Slovenija
Oglas

Krompirjeve počitnice v Termah Olimia in Termah Tuhelj

Podčetrtek, 10. 10. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Še ne veste, kje boste preživeli krompirjeve počitnice? V Termah Olimia in Termah Tuhelj vas zagotovo čakajo najbolj zabavne in sproščujoče počitnice letošnjega leta.

V Termah Olimia v času krompirjevih počitnic pripravljajo vrsto zanimivosti za vaše najmlajše in omogočajo brezplačno bivanje za dva otroka. Starši si boste tako lahko v miru in brez slabe vesti vzeli kakšno uro samo zase, saj bo vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok. Privoščili si boste lahko sprostitev v najprestižnejšem slovenskem Wellnesu Orhidelia, dotik vročega vetra v Svetu savn Wellness centra Termalija ali masažo v katerem izmed wellness centrov.

Terme Tuhelj - 3
Terme Tuhelj - 3 FOTO: Terme Tuhelj

Medtem bodo tudi vaši malčki prišli na svoj račun, saj nadobudna animacijska ekipa pripravlja številne ustvarjalne delavnice iz jesenskih pridelkov in eko izdelkov ter vrsto drugih animacijskih vsebin: zabava za noč čarovnic, modna revija, iskanje skritega zaklada … Animatorji bodo uprizorili pravi mini jesenski teater, kjer bodo otroci izdelovali čarovniške klobuke, cirkuške živali in klovnske kape, otroke pa bo obiskal tudi pravi pravcati čarovnik Andrej. Ob večerih bodo v Wellness Hotelu Sotelia**** organizirani glasbeni nastopi, v zeleni dvorani Aparthotela Rosa pa mini disco za najmlajše.

Terme Tuhelj - 7
Terme Tuhelj - 7 FOTO: Terme Tuhelj

V Termah Tuhelj pa so poleg že tako atraktivnega All inclusive light paketa z brezplačnim bivanjem za dva otroka, pripravili še neomejeno pijačo ob obrokih, vodno zabavo na bazenih in seveda tudi sprostitev za starše v Svetu Savn.

Terme Tuhelj - 5
Terme Tuhelj - 5 FOTO: Terme Tuhelj

Tudi animacijska ekipa Term Tuhelj bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni. Vaši otroci se bodo namreč zabavali na bazenih, tematskih delavnicah in v otroških igralnici, kjer jih bo obiskal vedno zabaven Tuhi, maskota Term Tuhelj.

Da bo doživetje popolno, se lahko odpravite raziskovat še lepote  Hrvaškega Zagorja, kjer vas bodo, poleg prečudovite jesenske narave, navdušile še kulturno-zgodovinske znamenitosti, številni dvorci in odlična kulinarična ponudba. Hrvaška je polna življenja in v vseh letnih časih polna magičnosti. Doživite jo tudi vi!

Terme Tuhelj - 4
Terme Tuhelj - 4 FOTO: Terme Tuhelj

Naročnik oglasa je: Terme Tuhelj

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3