorju , da bo lahko začel pisat program stranke za volitve...!tik tak tik tak čas teče Pahor..